Sucuri si Smoothies pentru toata familia [94]

Pentru cei initiati in Organic Lifestyle, o selectie a celor mai inalt calitative sucuri Bio si Dietetice existente

Suc de Struguri Rosii Fortifiat cu Gluconat Feros si Extract din Frunze de Curry, BIO Rabenhorst- 125 ml
0.00 lei
Ingrediente: Suc obtinut prin presare la rece a Stugurilor Rosii*, Extract din Frunze de Curry*, Imbogatit cu Gluconat Feros.*Provenite din Agricultura Certificata Organic. Alergeni O.
Marca a producatorului german HausRabenhorst O. LauffsGmbh& Co. KG companie pioniera pe piata produselor dietetice si organice si totodata “Numarul 1 din Germania in productia sucurilor organice functionale High Quality”, va propune cele mai sanatoase si savuroase bauturi pe care le-ati putea intalni…
HAUS RABENHORST – Scurta prezentare a METODEI DE PRODUCTIE si de IMBUTELIERE „Vom merge oricat de departe pentru a obtine cea mai inalta calitate a unui Suc” Fructele, legumele si ierburile aromatice atent selectionate, in functie de criterii foarte stricte, sosesc in Germania (uneori chiar pe calea aerului). In laboratoare performante aflate in manoasa Vale a Rinului, unde se afla sediul nostru, verificam calitatea organica a fiecarui tip de fruct importat folosind baremuri de 5 ori mai drastice decat cele aflate acum in vigoare in Germania. Apoi are loc sortarea manuala urmata de prelucrare numai prin procedeul PRESARII MECANICE LA RECE. Datorita ultra-tehnologiilor folosite, actiunea caldurii, luminii precum si a contactului cu oxigenul au fost reduse la minimum (practic, sunt inexistente). Pastrarea nealterata a calitatilor organoleptice (gust, miros, savoare, culoare) si micronutritionale (vitamine, oligoelemente, fitohormoni, aminoacizi, enzime, fermenti si alte substante farmacologic si nutritional active) este primordiala si de aceea s-a investit intr-o linie de imbuteliere unica la nivel Mondial pentru domeniul alimentar. Aceasta instalatie foloseste anumite tipuri de sticle (cu mase aproape egale cu cele ale continutului de suc si cu o compozitie speciala ce confera greutatea crescuta si protectia anti-UV). Aceste sticle, sunt incalzite la aproximativ 90º C inaintea imbutelierii. Sucurile, incalzite si ele pentru foarte scurt timp (10 – 20 sec la 80 - 90º C in functie de compozitia micronutritionala a fructelor / legumelor), sunt transferate sub vid in sticlele incinse apoi se aplica un anume tip de capac. In final, intregul ansamblu este supus unei raciri relativ bruste (ce are loc in 90 – 120 secunde) pana la 15- 20º C. Acest proces de racire fortata se obtine cu ajutorulunui aerosolului de apa rece (4 - 6º C) trimis sub presiune peste sticlele fierbinti. Astfel, prin gradientul de contractia dintre sticlÄ, capac si suc (contractie mai mare a sucului fierbinte, fata de aceea a tipului special de sticla si de cea a capacului) are loc creerea efectului de Vacum-Vid ce prezerva pentru mult timp, intacte, calitatile organoleptice si micronutritionale mai sus amintite. Mai mult, datorita compozitiei si greutatii sticlei precum si a constructiei speciale a capacului, fenomenul Vacum-vid se va repeta la scara redusa si in frigiderul clientului, atunci cand Dansul va pune la pastrat un suc deja inceput. Site-uri: www.rabenhorst.de www.depozitbio.ro - Agent Oficial. Pentru revanzatori. www.farmaciaortomoleculara.ro - retail on-line.
Rabenhorst are 5 elemente cheie pe care le respecta cu strictete:
1. Utilizeaza doar cele mai bune fructe, cu cea mai lunga perioada de viata
2. Se prepara numai Suc Pur de Fructe
3. Procesul de umplere a sticlelor confera o conservare foarte mare
4. Controale de calitate foarte stricte si regulate
5. Recipiente cu un grad foarte inalt de protectie, cu o forma unica si un branding curat.
Super Pure Juices
100% Suc Pur cu intreaga bogatie de sanantate a ingredientelor natural, din fructe alese cu mare atentie si DOAR dupa o singura presare Rabenhorst ofera tot ce-i mai bun din natura!
