Consilierea prin Corespondența pentru pacienții cu Infecții virale cronice și recidivante a redevenit disponibilă!

Imagine articol
Detalii
  • 29 Apr 2020
Share

Consilierea prin Corespondența pentru pacienții cu Infecții virale cronice și recidivante a redevenit disponibilă!

În urma numărului mare de solicitanți, începând cu data de 22 aprilie 2020 au redevenit disponibile la Centrul nostru partener, Consilierile prin Corespondență.

 

Din data de 4 Mai la Centrul de Dietetică, Nutriţie Integrativă şi Medicină Complementară Dr. ALBU - Luptătorilor 56 sunt disponibile pentru consiliea prin corespondență: 

  1. Intervenția de lifestyle și echilibrare micronutrițională ortomoleculară în FENOTIPUL DISIMUN cu predominanța INFECȚIILOR VIRALE CRONICE și a celor RECIDIVANTE.
  2. Intervenția de lifestyle și echilibrare micronutrițională ortomoleculară pentru PIERDEREA ÎN GREUTAT prin CONSUMPȚIE DE ȚESUT ADIPOS.

 Pentru a fi mai ușor disponibile în această perioadă de distanțare socială, s-a luat decizia ca - pâna la finele lui mai 2020 - prețul unei astfel de consilieri să fie cel corespunzator anului 2018, adica 200 Lei. Acest preț promoțional este valabil doar pentru pacientii vorbitori de Limbă Română cu domiciliul în România și Republica Moldova.

Consilierile constau în:

  1 - Studierea datelor furnizate de către pacient la cererea noastră. Vedeți Chestionarul de Evaluare prin Corespondenta!

  2 - Construirea Planului de Intervenție de Lifestyle, Nutriție și Echilibrare Micronutrițională.

  3 - Monitorizare On-Line pentru o perioada de 3 luni (doar în cazul consilierii pentru pierderea în greutate)

Incepand cu 1 iunie 2020, pretul aceluiași pachet va deveni 280 lei, la fel ca cel al oricarei alte consultații efectuate în Centru.

 

Echipa Farmacia Ortomoleculara

Adauga comentariul tau

Pentru detalii privind stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, vezi detalii.