Biscuitei pentru Ceai si Cafea cu Vanilie Fara Gluten si Lactoza - 3 PAULY - 125g
- Program: Luni - Vineri: 09AM-06PM | Telefon: 0721 328 509
Biscuitei pentru Ceai si Cafea cu Vanilie Fara Gluten si Lactoza - 3 PAULY - 125g

Pret special: 17.76 lei cu TVA
Discount: 3.04 lei
21 buc in stoc, disponibil imediat
3 Pauly

Haus Rabenhorst O. Lauffs Gmbh & Co. KG" - companie pionieră pe piaţa produselor dietetice și organice - vă propune unele dintre cele mai înalt calitative și savuroase produse fainoase dietetice. Produsele 3 PAULY - făinuri, pâine, biscuiți, snacks-uri, paste făinoase și cereale - sunt considerate a fi cele mai bune din Germania în categoria celor FĂRĂ GLUTEN, FĂRĂ LACTOZĂ, FĂRĂ PROTEINE din LAPTE și OU, adică îndeplinind cele mai multe cerințe ale imuno-nutriției actuale. Acum, prin intermediul nostru, aveți acces la cele mai gustoase făinoase dietetice pe care le puteți întâlni! O parte dintre ele au ingrediente exclusiv provenite de pe Culturi Agricole Certificate Organic. Tendința aceasta va continua...
Vezi toate produseleCREMA Dr. ALBU – alimentul ketogenic care „infometeaza“ cancerul
Revenite puternic in actualitatea dietetica a cancerelor dupa aparitia celebrului articol "Hallmarks of Cancer: The Next Generation" al lui Hanahan & Weinberg, din galonata revista CELL din martie 2011, variantele de alimentatie ketogenica si mai ales cele bogate in acizi grasi nesaturati si anumiti alti micronutrienti au inceput sa-si faca tot mai mult loc in practica dietetica si medicala din clinicile de profil mai avangardiste.
CREMA Dr.ALBU - un aliment pus la punct de mine si care indeplineste, ba chiar depaseste foarte multe din aceste criterii - este o variantă a Cremei Budwig, adaptată insa necesităţilor macro si micronutriţionale ale pacientului cu cancer.
Citeste mai mult
Taxe de expeditie ZERO pentru comenzile de cel putin 250 Lei
In scopul de a ne satisface intr-o masura si mai mare clientii, am hotarat sa suportam o parte mai consistenta sau chiar in totalitate unele taxele de ambalare, expeditie si livrare. Facem totul in beneficiul Dumneavoastra, astfel incat sa va puteti permite un acces si mai bun la produse dietetice High Class si la alimente sanatoase!
Citeste mai mult
Oferta 9 + 1 CADOU
COMANDATI 10 unitati din produse identice sau diferite!
Platiti doar 9 pentru ca pe cea de a 10a* o primiti Cadou!
Citeste mai mult
Vegan

100% Vegetal! Produse care nu contin niciun ingredient de origine animala. Astfel, ele sunt cu compatibile cu regimurile vegane, vegetariene, posturi, etc.
Dietetic

Destinat persoanelor cu anumite nevoi alimentare/ nutritionale. "DIETETIC este acel aliment care – în funcție de cunoștințele nutriționale/ medicale actuale – asigură nevoile nutriționale particulare ale unei anumite persoane în legătură directă cu starea sa de sănătate, de stil de viață, de activitate, de afecțiunile de care suferă sau de tratamentele acestora." - dr. Albu Horatiu 2013
Fara Gluten

“Glutenul este un amalgam proteic (prolamine și gluteline) existent în majoritatea cerealelor uzuale. Deoarece este insolubil în apă și lipicios, el este utilizat în industria procesatoare de alimente drept cel mai ieftin liant alimentar. pe langa cerealele care-l contin natural, puteti avea surpriza sa-l gasiti in aproape oricare aliment cu mai multe ingrediente si care nu poarta indicatia dietetica FARA GLUTEN sau GLUTEN FREE. Se constată o creștere alarmantă a intoleranței manifeste și submanifeste clinic la gluten. Din acest motiv, atât dietele imuno-nutriționale cât și cele ortomoleculare anti-aging sau speciale pentru anumite afecțiuni recomandă eliminarea pe termen lung a acestuia din alimentație. Cele mai importante recomandări dietetice speciale și ortomoleculare ale alimentaţiei FĂRĂ GLUTEN sunt: - Dietele de imunonutriție care exclud de regulă sau în urma testelor serologice specifice glutenul, lactoza, proteinele din lapte, ou și uneori drojdiile1. - Intoleranțele la gluten, lactate, ouă, oleaginoase şi soia. - Celiachia (asimptomatică, potenţială, manifestă), și dermatita herpetiformă. În aceste două cazuri, nu se începe alimentația fără gluten fără un diagnostic corect, pentru că eliminarea glutenului duce inevitabil la falsificarea rezultatelor analizelor de laborator. - Dietele de Nutriție Ortomoleculară din Poliartrită reumatoidă și alte boli cu context auto-imun (Rectocolita Ulcero-hemoragica, Boala Crohn, Psoriazis, Scleroza în Plăci, Lupus, s.a) - Dietele de Nutriție Ortomoleculară în care se urmărește o scădere a statusului pro-inflamator și inflamator al organismului2 (Sindrom Metabolic, Diabet Zaharat II, Obezitate s.a). - Alte diete care limitează/interzic utilizarea glutenului/lactatelor/ouălelor (în general dietele speciale de Nutriție Ortomoleculară ale persoanelor cu cancer şi/sau alte tulburări disimune). - Autism3 (conform teoriei exorfinică a autismului). - Schizofrenie, depresia severă, epilepsie (conform teoriei excesului de opioizi) 3” Dr. Albu Horatiu 2010 1 Imunoslabirea: scaderea in greutate tinand seama de intolerantele noastre alimentare si de controlul glicemie. Dominique Rueff. Bucuresti - Ed. Spandugino, 2013 2 Sindromul Metabolic. Camelia Diaconu. Bucuresti – Ed. Medicala, 2011 3 Asediul opioizilor alimentari – exorfinele. Irina M. Jaba si Ostin C. Mungiu – Medicina Moderna, 2006
Fara Lactoza

“Lactoza este un dizaharid (format dintr-o moleculă de galactoză și una de glucoză) existent în laptele animal. Acesta, în funcție de specia de la care provine, poate avea un conținut de lactoză până la 0,8%. Pe langă lactoză și alți compuși nutriționali activi, laptele animal conține și o seamă întreagă de proteine cu răsunet important asupra imunologiei organismului uman. Se constată o creștere alarmantă a intoleranței manifeste și submanifeste clinic la lactoză și mai ales la proteinele din lapte. Din acest motiv, atât dietele imuno-nutriționale cât și cele ortomoleculare anti-aging sau speciale pentru anumite afecțiuni recomandă eliminarea pe termen lung a laptelui de origine animala, a majorității derivatelor sale (precum si a alimentelor care le contin pe acestea) din alimentație multor persoane. Cele mai importante recomandări ale dieteticii și nutriției ortomoleculare ale alimentaţiei FĂRĂ LACTOZA si/sau FARA PROTEINE DIN LAPTE sunt: - Dietele de imuno-nutriție care exclud de regulă (sau în urma testelor serologice specifice) glutenul, lactoza, proteinele din lapte, ou și uneori drojdiile1. - Intoleranța la lactoză prin deficit de lactază, boală inflamatorie intestinală, diverse sindroame de malabsorbţie. - Dietele speciale ortomoleculare de întreţinere ale pacientului cu cancer, dieta neoplazicului din cursul chimioterapiei, profilaxia cancerelor. - Dietele speciale ortomoleculare din bolile inflamatorii şi autoimune (poliartrită reumatoidă, rectocolita ulcero-hemoragica, boala Crohn, poriazis, scleroza multipla, lupus, s.a), din boli virale cronice (hepatite cronice si ciroze hepatice, infectii cu HPV, etc.), din astmul alergic, dermatita atopică şi alte alergii. Alte tendinţe la tulburări disimune de tipul deficitelor de imunitate, imunitații excesive sau anarhiilor imunitare). - Dietele de Nutriție Ortomoleculară în care se urmărește o scădere a statusului pro-inflamator și inflamator al organismului2 (Sindrom Metabolic, Diabet Zaharat II, Obezitate s.a). - Celiachia (asimptomatică, potenţială, manifestă) și dermatita herpetiformă. Practicanții dieteticii și ai Nutriției Ortomoleculare consideră că eliminarea proteinelor de lapte din alimentație aduce un beneficiu suplimentar celui dat de eliminarea glutenului. Acesta ar consta în scăderea statusului pro-inflamataor și disimun al organismului respectiv. - Autism 3 (conform teoriei exorfinică a autismului). - Schizofrenie, depresia severă, epilepsie (conform teoriei excesului de opioizi) 3 ” Dr. Albu Horatiu 2010 1 Imunoslabirea: scaderea in greutate tinand seama de intolerantele noastre alimentare si de controlul glicemie. Dominique Rueff. Bucuresti - Ed. Spandugino, 2013 2 Sindromul Metabolic. Camelia Diaconu. Bucuresti – Ed. Medicala, 2011 3 Asediul opioizilor alimentari – exorfinele. Irina M. Jaba si Ostin C. Mungiu – Medicina Moderna, 2006
Fara Proteine din Lapte