Indicative Juices
Variante cu indicatii clare a beneficiilor pentru sanatate, la fel si pentru o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos, cu Arome Intense!
Vitesse
Cele mai indragite sunt sucurile pure cu adaos de vitamine si minerale, fiecare cu efecte benefice individuale asupra sanatatii! Acestea imbratiseaza bogatia pe care natura ne-a oferit-o adaugand un plus de sanantate!
Plus Juices
RABENHORST reuseste sa multumeasca pe toata lumea, producand sucurile de cea mai buna calitate pentru persoanele cu dorinte speciale, cum ar fi cei care opteaza pentru o dieta vegetariana sau vegana. Aceste sucuri aduc o cantitate mare de Fier si Vitamina C!
Multi-Fruit Juices
Sucuri compuse intr-o armonie desavarsita, pure si din fructe Cultivate Organic, de o calitate extreme de mare. O placere unica!
Fruit Juices & Nectars
Facute din suc pur de fructe! Organice si de o calitate nemainintalnita. Rasfat unic!
Vegetable Juices
Vegetale sectionate din cele mai bune zone de agricole. Sucuri de cea mai inalta puritate – Organice! Premiate multiplu (German Quality Award).
Smoothies
Sucuri pure inconjurate de cat mai mult din fruct prin pulpa 100% Naturala! Comoara de Vitamine!

Suc din Morcovi de Gradina Bio - RABENHORST - 750ml
16.65 lei
Suc Bio extract-direct din Morcovi de Gradina asezonat cu Suc Bio de Lamaie. Ultra-bogat in Beta Caroteni! Sarac in
calorii!
Rasfatati-va cu acest minunat suc aromatic obtinut pin presarea directa la rece a morcovilor proaspeti de gradina,
Certificati Organic. Acesti morcovi, datorita conditiilor de cultivare, vin cu un excelent continut de provitamina A (betacaroteni).
Astfel 100ml din sucul nostru asigura peste 150% din Doza Zilnica Recomandata de Provitamina A sub forma
de beta-caroteni, micronutrienti cu importante proprietati in promovarea sanatatii. Societatea Germana de Nutritie
(DGE) recomanda cinci portii zilnice de legume/fructe dintre care cel putin una trebuie sa fie constituita din cele
portocalii (bogate in caroteni). Un pahar din sucul Nostru inlocuieste una sau chiar doua dintre aceste portii. Este un
aliment ideal pentru curele de dezintoxicare a organismuluiprecum si pentru cele pregatitoare a organismului pentru a
rezista cu riscuri minime la baile de soare sau ultraviolete!
Continut:
Sucuri obtinute prin presarea la rece a morcovilor de gradina si a lamailor Certificate Organic.
Administrare:
125 ml de 1-2 ori/zi. Agitati înainte de fiecare utilizare! Serviti, însurubati capacul si pastrati la frigider pâna la 5
zile.Turbiditatile sunt însemnele calitatii. Se datoreaza îmbutelierii imediat dupa presarea la rece, procedeu urmarit
îndeaproape de Casa Noastra. Sticla este speciala si protejeaza micronutrientii împotriva ultravioletelor!
Potrivit pentru diversificarea alimentatiei la sugar!
