Nutritie Oncologica - Onconutritie cu Dr. Horatiu Albu

Imagine articol
Detalii
  • 20 Dec 2018
  • 1 comentariu
Share

Nutritie Oncologica - Onconutritie cu Dr. Horatiu Albu

De cele mai multe ori, aspectul nutritional este neglijat de catre medicul practicant oncolog pe intreaga perioada de colaborare cu pacientul, ceea ce poate avea ca si consecinte ajungerea mult mai rapida a pacientului la malnutritie, sarcopenie si pre-casexie sau la dramaticele situatii de casexie si casexie refractara - stari in care utilizarea alimentelor obisnuite nu mai aduce beneficii si care evolueaza cu un prognostic vital extrem de prost (ESPEN guidelines on nutrition in cancer patients. Jann Arends et al. Clinical Nutrition 2016).

 

In cadrul acestor consultatii de Nutritie Oncologica se asigura consilierea pacientilor si/sau apartinatorilor pentru fiecare dintre etapele dietetice  care apar in viata unui pacient  oncologic precum si monitorizarea compozitiei corporale prin bioimpedanta profesionala, atunci cand este cazul.

Consilierea initiala in limba romana de Nutritie Oncologica se poate face de catre Dr. Albu, cu programare, in toate cele 3 centre partenere.

Consilierea initiala in limbile engleza/ spaniola/ rusa se poate face doar la Centrul de Dietetica, Nutritie Integrativa si Medicina Complementara „Dr. ALBU” . Traducatorul licentiat nefiin disponibil la celelalte doua centre medicale.

Consultatiile de control de Nutritie Oncologica care necesita analizarea compozitiei corporale cu aparate acreditate medical sau prezenta specialistului dietetician se fac doar la  Centrul de Dietetica, Nutritie Integrativa si Medicina Complementara „Dr. ALBU”. Aparatura necesara si dieteticianul specialist nefiind disponibile la celelalte doua centre medicale.

Oricare dintre cele doua tipuri de consultatii, daca sunt platite partial fiind facute in urma unei trimiteri de la medicul oncolog curant, se vor desfasura doar la  Centrul de Dietetica, Nutritie Integrativa si Medicina Complementara „Dr. ALBU”. Compensarea partiala in urma trimiterii nu este disponibila la celelalte doua centre medicale.

 

Un C.V. relativ actualizat al Dr. Horatiu Albu gasiti aici.

Consultatiile Dr. Horatiu Albu au loc la cele trei Centre Medicale Partenere. Lista lor precum si preturile le gasiti in documentul atasat mai jos.

Pentru oricare intrebari legate de acest subiect sunati la 0722.327.435 (de luni pana vineri, orele 9.00-18.00) fie scrieti la dr.albu@naturomedica.ro !

Download fisiere atasate

1 comentariu

Avatar Carmen Ioana Maier

Carmen Ioana Maier

19 Feb 2019

Buna dimineața! As dori o consultație prin corespondenta la d-nul doctor Albu pentru Nutriție oncologica. Va rog frumos sa-mi trimiteti chestionarul pe care trebuie sa- completez

Image

Farmacia Ortomoleculara.Ro

25 Mar 2019

Buna dimineata,

Aveti aici link-ul de unde puteti descarca CHESTIONARUL DE EVALUARE PRIN CORESPONDENTA de la Centrul unde il gasiti pe Dr. Albu

http://nutritieintegrativa.ro/Preturi/Cosult_prin_corespondenta-6-12.html

 

Multumim!

Echipa Farmacia Ortomoleculara

Adauga comentariul tau

Pentru detalii privind stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, vezi detalii.