Medicina complementara sau terapiile alternative in tratamentul cancerului?

Imagine articol
Detalii
  • 12 Iun 2019
Share

Medicina complementara sau terapiile alternative in tratamentul cancerului?

Indicii pentru a obtine un raspuns am putea gasi oare in articolul scris de Dr. Howard (Jack) West pe Jama Oncology Patient Page din Jama Oncology Journal 2018, Vol. 4, No.1?

 

Asociat la tratamentul conventional al cancerului (chirurgie, radioterapie, chimioterapie, imunoterapie, etc.) tot mai multi medici si pacienti recurg la mijloace de complementare ale acestor tratamente apeland la dietetica, micronutritie, psihoterapie si schimbarea stilului de viata. Acestea si-au dovedit stiintific utilitatea si chiar daca inca nu intra uzual in terapia pacientului cu cancer reprezinta un adaos adecvat atat timp cat pacientul constientizeaza faptul ca metodele sunt doar adjuvante in sustinerea protocolului terapeutic multimodal oncologic.

Oare terapiile de Medicina Alternativa – cele care se doresc a inlocui tratamentul standard al cancerului – pot avea cu adevarat un rasunet pozitiv asupra starii pacientului oncologic?! Indicii pentru a obtine un raspuns am putea gasi oare in articolul scris de Dr. Howard (Jack) West pe Jama Oncology Patient Page din Jama Oncology Journal 2018, Vol. 4, No.1?

 

Surse: Jama Oncology Journal 2018, Vol. 4, No.1 

©Farmacia Ortomoleculara

Echipa Farmacia Ortomoleculara

 

Download fisiere atasate

Adauga comentariul tau

Pentru detalii privind stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, vezi detalii.