Marca a producatorului german HausRabenhorst O. LauffsGmbh& Co. KG companie pioniera pe piata produselor dietetice si organice si totodata “Numarul 1 din Germania in productia sucurilor organice functionale High Quality”, va propune cele mai sanatoase si savuroase bauturi pe care le-ati putea intalni…
HAUS RABENHORST – Scurta prezentare a METODEI DE PRODUCTIE si de IMBUTELIERE „Vom merge oricat de departe pentru a obtine cea mai inalta calitate a unui Suc” Fructele, legumele si ierburile aromatice atent selectionate, in functie de criterii foarte stricte, sosesc in Germania (uneori chiar pe calea aerului). In laboratoare performante aflate in manoasa Vale a Rinului, unde se afla sediul nostru, verificam calitatea organica a fiecarui tip de fruct importat folosind baremuri de 5 ori mai drastice decat cele aflate acum in vigoare in Germania. Apoi are loc sortarea manuala urmata de prelucrare numai prin procedeul PRESARII MECANICE LA RECE. Datorita ultra-tehnologiilor folosite, actiunea caldurii, luminii precum si a contactului cu oxigenul au fost reduse la minimum (practic, sunt inexistente). Pastrarea nealterata a calitatilor organoleptice (gust, miros, savoare, culoare) si micronutritionale (vitamine, oligoelemente, fitohormoni, aminoacizi, enzime, fermenti si alte substante farmacologic si nutritional active) este primordiala si de aceea s-a investit intr-o linie de imbuteliere unica la nivel Mondial pentru domeniul alimentar. Aceasta instalatie foloseste anumite tipuri de sticle (cu mase aproape egale cu cele ale continutului de suc si cu o compozitie speciala ce confera greutatea crescuta si protectia anti-UV). Aceste sticle, sunt incalzite la aproximativ 90º C inaintea imbutelierii. Sucurile, incalzite si ele pentru foarte scurt timp (10 – 20 sec la 80 - 90º C in functie de compozitia micronutritionala a fructelor / legumelor), sunt transferate sub vid in sticlele incinse apoi se aplica un anume tip de capac. In final, intregul ansamblu este supus unei raciri relativ bruste (ce are loc in 90 – 120 secunde) pana la 15- 20º C. Acest proces de racire fortata se obtine cu ajutorulunui aerosolului de apa rece (4 - 6º C) trimis sub presiune peste sticlele fierbinti. Astfel, prin gradientul de contractia dintre sticlÄ, capac si suc (contractie mai mare a sucului fierbinte, fata de aceea a tipului special de sticla si de cea a capacului) are loc creerea efectului de Vacum-Vid ce prezerva pentru mult timp, intacte, calitatile organoleptice si micronutritionale mai sus amintite. Mai mult, datorita compozitiei si greutatii sticlei precum si a constructiei speciale a capacului, fenomenul Vacum-vid se va repeta la scara redusa si in frigiderul clientului, atunci cand Dansul va pune la pastrat un suc deja inceput. Site-uri: www.rabenhorst.de www.depozitbio.ro - Agent Oficial. Pentru revanzatori. www.farmaciaortomoleculara.ro - retail on-line.
Rabenhorst are 5 elemente cheie pe care le respecta cu strictete:
1. Utilizeaza doar cele mai bune fructe, cu cea mai lunga perioada de viata
2. Se prepara numai Suc Pur de Fructe
3. Procesul de umplere a sticlelor confera o conservare foarte mare
4. Controale de calitate foarte stricte si regulate
5. Recipiente cu un grad foarte inalt de protectie, cu o forma unica si un branding curat.
Super Pure Juices
100% Suc Pur cu intreaga bogatie de sanantate a ingredientelor natural, din fructe alese cu mare atentie si DOAR dupa o singura presare Rabenhorst ofera tot ce-i mai bun din natura!
Indicative Juices
Variante cu indicatii clare a beneficiilor pentru sanatate, la fel si pentru o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos, cu Arome Intense!
Vitesse
Cele mai indragite sunt sucurile pure cu adaos de vitamine si minerale, fiecare cu efecte benefice individuale asupra sanatatii! Acestea imbratiseaza bogatia pe care natura ne-a oferit-o adaugand un plus de sanantate!
Plus Juices
RABENHORST reuseste sa multumeasca pe toata lumea, producand sucurile de cea mai buna calitate pentru persoanele cu dorinte speciale, cum ar fi cei care opteaza pentru o dieta vegetariana sau vegana. Aceste sucuri aduc o cantitate mare de Fier si Vitamina C!
Multi-Fruit Juices
Sucuri compuse intr-o armonie desavarsita, pure si din fructe Cultivate Organic, de o calitate extreme de mare. O placere unica!
Fruit Juices & Nectars
Facute din suc pur de fructe! Organice si de o calitate nemainintalnita. Rasfat unic!
Vegetable Juices
Vegetale sectionate din cele mai bune zone de agricole. Sucuri de cea mai inalta puritate – Organice! Premiate multiplu (German Quality Award).
Smoothies
Sucuri pure inconjurate de cat mai mult din fruct prin pulpa 100% Naturala! Comoara de Vitamine!