Produs garantat a nu avea in compozitia sa Proteine din Lapte. “Pe langă lactoză și alți compuși nutriționali activi, laptele animal conține și o seamă întreagă de proteine cu răsunet important asupra imunologiei organismului uman. Se constată o creștere alarmantă a intoleranței manifeste și submanifeste clinic la lactoză și mai ales la proteinele din lapte. Din acest motiv, atât dietele imuno-nutriționale cât și cele ortomoleculare anti-aging sau speciale pentru anumite afecțiuni recomandă eliminarea pe termen lung a laptelui de origine animala, a majorității derivatelor sale (precum si a alimentelor care le contin pe acestea) din alimentație multor persoane. Cele mai importante recomandări ale dieteticii și nutriției ortomoleculare ale alimentaţiei FĂRĂ LACTOZA si/sau FARA PROTEINE DIN LAPTE sunt: - Dietele de imuno-nutriție care exclud de regulă (sau în urma testelor serologice specifice) glutenul, lactoza, proteinele din lapte, ou și uneori drojdiile1. - Intoleranța la lactoză prin deficit de lactază, boală inflamatorie intestinală, diverse sindroame de malabsorbţie. - Dietele speciale ortomoleculare de întreţinere ale pacientului cu cancer, dieta neoplazicului din cursul chimioterapiei, profilaxia cancerelor. - Dietele speciale ortomoleculare din bolile inflamatorii şi autoimune (poliartrită reumatoidă, rectocolita ulcero-hemoragica, boala Crohn, poriazis, scleroza multipla, lupus, s.a), din boli virale cronice (hepatite cronice si ciroze hepatice, infectii cu HPV, etc.), din astmul alergic, dermatita atopică şi alte alergii. Alte tendinţe la tulburări disimune de tipul deficitelor de imunitate, imunitații excesive sau anarhiilor imunitare). - Dietele de Nutriție Ortomoleculară în care se urmărește o scădere a statusului pro-inflamator și inflamator al organismului2 (Sindrom Metabolic, Diabet Zaharat II, Obezitate s.a). - Celiachia (asimptomatică, potenţială, manifestă) și dermatita herpetiformă. Practicanții dieteticii și ai Nutriției Ortomoleculare consideră că eliminarea proteinelor de lapte din alimentație aduce un beneficiu suplimentar celui dat de eliminarea glutenului. Acesta ar consta în scăderea statusului pro-inflamataor și disimun al organismului respectiv. - Autism 3 (conform teoriei exorfinică a autismului). - Schizofrenie, depresia severă, epilepsie (conform teoriei excesului de opioizi) 3 ” Dr. Albu Horatiu 2010 1 Imunoslabirea: scaderea in greutate tinand seama de intolerantele noastre alimentare si de controlul glicemie. Dominique Rueff. Bucuresti - Ed. Spandugino, 2013 2 Sindromul Metabolic. Camelia Diaconu. Bucuresti – Ed. Medicala, 2011 3 Asediul opioizilor alimentari – exorfinele. Irina M. Jaba si Ostin C. Mungiu – Medicina Moderna, 2006
Fara Colesterol

"In vederea scaderii nivelului colesterolului total plasmatic unii medici prescriu medicamente si diete care se sustin reciproc. Se porneste de la ideea ca aportul redus de colesterol exogen (venit prin alimentatie) se rasfrange negresit si asupra nivelului colesterolului plasmatic total. Cercetarile medicale si nutritionale efectuate de-a lungul ultimelor doua decade au aratar ca - in esenta - exista doua tipuri de colesterol - bun (HDL) si rau (LDL) - in sensul in care persoanele care au o cantitate mare de colesterol bun (HDL) prezinta un risc mai mic de a face ateroscleroza decat cele care au o cantitate mare de colesterol rau (LDL). Din punctul de vedere al Nutritiei Ortomoleculare se admite ca valorile normale ale colesterolului sangvin variaza intre 120 si 260 mg la 100ml, existand mari variatii individuale in functie de varsta, de sex, de rasa, de ocupatie si stare de activitate. A spune ca limita superioara normala a colesterolului total plasmatic este de 200mg/dl pentru toti indivizii pare a fi destul de putin logic. Multi medici si nutritionisti - la care subscriu si eu - sunt de acord cu o statistica din 2009 facuta in urma unor studii clinice nutritionale la Mayo. Acolo se arata ca in conditii normale de viata, valorile maxime ale colesterolului total sangvin la indivizii de rasa caucaziana aflati la varste de peste 30 de ani pot depasi 200mg/dl, ajungandu-se l avalori de pana la 280mg/dl in cazul barbatilor trecuti de 60 de ani. Pasii logici, eficienti in lupta impotriva colesterolului crescut sunt: 1. Regimul alimentar cu o dieta saraca in colesterol indicata de medic sau nutritionist. 2. Asocierea la dieta si altor modificari de life style care pot imbunatati profilul colesterolului plasmatic. Astfel: promovarea miscarii, scaderea in greutate, evitarea platourilor de stress psihic si a oboselii, renuntarea la fumat. 3. Numai daca prin aceste metode - principala fiind dieta - colesterolul nu scade in mod semnificativ, probabil ca este vorba de o sinteza crescuta endogena (colesterol produs in organism). Numai in acest caz medicul curant va indica si un tratament medicamentos (in general statine) care in doza cat mai mica sa ajute conduita dietetica." Dr. Albu Horatiu 2009
Fara Cofeina

Produs fara niciunul dintre cei trei derivati xantinici (cafeina, teobromina si teofilina) existenti frecvent in regnul vegetal. "Cofeina sau Cafeina este un alcaloid vegetal din grupul xantinelor care acționează ca și inhibitor competitiv pe receptorii neurotransmițătorului adenozină. Astfel, ea are un efect de dezinhibare a activitații neuronale și de dereglare a ciclului somn-veghe. Prin metaboliții săi, inhibă senzația de foame și crește toleranța la efort fizic (paraxantina), mărește fluxul sangvin arterial bogat în oxigen și nutrienți spre creier și mușchi (teobromina), relaxează musculatura netedă - în special pe cea a bronșiolelor – crește ritmul și eficiența de pompa a inimii (teofilina). Principalele surse naturale de cofeină sunt ceaiul, cafeaua, mate, guarana, maca. Si cacao conține cantități relativ reduse de cofeină. Deoarece acest alcaloid se găsește în unele dintre cele mai utilizate băuturi, în cadrul regimurilor cu restricție la cafeină trebuiesc abordate variantele sau înlocuitorii fără cofeină ai acestor alimente. Dietele cu restricție la cofeină sunt recomandate în: - Anxietate, atacuri de panică, insomnii, depresie, tendință către depresie. - Multe boli cardiovasculare, angină pectorala, status post-infarct, hipertensiune arterială, aritmii cardiace. - Epilepsie. - La cei cu diabet, cu hipertiroidism și hiperaciditate gastrică. - La cei primesc anumite medicamente printre care beta blocantele, alte sipaticomimetice, nicotina, efedrina, pseudoefedrina, quinolonele (norfoxacin, ciprofloxacin, etc.), IMAO, benzodiazepinele, teofilina, metilxantina." Dr.Albu Horatiu 2013
Fara Ou

