Condimente si Ierburi Aromatice. Pagina 1

Condimente si Ierburi Aromatice pentru toata familia [109]

Condimente si Ierburi Aromatice pentru toata familia

Bio Condimente si Ierburi Aromatice de categoria High Quality

 
 
 
 
 
Poza Cuisoare BIO - LEBENSBAUM - 30g -14 %
 
 
 
 
 
Articole recomandate
Poza Stiati ca… Diamel - un supliment nutritional - si scortisoara de Ceylon contin complexe fitonutritionale foarte active in prevenirea si combaterea diabetului zaharat tip 2 !?

Stiati ca… Diamel - un supliment nutritional - si scortisoara de Ceylon contin complexe fitonutritionale foarte active in prevenirea si combaterea diabetului zaharat tip 2 !?

"... un complex de micronutrienti alesi cu mare grija si astfel alaturati incat sa dezvolte o actiune sinergica atat pe aparatele si sistemele care paricipa la diminuarea riscului de aparitie a diabetului de tip 2 cat si pe endoteliul vascular (fata interna a vaselor de sange) pentru a minimiza efectele devastatoare ale varfurilor glicemiei, odata ce diabetul s-a instalat deja."

Citeste mai mult
Poza Oamenii de stiinta au demonstrat faptul ca consumul zilnic a 1 - 6 g din acest aliment de cat mai buna calitate, imbunatateste nivelul zaharului, grasimilor si antioxidantilor din sange

Oamenii de stiinta au demonstrat faptul ca consumul zilnic a 1 - 6 g din acest aliment de cat mai buna calitate, imbunatateste nivelul zaharului, grasimilor si antioxidantilor din sange

ESPEN - Societatea Europeana de Nutritie Clinica si Metabolism - a prezentat luna aceasta (CLINICAL NUTRITION ESPEN, oct. 2018, vol.27, pag 1-9) o lucrarea care demonstreaza imbunatatirea profilurilor glicemice si lipidice la persoanele care consuma zilnic 1 – 6 g din acest aliment. 

Citeste mai mult