BLUE CAP Spray - 100ml

BLUE CAP Spray - 100ml

Pret initial: 119.00 lei cu TVA

Pret special: 74.50 lei cu TVA

Discount: 44.5 lei

Stoc epuizat, disponibil in 2 saptamani

Cod produs:1003CAT Producator:Catalysis s.l. - Spania
0721 328 509
office@farmaciaortomoleculara.ro
 

Descriere:

Igiena tegumentelor cu tendinta la PSORIAZIS sau alte XEROZE CUTANATE.

 BLUE CAP® Spray

Impreuna cu celelalte forme ale BLUE CAP® (sampon, crema, gel de dus si capsule) face parte dintr-o gama moderna, revolutionara de produse igieno-cosmetice destinate igienei si intretinerii pielii cu tendinta la xeroze cutanate, psoriazis, dermatita seboreeica, matreata, dermatita atopica, lichen plan, pithiriasis versicolor, ihtioza precum si alte procese dermatologice care se manifesta si prin descuamari, mancarimi, iritatii sau inrosiri ale pielii.


Continut: a se citi eticheta, insa fiecare ml de aerosol contine 2mg zinc pyrithion si excipienti.

Administrare: 2-3 aplicari in fiecare zi pentru fiecare dintre zonele de piele afectata. O aplicare de circa 3 sec. ejecteaza aproximativ 1ml aerosol care este suficient pentru a acoperi o zona de piele de dimensiunea unei palme adulte. Va sfatuim sa prelungiti tratamentul cel putin o saptamana dupa disparitia simptomelor deoarece aceasta va consolida efectele tratamentului!
Pentru a prelungi efectele tratamentului cu spray si dupa incetarea incetarea lui, este de dorit sa va inlocuiti produsele cosmetice uzuale cu cele BLUE CAP® (sampon pentru par si scalp, gel de dus si crema pentru pielea neparoasa).


Norme pentru o corecta administrare: desi este preferata utilizarea sprayul cu flaconul in pozitie verticala, trebuie sa stiti ca el functioneaza in orice pozitie iar distanta de la care trebuie pulverizat este de circa 15 cm. Agitati-l energic inainte de fiecare utilizare si tineti-i apasat butonul propulsor pana la acoperirea completa a zonei afectate cu o pelicula fina de lichid.


Contraindicatii: evitati contactul cu ochii si mucoasele. A nu se lasa la indemana copiilor!


Efecte adverse: alergia la unele componente. In acest cazuri suspendati-i imediat utilizarea!


Incompatibilitati: necunoscute.


Intoxicatia si tratamentul acesteia: este destinat numai uzului extern! Intoxicatia acuta prin ingestia accidentala se poate solda cu anorexie, anemie si varsaturi. Tratamentul consta in aspiratii gastrice si spalaturi cu un purgativ salign.


Prezentare: flacon cu 50, 100 sau 200 ml.

 

Producator: Catalysis S.L., Spania
Importator si Distribuitor: A&A Naturomedica BIO-Dietetic Group SRL, București, Luptătorilor 56. Comenzi la: 0721 328509 sau www.depozitbio.ro

Adauga comentariul tau

Pentru detalii privind stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, vezi detalii.