Oteturi, Sosuri, Dressing-uri si Sare. Pagina 1

Oteturi, Sosuri, Dressing-uri si Sare pentru toata familia [52]

Oteturi, Sosuri, Dressing-uri si Sare pentru toata familia

Aspectul si savoarea oricarei mancari! Le-am selectionat pe acelea de cea mai inalta calitate Bio, pentru a ne satisface rafinatii nostrii clienti. Altele ieftine?! In supermarket-uri si alte magazine. Va rugam sa comparati!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Articole recomandate
Poza Stiati ca...sarea marina recoltata este net superioara oricarei sari de mina (ocna) sau marina recristalizata?!

Stiati ca...sarea marina recoltata este net superioara oricarei sari de mina (ocna) sau marina recristalizata?!

"... Pentru cei mai prietentiosi, noi recomandam asa numitele florile de sare, din francezul “Fleur de sel”. Acestea se formeaza ca si o crusta subtire si delicata la suprafata marii dupa evaporarea apei si se preteaza doar colectarii manuale. Traditional, aceasta colectare este facuta de femeile numite „lousse à fleur” in zilele cele mai insorite din an (...) Asemenea variante de sare sunt extrem de rare deoarece se formeaza doar in cantitati extreme de mici (cca. 1 kg/zi per hectar) fiind numita si “the caviar of sea salts”...

Citeste mai mult
Poza Salata Austriaca de cartofi cu ulei de dovleac

Salata Austriaca de cartofi cu ulei de dovleac

Extraordinar de gustoasa si din ingrediente selectionate cu mare atentie astfel incat sa fie cat mai sanatoase dar sa si indeplineasca nevoile persoanelor care au anumite indicatii dietetice!  Caracteristici dietetice: Fara gluten, lactoza sau proteine din lapte, cu Valoare energetica max. 102Kcal/100g. Fiecare portie a câte 460g aduce: 469 kcal, 24g Proteine, 48.2g Carbohidrati, 19,4g Lipide. Nu este potrivita pentru dietele ketogenice sau low carb.

Citeste mai mult