Nutritie Integrativa si Ortomoleculara cu Dr. Horatiu Albu

Imagine articol
Detalii
  • 27 Sep 2018
  • 3 comentarii
Share

Nutritie Integrativa si Ortomoleculara cu Dr. Horatiu Albu

V-ati gandit vreodata ca cele mai multe dintre afeciunile de care suferiti sau veti suferi precum si raspunsul lor nu totdeauna satisfacator la tratamentul medical se datoreaza si unor degradari ale functiei si structurii diverselor organe si tesuturi care de-a lungul timpului nu si-au primit cantitatile corecte din nutrientii cu care au fost „proiectate” de natura sa functioneze? Meditati la acest lucru si ... actionati!” - Dr. Albu Horatiu

 

In cadrul consultatiilor de Nutritie/ Medicina Ortomoleculara, Nutritie Integrativa si Diete Speciale, dr. Albu abordeaza – in functie de necesitatile pacientului – elemente din urmatoarele specialitati Conform Clasificarilor O.M.S (Organizatia Mondiala a Sanatatii):

  • Diete, nutritie, stil de viata
  • Schimbarea Stilului de Viata – Life Style
  • Megavitamine
  • Suplimente nutritionale
  • Agenti antioxidanti
  • Terapii pentru crestera imunitatii

(toate aceste specialitati sunt reglementate in Romania de LEGEA 118 din 02.05.2007 privind organizarea si functionarea activitatilor si practicilor de medicina complementara / alternativa).

 

Un C.V. relativ actualizat al Dr. Horatiu Albu gasiti aici

 

Consultatiile Dr. Horatiu Albu au loc la cele trei Centre Medicale Partenere. Lista lor precum si preturile le gasiti in documentul atasat mai jos.

Pentru oricare intrebari legate de acest subiect sunati la 0722.327.435 (de luni pana vineri, orele 9.00 - 18.00) fie scrieti la dr.albu@naturomedica.ro !


 

 

Download fisiere atasate

3 comentarii

Avatar Reit Sanda

Reit Sanda

13 Aug 2017

Tata face chimioterapie . Multumesc

Avatar Butcovan Doina

Butcovan Doina

24 Feb 2018

Sunt interesata sa ma documenetz in domeniul medicinei ortomoleculare. Multumesc, Doina Butcovan

Image

Farmacia Ortomoleculara.Ro

25 Mar 2019

Buna ziua,

Puteti sa participati la cursurile organizate anual de Dr. Horatiu Albu si Societatea Romana de Medicina Ortomoleculara. Daca le considerati oportune, va putem sta la dispozitie cu unele informatii, in masura ce acestea ne parvin.

Succes!

Echipa Farmacia Ortomoleculara

Avatar luca lucian

luca lucian

03 Dec 2018

buna ziua , doresc sa -mi comunicati daca virusid ma poate ajuta in urmatoarele afectiuni : 1. trombocite putin sub limita inferioara ( in martie erau in limite normale ) de atunci am consumat mult propolis, shiitake,licorice,ulei negrilica , ginseng korean si altele despre care am citit in publimed si alte publicatii ca scad trombocitele 2. igm sub minim , celelalte ig sunt in limite normale , ca de altfel si celelalte analize afectuate 3. am de cativa ani un vitiligo 4. o prostatita pe care cred ca s-a vindecat

Image

Farmacia Ortomoleculara.Ro

25 Mar 2019

Buna ziua,

VIUSID este un preparat ortomolecular tipizat pentru echilibrarea cu micronutrientii hidrosolubili necesari persoanelor cu TENDINTA DISIMUNA (una dintre cele 4 tendinte principale din Nutritia Ortomoleculara). Pe langa VISUID ar trebui sa ne uitam cu atentie si la necesitatile din micronutrientii liposolubili. Introducand tot acest complex micronutritional intr-o dieta care sa contina alimente bogate si ele in astfel de substante nutritives si saraca in antinutrientii antagonizanti, putem obtine destul de rapid echilibrarea tendintei disimune cu care probabil va confruntati.

Sucgerez sa ne vizitati la Centru pentru o consiliere sau sa recurgeti la varianta prin corespondenta pentru a ne da elementele necesare prin care sa va construim indicatiile pentru interventia de LifeStyle si micronutritionala. http://nutritieintegrativa.ro/Preturi/Cosult_prin_corespondenta-6-12.html

Succes!

Dr. Horatiu Albu

Adauga comentariul tau

Pentru detalii privind stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, vezi detalii.