Produs in a carei reteta de fabricatie nu intra componente din Ou. “Contrar a ceea ce se poate crede, alergia și mai ales intoleranțele la proteinele din ouă sunt destul de frecvente. Dacă alergia se materializează la nivel plasmatic în special prin aparitia nivelelor crescute ale IgE-urilor, intoleranța alimentară aduce în principal reacții care implică fixarea de IgG pe suprafața celulelor și matricea extracelulară.1 Dacă alergia are manifestări zgomotoase, chiar dramatice uneori, intoleranța își desfașoară procesele distructive, insidios (de cele mai multe ori neștiut). Când prezența antigenului (proteina respectivă) este permanentă sau repetată frecvent, se constiuie o inflamație cronică ce poate sta chiar la baza degenerărilor sau a unor boli autoimune.1 La prima vedere este extrem de ușor să eliminăm proteinele de ou din alimentație. Lucrurile nu stau chiar așa datorită faptului că industria alimentară folosește enorm de mult oul sau parțile lui componente. Soluția este alegerea produselor care au specificația de 100% Vegetal sau a celor în care se exprimă explicit că în procesul de fabricație nu s-au folosit ouă.” – Dr.Albu Horatiu 2013 1 Imunoslabirea: scaderea in greutate tinand seama de intolerantele noastre alimentare si de controlul glicemiei. Dominique Rueff. Bucuresti - Ed. Spandugino, 2013
Fara Oleaginoase

"Atunci cand sunt neprajite (Raw Food sau uscate suav) si cand nu sunt pastrate (neprajite vorbesc) in contact cu aerul (asa cum am vazut saci de cajou neprajite la Billa), fructele oleaginoase sunt adevarate minuni ale naturii. Atunci cand se introduc in cantitati minime 25 - 30g in dieta zilnica (de obicei in salata zilnica de cruditati) ele aduc beneficii inestimabile pe termen lung. Atentie la cuvintele cheie: neprajite, Raw Food, uscate suav, cantitati mici zilnic. Cu toate aceste beneficii, multe persoane prezinta alergii la una sau mai multe dintre aceste oleaginoase. Cel mai frecvent la arhide. Am considerat ca fiind datoria mea sa pun indicatia dietetica FARA ARAHIDE pe acele produse de pe acest site in reteta carora de fabricatie NU INTRA SEMINTE SAU FRUCTE OLEAGINOASE" - Dr. Albu Horatiu 2013
Destinat Imunonutritiei

“Ce este aceea Imunonutriția?! Una dintre cele mai devastatoare probleme medicale, nutriționale și de sănătate publică a timpurilor noastre este creșterea explozivă a patologiei metabolice (obezitate, sindrom metabolic, diabet zaharat) și care se află în strânsă corelație cu riscul cardio-vascular crescut.1 Un flagel pentru toți, mai puțin pentru multinaționalele farmaceutice, furnizorii de servicii de sănătate și casele de pensii... Deși cvasimajoritatea practicanților medicinei convenționale n-au “intuiția” necesară pentru a lua această poziție și ne încadrează pe toți în aceleași tipare de tratament, profesorul francez Dominique Rueff - la a cărui poziție mă raliez și eu – consideră că: “fiecare problemă de exces ponderal este una specifică, legata de istoricul individual și genetic, de stilul de viață. Ea nu-și va găsi soluția în vreun regim miraculos, articol de revistă sau la un nutriționist atins de geniu”.2 In viziunea mea, în atingerea unei greutați normale și în a unor analize onorabile din punctul de vedere al sindromului dismetabolic (și uneori chiar inflamator), cea mai mare importanță o au urmatoarele trei elemente: 1. Alimentația care să aducă glucide dar pe cele cu Indice Glicemic Scazut. 2. Aportul aproape zilnic de cantitați reprezentative de acizi grași polinesaturați esențiali Omega 3 (atât forme active cât și precursori inactivi) și într-un raport perfect echilibrat pentru vârstă și patologie cu cei Omega 6. 3. Studierea toleranțelor/intoleranțelor alimentare la acele alimentele uzual consumate de pacient. Acestea sunt principalele elemente! Ele vin să îndrepte “factorul alimentar” care reprezintă adevărata “picătură chinezească” pentru organismul nostru! In funcție de necesitățile pacientului și de experiența medicului care-l tratează, se mai pot asocia și unele adjuvante ca promovarea mișcării/termogenezei precum si a medicației (hipoglicemiante, hipolipemiante, hipocolesterolemiante, antihipertensive, anticoagulante, etc. etc. – dupa caz). Acum, uzual si pentru marea masa a pacientilor, lucrurile sunt luate în sens invers! Oare în al cui beneficiu?! Dacă punctele 1 și 2 de mai sus ne sunt destul de la îndemână pentru a le prescrie, aplica și urmări, ultimul – și anume “Studierea intoleranțelor alimentare” ne va conduce totuși la un laborator de analize (este adevarat însă că – nu trebuie sa trec sub tacere faptul – noi, cei care cunoaștem din tainele Nutriției Ortomoleculare, putem să decelăm și empiric o parte dintre alimentele – nu ingredientele - care “nu-i vin bine pacientului”. Aceasta, eu o fac printr-o tehnica denumita de mine “ cina cu aliment unic”!) Pentru studierea în laborator a intoleranțelor alimentare se folosesc la momentul de fata (august 2013) două metode importante: - Testele de stimulare a granulocitelor (Test Citotoxic, Leucotrace, etc.) care – dupa părerea mea – vor fi abandonate în timp. Nu mă exprim asupra viabilității tehnicii, neavând calitatea și pregătirea s-o fac, însă eu n-am obținut satisfacții mari de pe urma acestor metode. Și aceasta mai ales datorita softului însoțitor care construia o dietă destul de scoasă din contextul marii majoritații a pacienților. - Testele de tip ELISA care dozeaza IgG-urile totale și specifice. Acestea, datorită bunei reproductibilități a rezultatelor, imi par a fi cele mai utile. Problema este tot cu softul de interpretare și de aceea, eu cam “periez” în funcție de caracteristicile pacientului dieta scoasă de laborator. Am utilizat mai multe teste, atat în Romania cît și în Occident, unele mai ample și costisitoare, altele mai reduse și mai permisive pentru pacient (York, Imupro300, Imupro500, Imupoids, etc.). Cel din urmă – Imupoids – pus la punct de Prof. Rueff îmi pare cel mai facil, mai puțin costisitor și adaptat nevoilor pacientului roman, care traditional are o alimentație putin diversificată. Păcat ca nu este încă disponibil în România. Aștept cu nerabdare acest test sau un altul similar lui! Ce doresc să ne arate aceste teste? Ele aduc o indicație importantă asupra faptului dacă unele dintre alimentele consumate de pacient conduc la apariția conflictelor imunologice (altele dacat fenomenele alergice – mediate prin IgE) care, odată cu trecerea timpului, duc la leziuni la nivelul “marginii in perie” (de la nivelul mucoasei intestinului subțire) ce promovează modificări în permeabilitatea intestinală.3 Tot mai multi specialisti în domeniu consideră că tocmai această “perturbare a permeabilității intestinale” se află la originea majorității bolilor autoimune (prin implicațiile imunitare zilnice ale intoleranțelor), a sosirii și evoluției proaste a celor cronic-degenerative (prin carențele/ excesele macro și micronutriționale induse) și mai ales în cazul celor care evoluează pe un teren cu imunitate slabă antivirală și antineoplazică. Sunt întru-totul de acord! Mai mult, dupa Prof. Rueff: “Tendința de a fabrica prea multă greutate și grăsime în raport cu cantitatea calorică a ceea ce mâncăm, face parte din acest proces”.2 Atât eu, cît și mulți alți confrați sau pacienți care au avut de-a face cu astfel de testări, am observat că majoritatea (peste 80%) dintre noi, cei cu tendință la creșterea în greutate sau chiar obezi de diferite grade, suntem intoleranți (adică dezvoltăm IgG-uri) la cel puțin unul sau doua dintre următoarele componente ale alimentelor (de obicei la primele trei): - Glutenul (o proteină găsită în grâu, cereale înrudite, dar și ca adaos industrial la foarte multe alte alimente), - Proteinele din lapte (în lapte, lactate derivate și alimentele în a căror rețete s-au folosit lactatele), - Proteinele din ou (ouă și alimente în care s-au folosit părți din acestea), - mai rar la drojdii și alimentele care le conțin. Pornind de la experiența adusă de aceste teste și de literatura din domeniu parcursă, voi aplicat indicația dietetică IMUNONUTRITIE la acele alimente bio și dietetice High Class de pe acest site care vin în sprijinul celor care urmaresc regimuri dietetice imunonutriționale. Astfel, de cele mai multe ori, aceste persoane sunt “beneficiarele” a cel putin uneia sau mai multora dintre intoleranțele mai sus amintite. Alimentele selecționate NU CONTIN/ NU AU FOST UTILIZATE IN PROCESUL DE PRODUCTIE urmatoarele: glutenul, oul, laptele și ingredientele care le-ar putea conține. “Eliminarea alimentelor netolerate are și alte consecințe3, în afară de conflictul imunologic de la nivelul peretelui intestinal. Astfel, are loc o distrugere parțială și modificarea permeabilității mucoasei prin lezarea/ sfârtecarea celulelor epiteliului vilos, așa numita “margine în perie”. Imbinarea acestor tulburari imunologice și anatomice va conduce la o “disnutriție” care se găsește la originea multor afecțiuni cronice precum și a excesului ponderal. Daca nu i se tratează cauza – intoleranța alimentară și repermeabilizarea peretelui intestinului subțire – problema greutății nu se va rezolva niciodata. Astfel se explică eșecul tururor regimurilor restrictive, durerea și dezamăgirea celor care se limitează la aceste diete”.2 Sper ca aceste scurte note să va faca mult mai ușoara alegerea! Succes!” – Dr.Albu Horatiu 2013 1 Prefata de Prof.Dr. Constantin Ionescu-Targoviste la Imunoslabirea: scaderea in greutate tinand seama de intolerantele noastre alimentare si de controlul glicemie. Dominique Rueff. Bucuresti - Ed. Spandugino, 2013. 2Imunoslabirea: scaderea in greutate tinand seama de intolerantele noastre alimentare si de controlul glicemie. Dominique Rueff. Bucuresti - Ed. Spandugino, 2013. 3Immunonutricion, se nourrir selon son immunite. Dominique Rueff, Bernard Weber, Camille Lieners, William Amzallag. Ed. Francois Xavier de Guibert, 2009. Mai mult decat vindecarea. Dominique Rueff. Bucuresti – Ed. Spandugino, 2013. Sindromul Metabolic. Camelia Diaconu. Bucuresti – Ed. Medicala, 2011.
Produs dietetic, de Calitate Premium FARA GLUTEN si LACTOZA. În procesul de fabricatie NU s-au folosit: lapte, oua,
nuci, arahide, susan insa accidental, poate contine cantitati infime din materiile prime utilizate în fabrica noastra.
Continut:
Amidon de porumb 39%, faina de porumb 21%, zahar, ulei nesaturat de palmier, lecitina de soia -
emulgator, vanilie, faina de lupin, bicarbonat de sodiu si de amoniu – agenti de afanare, sare.
Tot mai multi dintre noi, din proprie initiative sau nevoiti, incepem sa ne schimbam dieta. Aceasta, si datorita incidentei tot mai mari a alergiilor si intolerantelor. Pentru aceia dintre noi care opteza pentru aceste schimbari dar isi doresc sa fie si foarte atenti la calitate aproduselor utilizate, marca germana 3 PAULY ofera corolarul in domeniu: o colectie de produse, din care fiecare consumator, oricat de atentar fi el, poate sa-si faca alegerile ideale in concordanta cu nevoile sale nutritionale speciale.
3 PAULY va pun la dispozitie o mare variate de tipuri de paine – coapta sau necoapta, prajituri, patisserie, snacksuri si paste,toate fiind extreme usor de indentificat prin triunghiul portocaliu si nelipsitele inscriptii FARA GLUTEN, LACTOZA, DROJDIE, CONTINUT SCAZUT DE FRUCTOZA, etc.! De asemenea cele mai multe dintre produsele 3 PAULY sunt excelente si pentru persoanele care opteaza pentru o alimentatie “whole meal”, fiind o optiune minunata pentru asigurarea aportului de FIBRE!
Cu orientarea sa simpla, onesta si transparenta, 3 PAULY ofera de zeci de ani – prin calitatea PREMIUM a produselor sale – increderea si certitudine consumatorilor de pe cea mai riguroasa si pretentioasa piata europeana in domeniu, cea a Germaniei.
Fabricate prin procese gentile si numai din ingrediete RAW selectionate cu mare atentie, alimentele produse de 3 PAULY urmeaza teste riguroase si prin care se asigura siguranta celei mai mari calitati ale produsului final! Inscriptionarea produselor noastre este sugestiva si apreciata atat de consumatorii fideli cat si de cei ocazionali, acestia putand vedea imediat care dintre produsele 3 PAULY le vor satisface cel mai bine nevoile, gratie atat pictogramelor sugestiv colorate si explicite care releva calitatile dietetice ale produsului cat si unei liste cu ingrediente care au fost intentionat evitate in compozitia alimentului respectiv!
Daca majoritatea altor produse comercializate in respectivul domeniu includ simentiunea: “…Poate sa contina urme de… ”, 3 PAULY aproape ca exclude aceasta optiune, multumita exigentei curateniei si masurilor de inspectie si siguranta.
3 PAULY este si furnizorul ideal pentru persoanele cu Boala Celiaca, asigurandu-le o varietate mare de produse fara gluten, cu un gust mai bun decat cele mai savuroase similar conventionale, dar si cu angajamentul ferm ca nu vor declanasa nici macar un simptom-problema!
O dietÄ fara gluten nu trebuiesa fie un chin!
Produse din aceeasi categorie

