Retete cu Lorena

Retete cu Lorena

Poza Cartofi copti cu ulei de masline Picual si sare de mare neiodata

Cartofi copti cu ulei de masline Picual si sare de mare neiodata

O reteta de mare efect ce va rescrie istoria gustului cartofului copt in famila Dumneavoastra.  Nici nu vă va suprasolicita priceperea si timpul! Impecabili ca aspect si gust atunci cand ingredientele sunt alese cu atentie si fara sa folositi nociva folie de aluminiu.

Citeste mai mult
Poza Salata ketogenica cu telemea de capra si nuci

Salata ketogenica cu telemea de capra si nuci

Extraordinar de gustoasa si din ingrediente selectionate cu mare atentie astfel incat sa fie cat mai sanatoase dar sa si indeplineasca nevoile persoanelor care au anumite indicatii dietetice!     

Citeste mai mult
Poza Cordon bleu gratinat, cu sos bechamel vegan

Cordon bleu gratinat, cu sos bechamel vegan

O reteta de mare efect care insa nu va suprasolicita nici priceperea si nici timpul. Impecabila ca aspect si gust atunci cand ingredientele sunt alese cu atentie.

Citeste mai mult
Poza Gulaş de viţel, gătit slow

Gulaş de viţel, gătit slow

Simpla dar foarte gustoasa si din ingrediente atent alese, necesita un timp de pregatire limitat si nu trebuie supravegheata aproape de loc.

Citeste mai mult
Poza Bourguignon de vita, gatit slow

Bourguignon de vita, gatit slow

Simpla dar foarte gustoasa si din ingrediente atent alese, necesita un timp de pregatire limitat si nu trebuie supravegheata de loc.  

Citeste mai mult
Poza Caserola de vita si morcovi

Caserola de vita si morcovi

Simplu de gatit dar extraordinar de gustoasa. Din ingrediente selectionate cu mare atentie astfel incat sa fie cat mai sanatoase dar sa si indeplineasca nevoile persoanelor care au anumite indicatii dietetice!  Caracteristici dietetice: Fara gluten, lactoza sau proteine din lapte si ou, cu Valoare energetica max. 100Kcal/100g. Fiecare portie a câte 330g aduce: 330 kcal, 41g Proteine, 14g Carbohidrati, 9g Lipide. Nu este potrivita pentru dietele ketogenice. Este potrivita pentru dietele low carb. Grad de dificultate: Foarte usor. Timp de preparare cca. 1.30 ore.

Citeste mai mult
Poza Salata Austriaca de cartofi cu ulei de dovleac

Salata Austriaca de cartofi cu ulei de dovleac

Extraordinar de gustoasa si din ingrediente selectionate cu mare atentie astfel incat sa fie cat mai sanatoase dar sa si indeplineasca nevoile persoanelor care au anumite indicatii dietetice!  Caracteristici dietetice: Fara gluten, lactoza sau proteine din lapte, cu Valoare energetica max. 102Kcal/100g. Fiecare portie a câte 460g aduce: 469 kcal, 24g Proteine, 48.2g Carbohidrati, 19,4g Lipide. Nu este potrivita pentru dietele ketogenice sau low carb.

Citeste mai mult
Poza Chiftelute hipoglucidice fara ou si gluten

Chiftelute hipoglucidice fara ou si gluten

Extraordinar de gustoase si din ingrediente premium, selectionate cu mare atentie astfel incat sa fie cat mai sanatoase dar sa si indeplineasca nevoile persoanelor care au anumite indicatii dietetice!

Citeste mai mult
Poza Pizza cu blat din paine fara Gluten, Ou si Lactoza. Cu Dovleac si Smantana

Pizza cu blat din paine fara Gluten, Ou si Lactoza. Cu Dovleac si Smantana

Gustoasa si din ingrediente premium, selectionate cu mare atentie astfel incat sa satisfaca toate dorintele culinare ale celor care - din motive diverse - urmeaza o dieta saraca in gluten.

Citeste mai mult