Suc Vitesse Pentru Inima Sanatoasa - RABENHORST - 750 ml
20.00 lei
Dietetic. Produs Dietetic, Functional si Fito-nutritional de cea mai inalta calitate. Ingrediente: Suc obtinut prin presare la rece din Mere, Struguri Albi, Aronia si Merisor, pulpa de Mar si Cherimoya, citrat de potasiu si de magneziu, Extract 4:1 din Fructe de Paducel. Sticla speciala cu protectie anti-UV. Utilizare: 125 - 150ml/zi. Produs Avizat de Ministerul Sanatatii din Romania. Disponibil si in sticle de 125ml.
Marca a producatorului german HausRabenhorst O. LauffsGmbh& Co. KG companie pioniera pe piata produselor dietetice si organice si totodata “Numarul 1 din Germania in productia sucurilor organice functionale High Quality”, va propune cele mai sanatoase si savuroase bauturi pe care le-ati putea intalni…
HAUS RABENHORST – Scurta prezentare a METODEI DE PRODUCTIE si de IMBUTELIERE „Vom merge oricat de departe pentru a obtine cea mai inalta calitate a unui Suc” Fructele, legumele si ierburile aromatice atent selectionate, in functie de criterii foarte stricte, sosesc in Germania (uneori chiar pe calea aerului). In laboratoare performante aflate in manoasa Vale a Rinului, unde se afla sediul nostru, verificam calitatea organica a fiecarui tip de fruct importat folosind baremuri de 5 ori mai drastice decat cele aflate acum in vigoare in Germania. Apoi are loc sortarea manuala urmata de prelucrare numai prin procedeul PRESARII MECANICE LA RECE. Datorita ultra-tehnologiilor folosite, actiunea caldurii, luminii precum si a contactului cu oxigenul au fost reduse la minimum (practic, sunt inexistente). Pastrarea nealterata a calitatilor organoleptice (gust, miros, savoare, culoare) si micronutritionale (vitamine, oligoelemente, fitohormoni, aminoacizi, enzime, fermenti si alte substante farmacologic si nutritional active) este primordiala si de aceea s-a investit intr-o linie de imbuteliere unica la nivel Mondial pentru domeniul alimentar. Aceasta instalatie foloseste anumite tipuri de sticle (cu mase aproape egale cu cele ale continutului de suc si cu o compozitie speciala ce confera greutatea crescuta si protectia anti-UV). Aceste sticle, sunt incalzite la aproximativ 90º C inaintea imbutelierii. Sucurile, incalzite si ele pentru foarte scurt timp (10 – 20 sec la 80 - 90º C in functie de compozitia micronutritionala a fructelor / legumelor), sunt transferate sub vid in sticlele incinse apoi se aplica un anume tip de capac. In final, intregul ansamblu este supus unei raciri relativ bruste (ce are loc in 90 – 120 secunde) pana la 15- 20º C. Acest proces de racire fortata se obtine cu ajutorulunui aerosolului de apa rece (4 - 6º C) trimis sub presiune peste sticlele fierbinti. Astfel, prin gradientul de contractia dintre sticlÄ, capac si suc (contractie mai mare a sucului fierbinte, fata de aceea a tipului special de sticla si de cea a capacului) are loc creerea efectului de Vacum-Vid ce prezerva pentru mult timp, intacte, calitatile organoleptice si micronutritionale mai sus amintite. Mai mult, datorita compozitiei si greutatii sticlei precum si a constructiei speciale a capacului, fenomenul Vacum-vid se va repeta la scara redusa si in frigiderul clientului, atunci cand Dansul va pune la pastrat un suc deja inceput. Site-uri: www.rabenhorst.de www.depozitbio.ro - Agent Oficial. Pentru revanzatori. www.farmaciaortomoleculara.ro - retail on-line.
Rabenhorst are 5 elemente cheie pe care le respecta cu strictete:
1. Utilizeaza doar cele mai bune fructe, cu cea mai lunga perioada de viata
2. Se prepara numai Suc Pur de Fructe
3. Procesul de umplere a sticlelor confera o conservare foarte mare
4. Controale de calitate foarte stricte si regulate
5. Recipiente cu un grad foarte inalt de protectie, cu o forma unica si un branding curat.
Super Pure Juices
100% Suc Pur cu intreaga bogatie de sanantate a ingredientelor natural, din fructe alese cu mare atentie si DOAR dupa o singura presare Rabenhorst ofera tot ce-i mai bun din natura!
