Snacks-uri Fara Gluten cu 45% Branza Edam, 3 PAULY - 50 g

Snacks-uri Fara Gluten cu 45% Branza Edam, 3 PAULY - 50 g

Pret initial: 11.64 lei cu TVA

Pret special: 9.94 lei cu TVA

Discount: 1.7 lei

Stoc epuizat, disponibil in 2 saptamani

Cod produs:36227 Producator:3 Pauly - Germania
0721 328 509
office@farmaciaortomoleculara.ro
 

Produs dietetic: Fara Gluten! In procesul de fabricare NU s-au folosit: Nuci, Arahide, Susan sau Soia, Lupin.
Ingrediente: Fecule de cartofi, branza Edam 45%, amidon de porumb, extract de drojdie, aroma naturala de branza Edam, pulbere de paprika. Accidental poate contine cantitati infime de nuci, arahide, susan, soia, lupin sau alte materia prime utilizate in fabrica noastra. Ambalat in atmosfera controlata.

   Tot mai multi dintre noi, din proprie initiative sau nevoiti, incepem sa ne schimbam dieta. Aceasta, si datorita incidentei tot mai mari a alergiilor si intolerantelor. Pentru aceia dintre noi care opteza pentru aceste schimbari dar isi doresc sa fie si foarte atenti la calitate aproduselor utilizate, marca germana 3 PAULY ofera corolarul in domeniu: o colectie de produse, din care fiecare consumator, oricat de atentar fi el, poate sa-si faca alegerile ideale in concordanta cu nevoile sale nutritionale speciale.
    3 PAULY va pun la dispozitie o mare variate de tipuri de paine – coapta sau necoapta, prajituri, patisserie, snacksuri si paste,toate fiind extreme usor de indentificat prin triunghiul portocaliu si nelipsitele inscriptii FARA GLUTEN, LACTOZA, DROJDIE, CONTINUT SCAZUT DE FRUCTOZA, etc.! De asemenea cele mai multe dintre produsele 3 PAULY sunt excelente si pentru persoanele care opteaza pentru o alimentatie “whole meal”, fiind o optiune minunata pentru asigurarea aportului de FIBRE!
    Cu orientarea sa simpla, onesta si transparenta, 3 PAULY ofera de zeci de ani – prin calitatea PREMIUM a produselor sale – increderea si certitudine consumatorilor de pe cea mai riguroasa si pretentioasa piata europeana in domeniu, cea a Germaniei.
Fabricate prin procese gentile si numai din ingrediete RAW selectionate cu mare atentie, alimentele produse de 3 PAULY urmeaza teste riguroase si prin care se asigura siguranta celei mai mari calitati ale produsului final! Inscriptionarea produselor noastre este sugestiva si apreciata atat de consumatorii fideli cat si de cei ocazionali, acestia putand vedea imediat care dintre produsele 3 PAULY le vor satisface cel mai bine nevoile, gratie atat pictogramelor sugestiv colorate si explicite care releva calitatile dietetice ale produsului cat si unei liste cu ingrediente care au fost intentionat evitate in compozitia alimentului respectiv!
Daca majoritatea altor produse comercializate in respectivul domeniu includ simentiunea: “…Poate sa contina urme de… ”, 3 PAULY aproape ca exclude aceasta optiune, multumita exigentei curateniei si masurilor de inspectie si siguranta.
    3 PAULY este si furnizorul ideal pentru persoanele cu Boala Celiaca, asigurandu-le o varietate mare de produse fara gluten, cu un gust mai bun decat cele mai savuroase similar conventionale, dar si cu angajamentul ferm ca nu vor declanasa nici macar un simptom-problema!
O dietă fara gluten nu trebuiesa fie un chin!

 

Adauga comentariul tau

Pentru detalii privind stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, vezi detalii.