Autoritatile competente din Romania au elaborat Ghidul de diagnostic pentru COVID-19

Imagine articol
Detalii
  • 16 Apr 2020
Share

Autoritatile competente din Romania au elaborat Ghidul de diagnostic pentru COVID-19

Acesta se bazează pe recomandările O.M.S şi vine si cu o suita de link-uri către documente de referinţă. Daca doriti sa studiati acest Ghid, descarcati fisierul atasat.

 

Conform medichub.ro, membrii Comisiilor de Microbiologie Medicala a Ministerului Sanatatii si de Microbiologie Medicala a Colegiului Medicilor din Romania au dat publicitatii Ghidul de diagnostic pentru COVID-19.

Acesta se bazeaza pe recomandarile O.M.S si vine cu o suita de link-uri catre documente de referinta. Daca doriti sa studiati acest Ghid, descarcati fisierul atasat mai jos.

Nota noastra: deoarece nu se poate predictiona cu precizie care dintre persoane poate sa se infecteze cu SARS-Cov2, cea mai buna varianta ar fi sa evitam pe cat se poate imbolnavirea. Pana in momentul in care imunitatea efectivelor sau un vaccin vor reusi sa limiteze posibilitatea contactelor cu eventualii purtatori de SARS-Cov2, consideram ca cea mai buna varianta complementara de a tine departe COVID-19 de noi este compusa din urmatoarea interventie de lifestyle:

 

 

Echipa Farmacia Oromoleculara

Surse: tododiagnostico.com (foto), medichub.ro, farmaciaortomoleculara.ro 

Download fisiere atasate

Adauga comentariul tau

Pentru detalii privind stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, vezi detalii.