Indicative Juices
Variante cu indicatii clare a beneficiilor pentru sanatate, la fel si pentru o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos, cu Arome Intense!
Vitesse
Cele mai indragite sunt sucurile pure cu adaos de vitamine si minerale, fiecare cu efecte benefice individuale asupra sanatatii! Acestea imbratiseaza bogatia pe care natura ne-a oferit-o adaugand un plus de sanantate!
Plus Juices
RABENHORST reuseste sa multumeasca pe toata lumea, producand sucurile de cea mai buna calitate pentru persoanele cu dorinte speciale, cum ar fi cei care opteaza pentru o dieta vegetariana sau vegana. Aceste sucuri aduc o cantitate mare de Fier si Vitamina C!
Multi-Fruit Juices
Sucuri compuse intr-o armonie desavarsita, pure si din fructe Cultivate Organic, de o calitate extreme de mare. O placere unica!
Fruit Juices & Nectars
Facute din suc pur de fructe! Organice si de o calitate nemainintalnita. Rasfat unic!
Vegetable Juices
Vegetale sectionate din cele mai bune zone de agricole. Sucuri de cea mai inalta puritate – Organice! Premiate multiplu (German Quality Award).
Smoothies
Sucuri pure inconjurate de cat mai mult din fruct prin pulpa 100% Naturala! Comoara de Vitamine!

Suc VEGAN EXTRA PLUS CU D3 si B12 - RABENHORST
31.17 lei
Suc VEGAN EXTRA PLUS CU D3 Èi B12 - RABENHORST
Suc multifruct pur din fructe galbene fortifiat cu Vitaminele B12 si D3. 100% continut de fructe. Vegan. Fara Alcool, Gluten, Lactoza, Conservanti, Coloranti, Indulcitori si Arome.
Net: Sticla de 450 ml in cutie de carton. A se consuma de preferinta, pina la data inscriptionata pe ambalaj.
Agitati inainte de fiecare utilizare! Consumati, insurubati capacul si pastrati doar la frigider! Turbiditatile sunt insemnele calitatii. Se datoreaza imbutelierii imediat dupa presarea la rece, procedeu urmarit indeaproape de Casa Noastra. Sticla este speciala si protejeaza micronutrientii impotriva ultravioletelor!
Producator: HAUS RABENHORST- Germania
Importator: A&A Naturomedica BIO-Dietetic Group srl, Luptatorilor 56 Bucuresti (0721 328 509 sau www.depozitbio.ro). ACTIVITATE INSPECTATA SI CERTIFICATA DE AUSTRIA BIO GARANTIE, RO-ECO-018.
Ingrediente: Suc obtinut prin presare la rece din Mere, Ananas si Pulpa de Mango, imbogÄtit cu Vitaminele B12 si D3 de origine vegetala. Alergeni: 0.
Informatii nutritionale la 100 ml: Continut energetic 211 Kj (50 Kcal); Grasimi - 0,1 g (din care Saturate sub 0,05 g); Glucide - 12 g (din care Zaharurile fructelor 11,7 g); Proteine - 0,1 g; Fibre - 0,2 g; Sodiu - 0,025 g; Vitamina B12 – 5 µg/ 200% VNR; Vitamina D3 – 10 µg (400 ui)/ 200% VNR.
Informatii nutritionale per portia de 50 ml: Continut energetic 105,5 Kj (25 Kcal); Grasimi - 0,05 g (din care Saturate 0,025 g); Glucide - 6 g (din care Zaharurile fructelor 5,85 g); Proteine - 0,05 g; Fibre - 0,05 g; Sodiu - 0,0125 g; Vitamina B12 – 2,5 µg/ 100% VNR; Vitamina D3 – 5 µg (200 ui)/ 100% VNR. (VNR = Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011)
Mod de utilizare: portiile pot fi consumate ca atare sau ca si topping, aromatizand prin amestecare ceaiurile, apa de baut, iaurturile, deserturile, inghetata, prajiturile etc.
Micronutrientii indeplinesc functii multiple in organism, dar nu intotdeauna pot fi sintetizati de catre acesta. De aceea trebuiesc adusi din exterior prin alimentatie. Astfel, Vitaminele B12 si D3 cu care este fortifiat acest aliment au – sumar – urmatoarele functii:
Vitamina B12 contribuie la:
Metabolismul energetic normal.