Paine Neagra Fara Gluten cu Teff, 3 PAULY - 500g
lei
Tot mai multi dintre noi, din proprie initiative sau nevoiti, incepem sa ne schimbam dieta. Aceasta, si datorita incidentei tot mai mari a alergiilor si intolerantelor. Pentru aceia dintre noi care opteza pentru aceste schimbari dar isi doresc sa fie si foarte atenti la calitate aproduselor utilizate, marca germana 3 PAULY ofera corolarul in domeniu: o colectie de produse, din care fiecare consumator, oricat de atentar fi el, poate sa-si faca alegerile ideale in concordanta cu nevoile sale nutritionale speciale.
3 PAULY va pun la dispozitie o mare variate de tipuri de paine – coapta sau necoapta, prajituri, patisserie, snacksuri si paste,toate fiind extreme usor de indentificat prin triunghiul portocaliu si nelipsitele inscriptii FARA GLUTEN, LACTOZA, DROJDIE, CONTINUT SCAZUT DE FRUCTOZA, etc.! De asemenea cele mai multe dintre produsele 3 PAULY sunt excelente si pentru persoanele care opteaza pentru o alimentatie “whole meal”, fiind o optiune minunata pentru asigurarea aportului de FIBRE!
Cu orientarea sa simpla, onesta si transparenta, 3 PAULY ofera de zeci de ani – prin calitatea PREMIUM a produselor sale – increderea si certitudine consumatorilor de pe cea mai riguroasa si pretentioasa piata europeana in domeniu, cea a Germaniei.
Fabricate prin procese gentile si numai din ingrediete RAW selectionate cu mare atentie, alimentele produse de 3 PAULY urmeaza teste riguroase si prin care se asigura siguranta celei mai mari calitati ale produsului final! Inscriptionarea produselor noastre este sugestiva si apreciata atat de consumatorii fideli cat si de cei ocazionali, acestia putand vedea imediat care dintre produsele 3 PAULY le vor satisface cel mai bine nevoile, gratie atat pictogramelor sugestiv colorate si explicite care releva calitatile dietetice ale produsului cat si unei liste cu ingrediente care au fost intentionat evitate in compozitia alimentului respectiv!
Daca majoritatea altor produse comercializate in respectivul domeniu includ simentiunea: “…Poate sa contina urme de… ”, 3 PAULY aproape ca exclude aceasta optiune, multumita exigentei curateniei si masurilor de inspectie si siguranta.
3 PAULY este si furnizorul ideal pentru persoanele cu Boala Celiaca, asigurandu-le o varietate mare de produse fara gluten, cu un gust mai bun decat cele mai savuroase similar conventionale, dar si cu angajamentul ferm ca nu vor declanasa nici macar un simptom-problema!
O dietÄ fara gluten nu trebuiesa fie un chin!
3 PAULY Paine Neagra Fara Gluten cu Teff – 500 g
Produs Bio-Dietetic de Calitate Premium FARA GLUTEN, FARA LACTOZA, BOGATA IN FIBRE ALIMENTARE, FARA FRUCTOZA.
In procesul de fabricatie NU s-au folosit: lapte, oua, nuci, alune, arahide, susan, soia si lupin.
Ingrediente: orez brun (38%) apa, mei, faina de Teff(6%) seminte de Floarea Soarelui (6%) hrisca, faina de porumb, agent de ingrosare- guma guar, sirop de zahar, sirop de caramel, sare, drojdie. Accidental, poate contine cantitati infime de lapte, ou, nuci, arahide, susan, lupin sau alte materii prime utilizate in fabrica noastra.

