ADVANCED NGx - Age - Pachetele 2, 3, 4 si 5

ADVANCED NGx - Age - Pachetele 2, 3, 4 si 5

Pret initial: 2899.40 lei cu TVA / Kg

Pret special: 2899.40 lei cu TVA

Discount: 0 lei

Stoc epuizat, disponibil in 2 saptamani

Cod produs:50000 Producator:Altele
0721 328 509
office@farmaciaortomoleculara.ro
 

Specialistii nostri in directa consultare cu Prof. Dr. Mihai Niculescu (SUA) va propun Testul nutrigenetic Advanced NGx care este rezultatul colaborarii dintre companiile americane Advanced Nutrigenomics (www.advancednutrigenomics.com), Duke University si Thermo Fisher. Autorul testului este Dr. Mihai Niculescu, MD, PhD, fost profesor la University of North Carolina at Chapel Hill, cu o experienta de peste 18 ani in nutrigenomica, fiind un expert recunoscut pe plan international in domeniul epigeneticii si nutrigeneticii.
Advanced NGx oferit publicului din Romania reprezint cel mai complex test nutrigenetic de pe piata mondiala, investigand rolul pe care genele le au in definirea necesarului alimentar personalizat (nutritia de precizie).

Principalele caracteristici care il diferentiaza de alte teste nutrigenetice sunt:
1. realizat intr-un laborator din SUA cu abilitare CLIA si ACAP, folosind secventiere de ultima generatie (next generation sequencing).
2. singurul test de pe piata care realizeaza analize de haplotip si interactie gena-gena pentru stabilirea necesarului de nutrienti.
3. cuprinde cel mai mare numar de gene (384 de variatii genetice din cadrul a 99 de gene).
4. raportul nutrigenetic in limba romana
5. singurul test nutrigentic care ofera gratuit si analize de screening genetic pentru depistarea unor variatii implicate in diverse boli, inclusiv boli canceroase.
6. singurul test nutrigenetic ce ofera sfaturi nutritionale pentru perioada de sarcina, pentru a scadea riscul malformatiilor induse noului nascut de o alimentatie suboptima a mamei.

Adauga comentariul tau

Pentru detalii privind stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, vezi detalii.