Functionarea normala a sistemului nervos.
Metabolismul normal al homocisteinei.
Mentinerea sanatatii psihice.
Formarea normala a globulelor rosii.
Functionarea normala a sistemului imunitar.
Reducerea oboselii si extenuarii.
Procesul de diviziune celulara.
Vitamina D3 contribuie la:
Absorbtia si utilizarea normala a calciului si fosforului.
Mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange.
Mentinerea sanatatii sistemului osos.
Mentinerea functionalitatii normale a sistemului muscular.
Mentinerea sanatatii dintilor.
Functionarea normala a sistemului imunitar.
Procesul de diviziune celulara.

Piure de Acerola 1000mg Vitamina C/100ml - RABENHORST - 450ml
42.34 lei
RABENHORST Piure de Acerola C -1000
99% continut in fruct. Cu 1000mg Vitamina C naturala la fiecare 100 ml.
Ingrediente: Pulpa de si pulbere de fruct de Acerola (cireasa din Antile). Fara adaos de zahar! Alergeni 0
Net 450 ml A se consuma de preferinta, pana la data inscriptionata pe ambalaj
Agitati inainte de fiecare utilizare! Serviti, insurubati capacul si pastrati doar la frigider! Turbiditatile sunt insemnele calitatii. Se datoreaza imbutelierii imediat dupa presarea la rece, procedeu urmarit indeaproape de Casa Noastra. Sticla este speciala si protejeaza micronutrientii impotriva ultravioletelor!
Producator: HAUS RABENHORST- Germania
Importator: A&A Naturomedica BIO-Dietetic Group srl, Luptatorilor 56 Bucuresti (0721 328 509 sau www.depozitbio.ro). ACTIVITATE INSPECTATA SI CERTIFICATA DE AUSTRIA BIO GARANTIE, RO-ECO-018.
Informatii nutritionale la 100ml: Energie 106kj (25kcal), Grasimi 0,2g (saturate sub 0,1g), Carbohidrati 4,6g (din care zaharuri 4.6g), Fibre 0,2g, Proteine 0,4g, Sare sub 0,125g, Vitamina C naturala 1000mg/ 1250% VNR. (VNR – Valoarea Nutritionala de Referinta).
Mesaj: Vitamina C contribuie la:
â Mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice si dupa acestea. â Formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, a sistemului osos, a ligamentelor, gingiilor si dintilor. â Metabolismul energetic normal. â Functionarea normala a sistemului nervos. â Mentinerea sanatatii psihice. â Functionarea normala a sistemului imunitar. â Protejarea celulelor impotriva stress-ului oxidativ. â Reducerea oboselii si extenuarii. â Regenerarea formei reduse a Vitaminei E. â Cresterea absorbtiei fierului.
Marca a producatorului german HausRabenhorst O. LauffsGmbh& Co. KG companie pioniera pe piata produselor dietetice si organice si totodata “Numarul 1 din Germania in productia sucurilor organice functionale High Quality”, va propune cele mai sanatoase si savuroase bauturi pe care le-ati putea intalni…
HAUS RABENHORST – Scurta prezentare a METODEI DE PRODUCTIE si de IMBUTELIERE „Vom merge oricat de departe pentru a obtine cea mai inalta calitate a unui Suc” Fructele, legumele si ierburile aromatice atent selectionate, in functie de criterii foarte stricte, sosesc in Germania (uneori chiar pe calea aerului). In laboratoare performante aflate in manoasa Vale a Rinului, unde se afla sediul nostru, verificam calitatea organica a fiecarui tip de fruct importat folosind baremuri de 5 ori mai drastice decat cele aflate acum in vigoare in Germania. Apoi are loc sortarea manuala urmata de prelucrare numai prin procedeul PRESARII MECANICE LA RECE. Datorita ultra-tehnologiilor folosite, actiunea caldurii, luminii precum si a contactului cu oxigenul au fost reduse la minimum (practic, sunt inexistente). Pastrarea nealterata a calitatilor organoleptice (gust, miros, savoare, culoare) si micronutritionale (vitamine, oligoelemente, fitohormoni, aminoacizi, enzime, fermenti si alte substante farmacologic si nutritional active) este primordiala si de aceea s-a investit intr-o linie de imbuteliere unica la nivel Mondial pentru domeniul