Paine Taraneasca Fara Guten cu Teff - 3 PAULY - 500g
lei
100% Vegan. Produs Dietetic Fara Gluten, Lactoza si cu Continut scazut in Fructoza. Fara Proteine de lapte, Ou, Susan, Soia. BOGAT IN FIBRE ALIMENTARE!
Ingrediente: Orez cu cereale integrale, apa, faina de Teff (13 %), Mei (9%), Hrisca (7%), Agent de ingrosare: Guma Guar; Sare, Drojdie.
Tot mai multi dintre noi, din proprie initiative sau nevoiti, incepem sa ne schimbam dieta. Aceasta, si datorita incidentei tot mai mari a alergiilor si intolerantelor. Pentru aceia dintre noi care opteza pentru aceste schimbari dar isi doresc sa fie si foarte atenti la calitate aproduselor utilizate, marca germana 3 PAULY ofera corolarul in domeniu: o colectie de produse, din care fiecare consumator, oricat de atentar fi el, poate sa-si faca alegerile ideale in concordanta cu nevoile sale nutritionale speciale.
3 PAULY va pun la dispozitie o mare variate de tipuri de paine – coapta sau necoapta, prajituri, patisserie, snacksuri si paste,toate fiind extreme usor de indentificat prin triunghiul portocaliu si nelipsitele inscriptii FARA GLUTEN, LACTOZA, DROJDIE, CONTINUT SCAZUT DE FRUCTOZA, etc.! De asemenea cele mai multe dintre produsele 3 PAULY sunt excelente si pentru persoanele care opteaza pentru o alimentatie “whole meal”, fiind o optiune minunata pentru asigurarea aportului de FIBRE!
Cu orientarea sa simpla, onesta si transparenta, 3 PAULY ofera de zeci de ani – prin calitatea PREMIUM a produselor sale – increderea si certitudine consumatorilor de pe cea mai riguroasa si pretentioasa piata europeana in domeniu, cea a Germaniei.
Fabricate prin procese gentile si numai din ingrediete RAW selectionate cu mare atentie, alimentele produse de 3 PAULY urmeaza teste riguroase si prin care se asigura siguranta celei mai mari calitati ale produsului final! Inscriptionarea produselor noastre este sugestiva si apreciata atat de consumatorii fideli cat si de cei ocazionali, acestia putand vedea imediat care dintre produsele 3 PAULY le vor satisface cel mai bine nevoile, gratie atat pictogramelor sugestiv colorate si explicite care releva calitatile dietetice ale produsului cat si unei liste cu ingrediente care au fost intentionat evitate in compozitia alimentului respectiv!
Daca majoritatea altor produse comercializate in respectivul domeniu includ simentiunea: “…Poate sa contina urme de… ”, 3 PAULY aproape ca exclude aceasta optiune, multumita exigentei curateniei si masurilor de inspectie si siguranta.
3 PAULY este si furnizorul ideal pentru persoanele cu Boala Celiaca, asigurandu-le o varietate mare de produse fara gluten, cu un gust mai bun decat cele mai savuroase similar conventionale, dar si cu angajamentul ferm ca nu vor declanasa nici macar un simptom-problema!
O dietÄ fara gluten nu trebuiesa fie un chin!

Paine Fara Gluten cu Seminte si Teff - 3 PAULY - 500g
lei
Dieteic. Produs Dietetic de cea mai inalta calitate. FARA GLUTEN, LACTOZA, FRUCTOZA. BOGAT in CEREALA INTEGRALA si FIBRE ALIMENTARE INSOLUBILE. In procesul de fabricatie NU s-au folosit: lapte, ou, nuci, arahide, susan, soia, lupin.
Indicatie de consum: 50g (1 felie) dimineata, la micul dejun.
Continut: Faina integrala de orez (37%) apa, mei, faina de Teff(6%), amestec de seminte 5% (in, floarea soarelui, dovleac), hrisca, fecule de porumb, agent de îngrosare- guma guar, sare, drojdie. Accidental, poate contine cantitati infime de lapte, ou, nuci, arahide, susan, lupin sau alte materii prime utilizate in fabrica noastra.Pastrare: nedesfacut, la loc uscat si racoros.
Tot mai multi dintre noi, din proprie initiative sau nevoiti, incepem sa ne schimbam dieta. Aceasta, si datorita incidentei tot mai mari a alergiilor si intolerantelor. Pentru aceia dintre noi care opteza pentru aceste schimbari dar isi doresc sa fie si foarte atenti la calitate aproduselor utilizate, marca germana 3 PAULY ofera corolarul in domeniu: o colectie de produse, din care fiecare consumator, oricat de atentar fi el, poate sa-si faca alegerile ideale in concordanta cu nevoile sale nutritionale speciale.
3 PAULY va pun la dispozitie o mare variate de tipuri de paine – coapta sau necoapta, prajituri, patisserie, snacksuri si paste,toate fiind extreme usor de indentificat prin triunghiul portocaliu si nelipsitele inscriptii FARA GLUTEN, LACTOZA, DROJDIE, CONTINUT SCAZUT DE FRUCTOZA, etc.! De asemenea cele mai multe dintre produsele 3 PAULY sunt excelente si pentru persoanele care opteaza pentru o alimentatie “whole meal”, fiind o optiune minunata pentru asigurarea aportului de FIBRE!
Cu orientarea sa simpla, onesta si transparenta, 3 PAULY ofera de zeci de ani – prin calitatea PREMIUM a produselor sale – increderea si certitudine consumatorilor de pe cea mai riguroasa si pretentioasa piata europeana in domeniu, cea a Germaniei.
Fabricate prin procese gentile si numai din ingrediete RAW selectionate cu mare atentie, alimentele produse de 3 PAULY urmeaza teste riguroase si prin care se asigura siguranta celei mai mari calitati ale produsului final! Inscriptionarea produselor noastre este sugestiva si apreciata atat de consumatorii fideli cat si de cei ocazionali, acestia putand vedea imediat care dintre produsele 3 PAULY le vor satisface cel mai bine nevoile, gratie atat pictogramelor sugestiv colorate si explicite care releva calitatile dietetice ale produsului cat si unei liste cu ingrediente care au fost intentionat evitate in compozitia alimentului respectiv!
Daca majoritatea altor produse comercializate in respectivul domeniu includ simentiunea: “…Poate sa contina urme de… ”, 3 PAULY aproape ca exclude aceasta optiune, multumita exigentei curateniei si masurilor de inspectie si siguranta.
3 PAULY este si furnizorul ideal pentru persoanele cu Boala Celiaca, asigurandu-le o varietate mare de produse fara gluten, cu un gust mai bun decat cele mai savuroase similar conventionale, dar si cu angajamentul ferm ca nu vor declanasa nici macar un simptom-problema!
O dietÄ fara gluten nu trebuiesa fie un chin!

Vafe de Porumb, Fara Gluten si Lactoza - 3 PAULY - 100g
lei
Fara Gluten, Lactoza, Drojdie, Nuci, Arahide, Susan sau Soia. Continut Scazut de Fructoza. Bogat in Fibre!
Ingrediente: Faina de porumb (72%), Amidon de cartofi, Emulgator: Lecitina din Soia; Sare, Agent de ingrosare: Guma de Guar; Agenti de Crestere:Bicarbonat de Amoniu; Antioxidant: Acid Ascorbic. Alergeni: 0. Poate sa contina urme de lapte sau ou.
Tot mai multi dintre noi, din proprie initiative sau nevoiti, incepem sa ne schimbam dieta. Aceasta, si datorita incidentei tot mai mari a alergiilor si intolerantelor. Pentru aceia dintre noi care opteza pentru aceste schimbari dar isi doresc sa fie si foarte atenti la calitate aproduselor utilizate, marca germana 3 PAULY ofera corolarul in domeniu: o colectie de produse, din care fiecare consumator, oricat de atentar fi el, poate sa-si faca alegerile ideale in concordanta cu nevoile sale nutritionale speciale.
3 PAULY va pun la dispozitie o mare variate de tipuri de paine – coapta sau necoapta, prajituri, patisserie, snacksuri si paste,toate fiind extreme usor de indentificat prin triunghiul portocaliu si nelipsitele inscriptii FARA GLUTEN, LACTOZA, DROJDIE, CONTINUT SCAZUT DE FRUCTOZA, etc.! De asemenea cele mai multe dintre produsele 3 PAULY sunt excelente si pentru persoanele care opteaza pentru o alimentatie “whole meal”, fiind o optiune minunata pentru asigurarea aportului de FIBRE!
Cu orientarea sa simpla, onesta si transparenta, 3 PAULY ofera de zeci de ani – prin calitatea PREMIUM a produselor sale – increderea si certitudine consumatorilor de pe cea mai riguroasa si pretentioasa piata europeana in domeniu, cea a Germaniei.
Fabricate prin procese gentile si numai din ingrediete RAW selectionate cu mare atentie, alimentele produse de 3 PAULY urmeaza teste riguroase si prin care se asigura siguranta celei mai mari calitati ale produsului final! Inscriptionarea produselor noastre este sugestiva si apreciata atat de consumatorii fideli cat si de cei ocazionali, acestia putand vedea imediat care dintre produsele 3 PAULY le vor satisface cel mai bine nevoile, gratie atat pictogramelor sugestiv colorate si explicite care releva calitatile dietetice ale produsului cat si unei liste cu ingrediente care au fost intentionat evitate in compozitia alimentului respectiv!
Daca majoritatea altor produse comercializate in respectivul domeniu includ simentiunea: “…Poate sa contina urme de… ”, 3 PAULY aproape ca exclude aceasta optiune, multumita exigentei curateniei si masurilor de inspectie si siguranta.
3 PAULY este si furnizorul ideal pentru persoanele cu Boala Celiaca, asigurandu-le o varietate mare de produse fara gluten, cu un gust mai bun decat cele mai savuroase similar conventionale, dar si cu angajamentul ferm ca nu vor declanasa nici macar un simptom-problema!
O dietÄ fara gluten nu trebuiesa fie un chin!

