Discount 5%

Imagine articol
Detalii
  • 23 Oct 2017
Share

Discount 5%

Discount 5% este incercarea noastra de a ne rasplati clientii fideli!

 

Discountul 5% se adreseaza exclusiv clientilor persoane private care comanda fie folosind acest magazinul on-line fie telefoanele 0721 328 509 / 021 667 82 72.

 

Discountul 5% nu se acorda pentru unele produse care sunt semnalizate distinctiv in acest sens.

 

 

EXISTA DOUA CATEGORII DE CLIENTI CARE POT BENEFICIA DE ACEST Discountul 5%:

 

PRIMA CATEGORIE. CLIENTII FIDELI

Cum procedati?! Nimic mai simplu!

·       Incepand cu a doua comanda, daca ea vine cel mai tarziu pana in ultima zi a lunii calendaristice imediat urmatoare comenzii anterioare, atunci beneficiati automat de Discount 5% din valoarea produselor.

·       Mai mult, - in conditiile in care comanda Dvs. ajunge in timp util pentru a primi Discount 5% - daca aceasta este de cel putin 250RON, SUPORTAM NOI SI INTREAGA CHELTUIALA DE AMBALARE SI TRANSPORT, deci: costuri de transport ZERO! 

 

 

A DOUA CATEGORIE. CLIENTII CU PRESCRIPTIE MEDICALA, IGIENO-DIETETICA SAU NUTRITIONALA

 

Cum procedati?! Nimic mai simplu!

Atunci cand plasati comanda on line, scrieti-ne in mesajul atasat comenzii Dvs. numele medicului, nutritionistului sau dieteticianului care v-a facut prescriptia precum si localitatea unde a avut loc consultatia. Nimic mai mult! In foarte rare cazuri, va putem solicita o fotocopie dupa aceasta prescriptie!

Atunci cand comandati telefonic, anuntati-ne ca aveti prescriptie. Va vom ruga sa ne dati aceleasi date! In foarte rare cazuri, va putem solicita o fotocopie dupa aceasta prescriptie! 

Mai mult, in conditiile in care comanda Dvs. este de cel putin 250RON, SUPORTAM NOI SI INTREAGA CHELTUIALA DE AMBALARE SI TRANSPORT, deci: costuri de transport ZERO! 

 

 

Adauga comentariul tau

Pentru detalii privind stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, vezi detalii.