Biotic Plus - Cutie cu 10 plicuri

Biotic Plus - Cutie cu 10 plicuri

Pret initial: 35.32 lei cu TVA / Kg

Pret special: 24.72 lei cu TVA

Discount: 10.6 lei

Stoc epuizat, disponibil in 2 saptamani

Cod produs:PA-BIOT-10-002 Producator:MAYLA® Pharmaceuticals - Catalunya, Spania
0721 328 509
office@farmaciaortomoleculara.ro
 

Biotic +, este pentru mine?

Vreti sa urmati un plan de detoxifiere pentru colon?
Aveti nevoie sa va curatati colonul de impuritati?
Doriti sa incepeti o dieta?

Daca ati raspuns pozitiv la una dintre aceste intrebari, atunci va recomandam Biotic +, un supliment nutritional bazat pe Probiotice si Prebiotice care ajuta la echilibrarea florei bacteriene a tractului nostru intestinal. In plus, formula contine si Vitamina B6 care actioneaza asupra functionalitatii sistemului imunitar.

Pe langa Vitamina B6, Biotic + mai combina alaturi de cele 10 tulpini diferite de microorganisme  - ce contin 5.800.000 unitati viabile formatoare de colonii per plic -  si inulina si xilitolul, doi compusi cu mecanisme prebiotice diferite și care ajuta la promovarea echilibrului microflorei intestinale, favorizand colonizarea cu microbii nou adusi.

 

Cum si cand puteti lua Colonvert®?

Medicul poate recomanda utilizarea de Biotic + pe parcursul tratamentelor antibiotice si inca 7 - 10 zile dupa acestea. Daca medicul, nutritionistul sau dieteticianul v-au dat alte indicatii de utilizarea a Biotic + in diferite scopuri, urmati-le pe acelea.

Daca nu va gasiti intr-una dintre cele doua situatii de mai sus, recomandam utilizarea preparatului timp de 10 zile consecutive la anumite interval de timp (1 – 6 luni) si neaparat pe perioada si inca cel putin o saptamana dupa tratamentele antibiotice.

Deoarece Biotic + va este prezentat in stickuri orto- / buco-dispersabile, el se poate lua foarte usor - prin directa dizolvare in gura, fara a fi nevoie de lichide. Daca se prefera totusi, granulele continute de plic pot fi dizolvate intr-un lichid sau semisolid care nu este cald. Se poate consuma in oricare perioada a zilei, inaintea sau in timpul uneia dintre mesele principale.

In Biotic + exista 10 dintre principalii constituenti ai florei bacteriene intestinale normale: 1. Lactobacillus casei, 2. Lactobacillus rhamnosus, 3. Lactobacillus reuteri, 4. Lactobacillus acidophilus, 5. Bifidobacterium bifidum, 6. Bifidobacterium longum, 7. Bifidobacterium lactis BL-04, 8.  Bifidobacterium BB-03, 9. Streptococcus thermophilus, 10. Saccharomyces boulardii, intr-o cantitate de 5.800.000.000 UFC/ plic.

 

Adauga comentariul tau

Pentru detalii privind stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, vezi detalii.