Amestec de Fainuri Light Fara Gluten si Lactoza - 3 PAULY - 2 x400g
lei
Produs Dietetic, Fara Gluten si Lactoza, Cu continut scazut de Fructoza si Bogat in Fibre!
In procesul de fabricatie NU s-au folosit lapte, oua, arahide, susan, soia, lupin, drojdie si zahar!
Ingrediente: Faina de orez, Faina din Seminte Expandate de Orez, Amidon de Cartofi, Faina de Porumb. Accidental poate contine cantitati infime de lapte, oua, nuci, susan, lupin sau alte materia prime utilizate in fabrica noastra.
Tot mai multi dintre noi, din proprie initiative sau nevoiti, incepem sa ne schimbam dieta. Aceasta, si datorita incidentei tot mai mari a alergiilor si intolerantelor. Pentru aceia dintre noi care opteza pentru aceste schimbari dar isi doresc sa fie si foarte atenti la calitate aproduselor utilizate, marca germana 3 PAULY ofera corolarul in domeniu: o colectie de produse, din care fiecare consumator, oricat de atentar fi el, poate sa-si faca alegerile ideale in concordanta cu nevoile sale nutritionale speciale.
3 PAULY va pun la dispozitie o mare variate de tipuri de paine – coapta sau necoapta, prajituri, patisserie, snacksuri si paste,toate fiind extreme usor de indentificat prin triunghiul portocaliu si nelipsitele inscriptii FARA GLUTEN, LACTOZA, DROJDIE, CONTINUT SCAZUT DE FRUCTOZA, etc.! De asemenea cele mai multe dintre produsele 3 PAULY sunt excelente si pentru persoanele care opteaza pentru o alimentatie “whole meal”, fiind o optiune minunata pentru asigurarea aportului de FIBRE!
Cu orientarea sa simpla, onesta si transparenta, 3 PAULY ofera de zeci de ani – prin calitatea PREMIUM a produselor sale – increderea si certitudine consumatorilor de pe cea mai riguroasa si pretentioasa piata europeana in domeniu, cea a Germaniei.
Fabricate prin procese gentile si numai din ingrediete RAW selectionate cu mare atentie, alimentele produse de 3 PAULY urmeaza teste riguroase si prin care se asigura siguranta celei mai mari calitati ale produsului final! Inscriptionarea produselor noastre este sugestiva si apreciata atat de consumatorii fideli cat si de cei ocazionali, acestia putand vedea imediat care dintre produsele 3 PAULY le vor satisface cel mai bine nevoile, gratie atat pictogramelor sugestiv colorate si explicite care releva calitatile dietetice ale produsului cat si unei liste cu ingrediente care au fost intentionat evitate in compozitia alimentului respectiv!
Daca majoritatea altor produse comercializate in respectivul domeniu includ simentiunea: “…Poate sa contina urme de… ”, 3 PAULY aproape ca exclude aceasta optiune, multumita exigentei curateniei si masurilor de inspectie si siguranta.
3 PAULY este si furnizorul ideal pentru persoanele cu Boala Celiaca, asigurandu-le o varietate mare de produse fara gluten, cu un gust mai bun decat cele mai savuroase similar conventionale, dar si cu angajamentul ferm ca nu vor declanasa nici macar un simptom-problema!
O dietÄ fara gluten nu trebuiesa fie un chin!

Faina de Teff Fara Gluten si Lactoza - 3 PAULY - 2 x400g
lei
Produs Dietetic, Fara Gluten si Lactoza, Cu continut scazut de Fructoza si Bogat in Fibre! Obtinut din Cereale integrale!
In procesul de fabricatie NU s-au folosit lapte, oua, arahide, susan, soia, lupin, drojdie si zahar!
Ingrediente: Faina integrala de Teff (100%). Accidental poate contine cantitati infime de lapte, oua, nuci, susan, lupin sau alte materia prime utilizate in fabrica noastra.
Tot mai multi dintre noi, din proprie initiative sau nevoiti, incepem sa ne schimbam dieta. Aceasta, si datorita incidentei tot mai mari a alergiilor si intolerantelor. Pentru aceia dintre noi care opteza pentru aceste schimbari dar isi doresc sa fie si foarte atenti la calitate aproduselor utilizate, marca germana 3 PAULY ofera corolarul in domeniu: o colectie de produse, din care fiecare consumator, oricat de atentar fi el, poate sa-si faca alegerile ideale in concordanta cu nevoile sale nutritionale speciale.
3 PAULY va pun la dispozitie o mare variate de tipuri de paine – coapta sau necoapta, prajituri, patisserie, snacksuri si paste,toate fiind extreme usor de indentificat prin triunghiul portocaliu si nelipsitele inscriptii FARA GLUTEN, LACTOZA, DROJDIE, CONTINUT SCAZUT DE FRUCTOZA, etc.! De asemenea cele mai multe dintre produsele 3 PAULY sunt excelente si pentru persoanele care opteaza pentru o alimentatie “whole meal”, fiind o optiune minunata pentru asigurarea aportului de FIBRE!
Cu orientarea sa simpla, onesta si transparenta, 3 PAULY ofera de zeci de ani – prin calitatea PREMIUM a produselor sale – increderea si certitudine consumatorilor de pe cea mai riguroasa si pretentioasa piata europeana in domeniu, cea a Germaniei.
Fabricate prin procese gentile si numai din ingrediete RAW selectionate cu mare atentie, alimentele produse de 3 PAULY urmeaza teste riguroase si prin care se asigura siguranta celei mai mari calitati ale produsului final! Inscriptionarea produselor noastre este sugestiva si apreciata atat de consumatorii fideli cat si de cei ocazionali, acestia putand vedea imediat care dintre produsele 3 PAULY le vor satisface cel mai bine nevoile, gratie atat pictogramelor sugestiv colorate si explicite care releva calitatile dietetice ale produsului cat si unei liste cu ingrediente care au fost intentionat evitate in compozitia alimentului respectiv!
Daca majoritatea altor produse comercializate in respectivul domeniu includ simentiunea: “…Poate sa contina urme de… ”, 3 PAULY aproape ca exclude aceasta optiune, multumita exigentei curateniei si masurilor de inspectie si siguranta.
3 PAULY este si furnizorul ideal pentru persoanele cu Boala Celiaca, asigurandu-le o varietate mare de produse fara gluten, cu un gust mai bun decat cele mai savuroase similar conventionale, dar si cu angajamentul ferm ca nu vor declanasa nici macar un simptom-problema!
O dietÄ fara gluten nu trebuiesa fie un chin!

