Actualitati in tratamentele anti COVID-19

Imagine articol
Detalii
  • 14 Apr 2020
Share

Actualitati in tratamentele anti COVID-19

Ieri - 13 aprilie 2020, a fost publicata o importanta revizuire a tratamentelor farmacologice utilizate actualmente in COVID-19.

 

Pandemia COVID-19 reprezinta cea mai mare criza globala de sanatate publica a acestei generatii. Din acest motiv, viteza si volumul studiilor clinice lansate pentru a investiga potentialele terapii pentru COVID-19 scot in evidenta atat nevoia dar si capacitatea de a produce dovezi de inalta calitate chiar și în mijlocul unei pandemii. Din pacate, nici o terapie nu s-a dovedit cu adevarat eficienta pana in prezent. Puteti citi acest articol important, descarcandu-l din fisierul atasat!

Nota noastra: deoarece nu se poate predictiona cu precizie care dintre persoanele infectate pot ajunge in aceste situatie, cea mai buna varianta ar fi sa evitam pe cat se poate imbolnavirea. Pana in momentul in care imunitatea efectivelor sau un vaccin vor reusi sa limiteze posibilitatea contactelor cu eventualii purtatori de SARS-Cov2, consideram ca cea mai buna varianta complementara de a tine departe COVID-19 de noi este compusa din urmatoarea interventie de lifestyle:

 

Echipa Farmacia Oromoleculara

Sursa foto: jamanetwork.com

Download fisiere atasate

Adauga comentariul tau

Pentru detalii privind stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, vezi detalii.