EcoMil - Spania. Pagina 1

Lista produse pentru EcoMil - Spania

EcoMil - Spania

Laboratorios Nutriops S.L,- sunt liderii europeni necontestabili în producția de lapte vegetal Bio obținut din sâmburi oleaginoși ( migdală, nucă, castană, etc.) dar nu numai. Misiunea lor este aceea de a oferi consumatorilor poduse sănătoase, nutritive și delicioase care contribuie la imbunătățirea sau menținerea sănătății și care ține cont, la zi, de cuceririle științifice ale Imuno-nutriției.

 

Nutriop S.L, a fost înființat la începutul anilor 90, având ca și principal obiectiv dezvoltarea tehnologiei de obținere a băuturilor vegetale de înaltă calitate nutrițională ca și o alternativă la laptele de vacă (sau de altă origine animală) sau la alți înlocuitori cu valoare nutriționala redusă a acestora. Hotărîrea de dezvoltare în acest sens s-a luat odată cu dezvoltarea la nivel mondial a cercetărilor imunologice care sugereau efectul nefast al proteinelor din lapte asupra imunologiei umane.

Actualmente, marca noastra EcoMil® este prezentă în peste 15 țări. Agentul Oficial al Laboratorios Nutriops S.Lîn Romania este A&A Nutrițional Naturomedica srl, companie componentă a grupului Dr. ALBU Selections®.

 
Poza Lapte Praf din Soia BIO EcoMil - 400g -14 %
 
Poza Lapte Praf din Nuca BIO EcoMil - 400g -14 %