Suc FIER VITAL FORMULA - ROTBACKCHEN

Suc FIER VITAL FORMULA - ROTBACKCHEN

Pret initial: 41.67 lei cu TVA

Pret special: 35.60 lei cu TVA

Discount: 6.07 lei

25 buc in stoc, disponibil imediat

Cod produs:201651 Producator:Rotbackchen - Sucuri Functionale pt Copii
0721 328 509
office@farmaciaortomoleculara.ro
 

Descriere:

ROTBACKCHEN - Suc FIER VITAL FORMULA

Net: Sticla de 450 ml in cutie de carton.

A se consuma de preferinta, pină la data inscriptionata pe ambalaj.

ROTBACKCHEN - Suc FIER VITAL FORMULA este un aliment la care s-au adaugat – pentru fortifiere – anumite vitamine si minerale. Este un suc multifruct pur din fructe, fortifiat cu Fier si Vitaminele B1, B2, B6, B12 si C. Este 100% obtinut din fructe, vegan, fara alcool, gluten, lactoza, conservanti, coloranti, indulcitori si arome adaugate.

Agitati inainte de fiecare utilizare! Consumati, insurubati capacul si pastrati doar la frigider! Turbiditatile sunt insemnele calitatii. Se datoreaza imbutelierii imediat dupa presarea la rece, procedeu urmarit indeaproape de Casa Noastra. Sticla este speciala si protejeaza micronutrientii impotriva ultravioletelor!

Producator: HAUS RABENHORST- Germania

Importator: A&A Naturomedica BIO-Dietetic Group srl, Luptatorilor 56 Bucuresti (0721 328 509 sau www.depozitbio.ro). ACTIVITATE INSPECTATA SI CERTIFICATA DE AUSTRIA BIO GARANTIE, RO-ECO-018.

Continut:

Suc obtinut prin presare la rece din Struguri Rosii, Aronia, Soc, Cirese si Mure imbogatit cu Gluconat Feros si Vitaminele C, B1, B2, B6 si B12. Alergeni: 0.

Informatii nutritionale la 100 ml: Continut energetic 305 Kj (72 Kcal); Grasimi - 0,1 g (din care Saturate 0,05 g); Glucide - 17,3 g (din care Zaharurile fructelor 17,3 g); Proteine - 0,2 g; Fibre - 0,1 g; Sodiu - 0,0075 g; Fier II (din Gluconatul Feros) – 35 mg/ 250% VNR; Vitamina C – 100 mg/ 125% VNR; Vitamina B1 – 1,375 mg/ 125% VNR; Vitamina B2 – 1,75 mg/ 125% VNR; Vitamina B6 – 1,75 mg/ 125% VNR; Vitamina B12 – 3,125 µg/ 125% VNR.

Informatii nutritionale per porția de 40 ml: Continut energetic 124 Kj (29,2 Kcal); Grasimi - 0,05 g (din care Saturate 0,1 g); Glucide - 7,04 g (din care Zaharurile fructelor 7,04 g); Proteine - 0,08 g; Fibre - 0,04 g; Sodiu - 0,0003 g; Fier II (din Gluconatul Feros) – 14 mg/ 100% VNR; Vitamina C – 40 mg/ 50% VNR; Vitamina B1 – 0,55 mg/ 50% VNR; Vitamina B2 – 0,7 mg/ 50% VNR; Vitamina B6 – 0,7 mg/ 50% VNR; Vitamina B12 – 1,25 µg/ 50% VNR. (VNR = Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011)

Administrare:

Portiile pot fi consumate ca atare sau ca si toping, aromatizand prin amestecare ceaiurile, apa de baut, iaurturile, deserturile, inghetata, prajiturile etc.

 

Care sunt rolurile acestei combinatii de Vitamine si Fier bivalent?

Micronutrientii indeplinesc functii multiple in organism, dar nu intordeauna pot fi sintetizati de catre acesta. De aceea trebuiesc adusi din exterior prin alimentatie. Astfel, Vitaminele B1, B2, B6, B12, C si Gluconatul Feros, cu care este fortifiat acest aliment au – sumar – urmatoarele functii:

Vitamina B1 contribuie la: ■ Metabolismul energetic normal. ■ Funcționarea normala a sistemului nervos. ■ Mentinerea sanatatii psihice. ■ Mentinerea functionarii normale a inimii.

Vitamina B2 contribuie la: ■ Metabolismul energetic normal. ■ Functionarea normala a sistemului nervos. ■ Mentinerea sanatatii membranelor mucoase. ■ Mentinerea globulelor rosii normale. ■ Mentinerea sanatatii pielii. ■ Mentinerea vederii normale. ■ Metabolismul normal al fierului. ■ Protejarea celulelor impotriva stress-ului oxidativ. ■ Reducerea oboselii si extenuarii.

Vitamina B6 contribuie la: ■ Sinteza normala a cisteinei. ■ Metabolismul energetic normal. ■ Functionarea normala a sistemului nervos. ■ Metabolismul normal al homocisteinei. ■ Metabolismul normal al proteinelor si glicogenilor. ■ Mentinerea sanatatii psihice. ■ Formarea normala a globulelor rosii. ■ Functionarea normala a sistemului imunitar. ■ Reducerea oboselii si extenuarii. ■ Reglarea activitatii hormonale.

Vitamina B12 contribuie la: ■ Metabolismul energetic normal. ■ Functionarea normala a sistemului nervos. ■ Metabolismul normal al homocisteinei.  â–  Mentinerea sanatatii psihice. ■ Formarea normala a globulelor rosii. ■ Functionarea normala a sistemului imunitar. ■ Reducerea oboselii si extenuarii. ■ Procesul de diviziune celulara.

Vitamina C contribuie la: ■ Mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice si dupa acestea. ■ Formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, a sistemului osos, a ligamentelor, gingiilor si dintilor. ■ Metabolismul energetic normal. ■ Functionarea normala a sistemului nervos. ■ Mentinerea sanatatii psihice. ■ Functionarea normala a sistemului imunitar.■ Protejarea celulelor impotriva stress-ului oxidativ. ■ Reducerea oboselii si extenuarii. ■ Regenerarea formei reduse a Vitaminei E. ■ Cresterea absorbtiei fierului.

Fierul (Gluconatul Feros) contribuie la: ■ Metabolismul energetic normal. ■ Formarea normala a globulelor rosii și hemoglobinei. ■ Transportul normal al oxigenului in corp. ■ Functionarea normala a sistemului imunitar. ■ Reducerea oboselii si extenuarii. ■ Procesul de diviziune celulara.

 

Adauga comentariul tau

Pentru detalii privind stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, vezi detalii.