Conferinta „Imunoterapia, Prezent si Viitor”

Imagine articol
Detalii
  • 27 Iun 2019
Share

Conferinta „Imunoterapia, Prezent si Viitor”

Ca speakeri invitati participa specialisti importanti, personalitati care au un cuvant greu de spus, fiecare in specialitatea lui. Astfel, printre cei care vor avea comunicari sau conferinte enumeram pe profesorii si doctorii Florin Mihaltan, Florin Bacanu, Michael Schenker, Raluca Forsea, Horatiu Albu, Sedat Turkan, Tudor Eliade Ciuleanu, Achimas-Cadariu Patriciu.

 

Incepand cu joi 27 iunie si incheindu-se duminica, la Hotelul Sport din Poiana Brasov va avea loc Conferinta “Imunoterapia, Prezent si Viitor”, organizata de Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer, condusa de domnul Cezar Irimia, figura remarcabila in apararea drepturilor pacientilor romani.

Anul acesta, conferinta se afla la a XIa editie care, isi  propune sa dezbata noutatile in terapia personalizata a pacientilor cu cancer, incepand de la diagnostic, trecand prin tratamentele tumoricide standard, prin cele targetate si cu accent al discutiilor pe imunoterapii, insa fara sa se neglijeze importanta in sustinerea acestor tratamente a unor metode complementare precum onco-nutritia si onco-psihologia.

Ca speakeri invitati, participa specialisti importanti. Personalitati care au un cuvant greu de spus, fiecare in specialitatea lui. Astfel, printre cei care vor avea comunicari sau conferinte enumeram pe profesorii si doctorii Florin Mihaltan, Florin Bacanu, Michael Schenker, Raluca Forsea, Horatiu Albu, Sedat Turkan, Tudor Eliade Ciuleanu, Achimas-Cadariu Patriciu.

Legat de nutritia oncologica, dorim sa semnalam conferinta de 60 de minute, cu tema “Dieta in Cancerele Colorectale”, sustinuta de Dr. Horatiu Albu, vineri 28 iunie de la ora 14.35.

 

 

©Farmacia Ortomoleculara

 Echipa Farmacia Ortomoleculara

 

Download fisiere atasate

Adauga comentariul tau

Pentru detalii privind stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, vezi detalii.