Biscuiti de Casa Fara Gluten - 3 PAULY - 145g
lei
Produs Dietetic de cea mai inalta calitate. FARA LACTOZA SI GLUTEN!
Biscuiti copt delicat, sunt aerati si usori. Consumati in aer liber sunt o adevarata traire in toate privintele, ideali pentru gustarea dintre mese sau consumati ca si desert!
Ingrediente:faina de porumb, oua, zahar.
Tot mai multi dintre noi, din proprie initiative sau nevoiti, incepem sa ne schimbam dieta. Aceasta, si datorita incidentei tot mai mari a alergiilor si intolerantelor. Pentru aceia dintre noi care opteza pentru aceste schimbari dar isi doresc sa fie si foarte atenti la calitate aproduselor utilizate, marca germana 3 PAULY ofera corolarul in domeniu: o colectie de produse, din care fiecare consumator, oricat de atentar fi el, poate sa-si faca alegerile ideale in concordanta cu nevoile sale nutritionale speciale.
3 PAULY va pun la dispozitie o mare variate de tipuri de paine – coapta sau necoapta, prajituri, patisserie, snacksuri si paste,toate fiind extreme usor de indentificat prin triunghiul portocaliu si nelipsitele inscriptii FARA GLUTEN, LACTOZA, DROJDIE, CONTINUT SCAZUT DE FRUCTOZA, etc.! De asemenea cele mai multe dintre produsele 3 PAULY sunt excelente si pentru persoanele care opteaza pentru o alimentatie “whole meal”, fiind o optiune minunata pentru asigurarea aportului de FIBRE!
Cu orientarea sa simpla, onesta si transparenta, 3 PAULY ofera de zeci de ani – prin calitatea PREMIUM a produselor sale – increderea si certitudine consumatorilor de pe cea mai riguroasa si pretentioasa piata europeana in domeniu, cea a Germaniei.
Fabricate prin procese gentile si numai din ingrediete RAW selectionate cu mare atentie, alimentele produse de 3 PAULY urmeaza teste riguroase si prin care se asigura siguranta celei mai mari calitati ale produsului final! Inscriptionarea produselor noastre este sugestiva si apreciata atat de consumatorii fideli cat si de cei ocazionali, acestia putand vedea imediat care dintre produsele 3 PAULY le vor satisface cel mai bine nevoile, graÈie atat pictogramelor sugestiv colorate si explicite care releva calitatile dietetice ale produsului cat si unei liste cu ingrediente care au fost intentionat evitate in compozitia alimentului respectiv!
Daca majoritatea altor produse comercializate in respectivul domeniu includ simentiunea: “…Poate sa contina urme de… ”, 3 PAULY aproape ca exclude aceasta optiune, multumita exigentei curateniei si masurilor de inspectie si siguranta.
3 PAULY este si furnizorul ideal pentru persoanele cu Boala Celiaca, asigurandu-le o varietate mare de produse fara gluten, cu un gust mai bun decat cele mai savuroase similar conventionale, dar si cu angajamentul ferm ca nu vor declanasa nici macar un simptom-problema!
O dietÄ fara gluten nu trebuiesa fie un chin!

Biscuitei pentru Ceai si Cafea cu Ciocolata Fara Gluten si Lactoza - 3 PAULY - 125g
lei
Produs dietetic, de Calitate Premium FARA GLUTEN si LACTOZA. În procesul de fabricatie NU s-au folosit: lapte, oua,
nuci, arahide, susan insa accidental, poate contine cantitati infime din materiile prime utilizate în fabrica noastra.
Continut:Amidon de porumb 34%, faina de porumb 18%, zahar, ulei nesaturat de palmier, ciocolata neagra 11%, (zahar, unt si masa de cacao), pudra de cacao degresata, lecitina de soia - emulgator, vanilie, scortisoara, faina de lupin, pudra de cacao degresata 4%, bicarbonat de sodiu si de amoniu – agenti de afanare, sare.
Tot mai multi dintre noi, din proprie initiative sau nevoiti, incepem sa ne schimbam dieta. Aceasta, si datorita incidentei tot mai mari a alergiilor si intolerantelor. Pentru aceia dintre noi care opteza pentru aceste schimbari dar isi doresc sa fie si foarte atenti la calitate aproduselor utilizate, marca germana 3 PAULY ofera corolarul in domeniu: o colectie de produse, din care fiecare consumator, oricat de atentar fi el, poate sa-si faca alegerile ideale in concordanta cu nevoile sale nutritionale speciale.
3 PAULY va pun la dispozitie o mare variate de tipuri de paine – coapta sau necoapta, prajituri, patisserie, snacksuri si paste,toate fiind extreme usor de indentificat prin triunghiul portocaliu si nelipsitele inscriptii FARA GLUTEN, LACTOZA, DROJDIE, CONTINUT SCAZUT DE FRUCTOZA, etc.! De asemenea cele mai multe dintre produsele 3 PAULY sunt excelente si pentru persoanele care opteaza pentru o alimentatie “whole meal”, fiind o optiune minunata pentru asigurarea aportului de FIBRE!
Cu orientarea sa simpla, onesta si transparenta, 3 PAULY ofera de zeci de ani – prin calitatea PREMIUM a produselor sale – increderea si certitudine consumatorilor de pe cea mai riguroasa si pretentioasa piata europeana in domeniu, cea a Germaniei.
Fabricate prin procese gentile si numai din ingrediete RAW selectionate cu mare atentie, alimentele produse de 3 PAULY urmeaza teste riguroase si prin care se asigura siguranta celei mai mari calitati ale produsului final! Inscriptionarea produselor noastre este sugestiva si apreciata atat de consumatorii fideli cat si de cei ocazionali, acestia putand vedea imediat care dintre produsele 3 PAULY le vor satisface cel mai bine nevoile, graÈie atat pictogramelor sugestiv colorate si explicite care releva calitatile dietetice ale produsului cat si unei liste cu ingrediente care au fost intentionat evitate in compozitia alimentului respectiv!
Daca majoritatea altor produse comercializate in respectivul domeniu includ simentiunea: “…Poate sa contina urme de… ”, 3 PAULY aproape ca exclude aceasta optiune, multumita exigentei curateniei si masurilor de inspectie si siguranta.
3 PAULY este si furnizorul ideal pentru persoanele cu Boala Celiaca, asigurandu-le o varietate mare de produse fara gluten, cu un gust mai bun decat cele mai savuroase similar conventionale, dar si cu angajamentul ferm ca nu vor declanasa nici macar un simptom-problema!
O dietÄ fara gluten nu trebuiesa fie un chin!

Spaghete de Soia Bio - VITAQUELL - 200g
lei
Descriere:
Produs fara gluten, lactate si ou, bogat in proteine vegetale de inalta calitate.
Continut:
100% soia nemodificata genetic provenita de pe Culturi Agricole Certificate Organic.
Preparare:
se fierb 5 minute in apa cu sare sau supa de legume. Isi tripleaza volumul la fierbere (200g uscate = 600g
fierte). Dupa fierbere, scurgeti apoi asezonati cu uleiurile si condimentele preferate.

Mini Sticks-uri Sarate Fara Gluten si Lactoza - 3 PAULY - 75g
lei
Vegan. Produs Dietetic Fara Gluten si Lactoza.
In aceasta fabrica NU s-au folosit: Lapte, Oua, Nuci, Arahide, Susan, Lupin.
Ingrediente: Amidon de cartof, uleiuri nesaturate de palmier, sirop zahar invertit, sae de mare, agenti de afanare: difosfat si bicarbonat de sodiu; Emulsificator: Lecitina de Soia; Stabilizator: E466, extract de drojdie. Accidental poate contine cantitati infime de oua, nuci, arahide, susan sau alte materii prime utilizate in fabrica noastra.
Tot mai multi dintre noi, din proprie initiative sau nevoiti, incepem sa ne schimbam dieta. Aceasta, si datorita incidentei tot mai mari a alergiilor si intolerantelor. Pentru aceia dintre noi care opteza pentru aceste schimbari dar isi doresc sa fie si foarte atenti la calitate aproduselor utilizate, marca germana 3 PAULY ofera corolarul in domeniu: o colectie de produse, din care fiecare consumator, oricat de atentar fi el, poate sa-si faca alegerile ideale in concordanta cu nevoile sale nutritionale speciale.
3 PAULY va pun la dispozitie o mare variate de tipuri de paine – coapta sau necoapta, prajituri, patisserie, snacksuri si paste,toate fiind extreme usor de indentificat prin triunghiul portocaliu si nelipsitele inscriptii FARA GLUTEN, LACTOZA, DROJDIE, CONTINUT SCAZUT DE FRUCTOZA, etc.! De asemenea cele mai multe dintre produsele 3 PAULY sunt excelente si pentru persoanele care opteaza pentru o alimentatie “whole meal”, fiind o optiune minunata pentru asigurarea aportului de FIBRE!
Cu orientarea sa simpla, onesta si transparenta, 3 PAULY ofera de zeci de ani – prin calitatea PREMIUM a produselor sale – increderea si certitudine consumatorilor de pe cea mai riguroasa si pretentioasa piata europeana in domeniu, cea a Germaniei.
Fabricate prin procese gentile si numai din ingrediete RAW selectionate cu mare atentie, alimentele produse de 3 PAULY urmeaza teste riguroase si prin care se asigura siguranta celei mai mari calitati ale produsului final! Inscriptionarea produselor noastre este sugestiva si apreciata atat de consumatorii fideli cat si de cei ocazionali, acestia putand vedea imediat care dintre produsele 3 PAULY le vor satisface cel mai bine nevoile, gratie atat pictogramelor sugestiv colorate si explicite care releva calitatile dietetice ale produsului cat si unei liste cu ingrediente care au fost intentionat evitate in compozitia alimentului respectiv!
Daca majoritatea altor produse comercializate in respectivul domeniu includ simentiunea: “…Poate sa contina urme de… ”, 3 PAULY aproape ca exclude aceasta optiune, multumita exigentei curateniei si masurilor de inspectie si siguranta.
3 PAULY este si furnizorul ideal pentru persoanele cu Boala Celiaca, asigurandu-le o varietate mare de produse fara gluten, cu un gust mai bun decat cele mai savuroase similar conventionale, dar si cu angajamentul ferm ca nu vor declanasa nici macar un simptom-problema!
O dietÄ fara gluten nu trebuiesa fie un chin!

