You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1
Oferte speciale
Conditii transport
Conditii transport
Produs adaugat in cosul de cumparaturi

“Prajeala light” poate avea un impact negativ neglijabil asupra sanatatii ?!

 

“Prajeala light” utilizata maximum de 1 – 2 ori pe saptamana pare a avea un impact negativ cu totul neglijabil asupra sanatatii daca uleiul este cel potrivit si nu este refolosit.


Citeste mai mult
SAREA – probabil un inamic tacut si pentru tine…

Numitorul comun al alimentelor procesate este sarea de proasta calitate! Acestea, desi sunt trucuri dietetice extrem de usor de pus imn aplicare, au un mare rasunet asupra prelungirii duratei de supravietuire a fiecaruia dintre noi. Cu atat mai mare cu cat varsta de la care sunt introduse este mai scazuta!


Citeste mai mult
CHIA (Salvia hispanica) – “puterea mayasilor”. Este un SUPERALIMENT?

 

 

Si o concluzie finala: DA! Din punctul de vedere al posibilitatilor de a obtine beneficii prin incadrarea tintita a semintelor de chia ecológica Bio NaturGreen in regimurile igieno-dieteice din Nutritia Ortomoleculara, acestea pot fi considerate un SUPERALIMENT!


Citeste mai mult
   0721 328 509
   Comentarii
Comanda Indisponibila
Descriere
Comentarii
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!