ENZIME ZinSeis (Zn+B6) - 60 comprimate

ENZIME ZinSeis (Zn+B6) - 60 comprimate

Pret initial: 64.72 lei cu TVA

Pret special: 47.89 lei cu TVA

Discount: 16.83 lei

Stoc epuizat, disponibil in 2 saptamani

Cod produs:829 Producator:E&S, Enzime Sabinco - Spania
0721 328 509
office@farmaciaortomoleculara.ro
 

In curand in Romania!

ZinSeis (Zn+B6)

Zincul este un element prezent in toate plantele si animalele. In organismul omenesc participa la formarea a cel putin 3.000 de proteine si este componenta esentiala a mai mult de 200 de enzime. Zincul este implicat in mai multe reactii enzimatice decat orice alt mineral. El creste atat productia generala de leucocite si ajuta la combaterea mai eficienta a infectiilor cat si pe cea a anumitor tipuri de celule albe, spre exemplu pe cele Nk - Natural Killer, care lupta cu celulele canceroase sau a activitatii acelor limfocite care produc anticorpi.

 Deoarece organismul nu poate stoca zinc, cantitatea acestuia depinde strict de cea provenita din alimentatia zilnica. Din acest motiv, deficienta usoara de zinc este relativ frecventa (mai ales la copii si bebelusi, femei insarcinate sau care alapteaza, varstnici, persoane cu malabsorbtie gastrointestinala sau cu boli intestinale, cum ar fi boala Crohn) dar si la multe dintre persoanele care urmeaza dietele vegetariene sau vegane.

 Ingrediente pentru un comprimat:

 Gluconat de zinc ....................................... 10 mg

Vitamina B6. .............................................1,4 mg

1 comprimat pe zi. Deoarece un comprimat asigura 100% din cantitatea minimala de zinc si de Vitamina B6 necesara adultului sanatos de 70kg, rareori este nevoie de un alt mod de administrare, insa aceast lucru va fi stabilit de specialistul Dvs.

Adauga comentariul tau

Pentru detalii privind stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, vezi detalii.