Farmacologia, Imunologia, Micronutritia si Nanofarmacologia intr-un protocol de tratament integrativ al COVID-19

Imagine articol
Detalii
  • 17 Apr 2020
Share

Farmacologia, Imunologia, Micronutritia si Nanofarmacologia intr-un protocol de tratament integrativ al COVID-19

Interventii farmacologice si nano-farmacologice, imunologice, transfuzionale si micronutritionale, asociate intr-o maniera integrativa admirabila pentru pacientii COVID-19 ai unor centre medicale private columbiene de top. 

Columbia este cunoscută pentru calitatea și accesibilitatea înaltă a serviciilor medicale. Orașele mari, precum Medellín si Bogotá  sunt dotate cu clinici ultramoderne, cu personal calificat și tehnologii de ultimă generatie, la care multe dintre tarile Est-Europene nici nu viseaza. O.M.S a plasat Columbia pe locul 22 din lume ca si calitatea si adresabilitatea serviciilor de sanatate, ceea ce inseamna ca intrece pe cele din SUA sau Canada spre exemplu si a plasat-o in fruntea tarilor latino-americane. La fiecare columbian care munceste, statul opreste pentru sanatate 12% din venituri iar pentru o polita suplimentara lunara de 200 USD care nu este limitata, nu este discriminata de varsta sau de starea de sanatate preexistenta incheierii ei si poate fi utilizata – prin reciprocitate - si in calatoriile din alte tari latino-americane, poti avea accest la centrele private de top.

Pentru ca intr-un astfel de centru de top din Bogota avem prieteni cu istoric de studiu comun si pentru ca beneficiez de o buna interelatie stiintifica care se pastreaza de mai bine de un deceniu, ma aflu in posibilitatea de a va pune la dispozitie, un protocol utilizat de ei in tratament COVID-19. Poate este de ajutor si inspirational pentru multi dintre cei care imi mai urmaresc interventiile.

 

Dr. Horatiu Albu - Consilier Stiintific

Asesor Cientifico en Departamento Cientifico – Laboratorios Catálysis s.l, Madrid

Oncologie Moleculara – C.N.I.O Madrid / Centro de Estudios Biosanitarios - Madrid/ESO

Vicepreședinte APCMC – Asociața Pentru Combaterea Malnutritiei in Cancer 

Adauga comentariul tau

Pentru detalii privind stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, vezi detalii.