Astăzi se lansează ediția în limba română a Ghidului de Nutriție Oncologică pentru Pacienți

Imagine articol
Detalii
  • 28 Oct 2020
Share

Astăzi se lansează ediția în limba română a Ghidului de Nutriție Oncologică pentru Pacienți

Oncologi, specialiști în nutriție și supraviețuitori cu cancer explică și răspund la întrebări despre NUTRIȚIE ONCOLOGICĂ pentru PACIENȚI, cu ocazia lansării în limba română a ghidului ECPC.

 

Astăzi, la ora 17.00, într-un eveniment on-line, se lansează în România o ediție în limba română a Ghidului de Nutriție Oncologică Pentru Pacienți. Este o lucrare ce reprezintă un proiect al ECPA - European Cancer Patient Coalition.

Asa cum actualul Ghid ESPEN se adresează specialiștilor care îngrijesc d.p.d.v al intervenției de lifestyle și al nutriției clinice pacientul cu cancer, această concisă lucrare emisă de ECPA dorește să pună și la dispoziția acelui pacient care nu poate beneficia de sfaturile unui specialist, un set de îndrumări bazale, ce pot fi extrem de importante pe parcursul afecțiunii neoplazice.

Cu această ocazie specialiși în oncologie medicală, în oncologie moleculară și în onconutriție dar și supraviețuitori cu cancer vor explica dar vor și răspunde la unele întrebări despre NUTRIȚIE ONCOLOGICĂ pentru PACIENȚI.

Daca vă doriți să participați la acest eveniment on-line, aveți informații aicihttps://www.facebook.com/events/793658641200748/?active_tab=discussion 

 

Echipa Farmacia Ortomoleculară

Adauga comentariul tau

Pentru detalii privind stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, vezi detalii.