Covrigei Sarati Fara Gluten si Lactoza - 3 PAULY - 75g
lei
Vegan. Produs Dietetic Fara Gluten si Lactoza.
La prepararea acestora un s-au folosit: Lapte, Oua, Nuci, Arahide, Susan, Lupin.
Ingrediente: amidon de porumb (58%), grÄsimi vegetale nehidrogenate (ulei de palmier), amidon de cartofi, sare de mare, zahÄr invertit, drojdie uscatÄ, stabilizator (E466), emulgator ( lecitinÄ din soia ), Agent de dospire (difosfat de sodiu, bicarbonat de sodiu), extract de drojdie. Accidental poate contine cantitati infime de oua, nuci, arahide, susan sau alte materii prime utilizate in fabrica noastra.
Tot mai multi dintre noi, din proprie initiative sau nevoiti, incepem sa ne schimbam dieta. Aceasta, si datorita incidentei tot mai mari a alergiilor si intolerantelor. Pentru aceia dintre noi care opteza pentru aceste schimbari dar isi doresc sa fie si foarte atenti la calitate aproduselor utilizate, marca germana 3 PAULY ofera corolarul in domeniu: o colectie de produse, din care fiecare consumator, oricat de atentar fi el, poate sa-si faca alegerile ideale in concordanta cu nevoile sale nutritionale speciale.
3 PAULY va pun la dispozitie o mare variate de tipuri de paine – coapta sau necoapta, prajituri, patisserie, snacksuri si paste,toate fiind extreme usor de indentificat prin triunghiul portocaliu si nelipsitele inscriptii FARA GLUTEN, LACTOZA, DROJDIE, CONTINUT SCAZUT DE FRUCTOZA, etc.! De asemenea cele mai multe dintre produsele 3 PAULY sunt excelente si pentru persoanele care opteaza pentru o alimentatie “whole meal”, fiind o optiune minunata pentru asigurarea aportului de FIBRE!
Cu orientarea sa simpla, onesta si transparenta, 3 PAULY ofera de zeci de ani – prin calitatea PREMIUM a produselor sale – increderea si certitudine consumatorilor de pe cea mai riguroasa si pretentioasa piata europeana in domeniu, cea a Germaniei.
Fabricate prin procese gentile si numai din ingrediete RAW selectionate cu mare atentie, alimentele produse de 3 PAULY urmeaza teste riguroase si prin care se asigura siguranta celei mai mari calitati ale produsului final! Inscriptionarea produselor noastre este sugestiva si apreciata atat de consumatorii fideli cat si de cei ocazionali, acestia putand vedea imediat care dintre produsele 3 PAULY le vor satisface cel mai bine nevoile, gratie atat pictogramelor sugestiv colorate si explicite care releva calitatile dietetice ale produsului cat si unei liste cu ingrediente care au fost intentionat evitate in compozitia alimentului respectiv!
Daca majoritatea altor produse comercializate in respectivul domeniu includ simentiunea: “…Poate sa contina urme de… ”, 3 PAULY aproape ca exclude aceasta optiune, multumita exigentei curateniei si masurilor de inspectie si siguranta.
3 PAULY este si furnizorul ideal pentru persoanele cu Boala Celiaca, asigurandu-le o varietate mare de produse fara gluten, cu un gust mai bun decat cele mai savuroase similar conventionale, dar si cu angajamentul ferm ca nu vor declanasa nici macar un simptom-problema!
O dietÄ fara gluten nu trebuiesa fie un chin!

Cereale Crocante cu Ciocolata, Fara Gluten si Lactoza - 3 PAULY - 200g
lei
Produs Dietetic FARA GLUTEN SI LACTOZA. BOGAT IN FIBRE ALIMENTARE!
In procesul de fabricatie NU s-au folosit: Lapte, oua, nuci, arahide, susan, soia si lupin!
Ingrediente: Faina de patlagina, zahar, faina integrala de orez, pudra de cacao degresata 7%, inulina, ulei nesaturat de palmier, sare, aroma naturala de Vanilie. Accidental poate contine cantitati infime de lapte, oua, nuci, arahide, susan, soia, lupin sau alte materia prime utilizate in fabrica noastra.
Tot mai multi dintre noi, din proprie initiative sau nevoiti, incepem sa ne schimbam dieta. Aceasta, si datorita incidentei tot mai mari a alergiilor si intolerantelor. Pentru aceia dintre noi care opteza pentru aceste schimbari dar isi doresc sa fie si foarte atenti la calitate aproduselor utilizate, marca germana 3 PAULY ofera corolarul in domeniu: o colectie de produse, din care fiecare consumator, oricat de atentar fi el, poate sa-si faca alegerile ideale in concordanta cu nevoile sale nutritionale speciale.
3 PAULY va pun la dispozitie o mare variate de tipuri de paine – coapta sau necoapta, prajituri, patisserie, snacksuri si paste,toate fiind extreme usor de indentificat prin triunghiul portocaliu si nelipsitele inscriptii FARA GLUTEN, LACTOZA, DROJDIE, CONTINUT SCAZUT DE FRUCTOZA, etc.! De asemenea cele mai multe dintre produsele 3 PAULY sunt excelente si pentru persoanele care opteaza pentru o alimentatie “whole meal”, fiind o optiune minunata pentru asigurarea aportului de FIBRE!
Cu orientarea sa simpla, onesta si transparenta, 3 PAULY ofera de zeci de ani – prin calitatea PREMIUM a produselor sale – increderea si certitudine consumatorilor de pe cea mai riguroasa si pretentioasa piata europeana in domeniu, cea a Germaniei.
Fabricate prin procese gentile si numai din ingrediete RAW selectionate cu mare atentie, alimentele produse de 3 PAULY urmeaza teste riguroase si prin care se asigura siguranta celei mai mari calitati ale produsului final! Inscriptionarea produselor noastre este sugestiva si apreciata atat de consumatorii fideli cat si de cei ocazionali, acestia putand vedea imediat care dintre produsele 3 PAULY le vor satisface cel mai bine nevoile, gratie atat pictogramelor sugestiv colorate si explicite care releva calitatile dietetice ale produsului cat si unei liste cu ingrediente care au fost intentionat evitate in compozitia alimentului respectiv!
Daca majoritatea altor produse comercializate in respectivul domeniu includ simentiunea: “…Poate sa contina urme de… ”, 3 PAULY aproape ca exclude aceasta optiune, multumita exigentei curateniei si masurilor de inspectie si siguranta.
3 PAULY este si furnizorul ideal pentru persoanele cu Boala Celiaca, asigurandu-le o varietate mare de produse fara gluten, cu un gust mai bun decat cele mai savuroase similar conventionale, dar si cu angajamentul ferm ca nu vor declanasa nici macar un simptom-problema!
O dietÄ fara gluten nu trebuiesa fie un chin!
Contact
- Suna-ne la 0721 328 509
- office@farmaciaortomoleculara.ro
- Politica cookies
Newsletter
Aboneaza-te acum
Fii alturi de noi si nu rata noile promotii!
© 2009-2019 A&A NATUROMEDICA BIO-DIETETIC GROUP SRL. ANPC