alimentar. Aceasta instalatie foloseste anumite tipuri de sticle (cu mase aproape egale cu cele ale continutului de suc si cu o compozitie speciala ce confera greutatea crescuta si protectia anti-UV). Aceste sticle, sunt incalzite la aproximativ 90º C inaintea imbutelierii. Sucurile, incalzite si ele pentru foarte scurt timp (10 – 20 sec la 80 - 90º C in functie de compozitia micronutritionala a fructelor / legumelor), sunt transferate sub vid in sticlele incinse apoi se aplica un anume tip de capac. In final, intregul ansamblu este supus unei raciri relativ bruste (ce are loc in 90 – 120 secunde) pana la 15- 20º C. Acest proces de racire fortata se obtine cu ajutorulunui aerosolului de apa rece (4 - 6º C) trimis sub presiune peste sticlele fierbinti. Astfel, prin gradientul de contractia dintre sticlÄ, capac si suc (contractie mai mare a sucului fierbinte, fata de aceea a tipului special de sticla si de cea a capacului) are loc creerea efectului de Vacum-Vid ce prezerva pentru mult timp, intacte, calitatile organoleptice si micronutritionale mai sus amintite. Mai mult, datorita compozitiei si greutatii sticlei precum si a constructiei speciale a capacului, fenomenul Vacum-vid se va repeta la scara redusa si in frigiderul clientului, atunci cand Dansul va pune la pastrat un suc deja inceput. Site-uri: www.rabenhorst.de www.depozitbio.ro - Agent Oficial. Pentru revanzatori. www.farmaciaortomoleculara.ro - retail on-line.
Rabenhorst are 5 elemente cheie pe care le respecta cu strictete:
1. Utilizeaza doar cele mai bune fructe, cu cea mai lunga perioada de viata
2. Se prepara numai Suc Pur de Fructe
3. Procesul de umplere a sticlelor confera o conservare foarte mare
4. Controale de calitate foarte stricte si regulate
5. Recipiente cu un grad foarte inalt de protectie, cu o forma unica si un branding curat.
Super Pure Juices
100% Suc Pur cu intreaga bogatie de sanantate a ingredientelor natural, din fructe alese cu mare atentie si DOAR dupa o singura presare Rabenhorst ofera tot ce-i mai bun din natura!
Indicative Juices
Variante cu indicatii clare a beneficiilor pentru sanatate, la fel si pentru o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos, cu Arome Intense!
Vitesse
Cele mai indragite sunt sucurile pure cu adaos de vitamine si minerale, fiecare cu efecte benefice individuale asupra sanatatii! Acestea imbratiseaza bogatia pe care natura ne-a oferit-o adaugand un plus de sanantate!
Plus Juices
RABENHORST reuseste sa multumeasca pe toata lumea, producand sucurile de cea mai buna calitate pentru persoanele cu dorinte speciale, cum ar fi cei care opteaza pentru o dieta vegetariana sau vegana. Aceste sucuri aduc o cantitate mare de Fier si Vitamina C!
Multi-Fruit Juices
Sucuri compuse intr-o armonie desavarsita, pure si din fructe Cultivate Organic, de o calitate extreme de mare. O placere unica!
Fruit Juices & Nectars
Facute din suc pur de fructe! Organice si de o calitate nemainintalnita. Rasfat unic!
Vegetable Juices
Vegetale sectionate din cele mai bune zone de agricole. Sucuri de cea mai inalta puritate – Organice! Premiate multiplu (German Quality Award).
Smoothies
Sucuri pure inconjurate de cat mai mult din fruct prin pulpa 100% Naturala! Comoara de Vitamine!

Suc FIER MAMA PLUS - ROTBACKCHEN
36.31 lei
Descriere:
ROTBACKCHEN - Suc FIER MAMA PLUS
Net: Sticla de 450 ml in cutie de carton.
A se consuma de preferinta, pana la data inscriptionata pe ambalaj.
ROTBACKCHEN - Suc FIER MAMA PLUS este un aliment la care s-au adaugat – pentru fortifiere – anumite vitamine si minerale. Este un suc multifruct pur din fructe, fortifiat cu Fier si Vitamina C. Este 100% obtinut din fructe, vegan, fara alcool, gluten, lactoza, conservanti, coloranti si arome adaugate.
Producator: HAUS RABENHORST- Germania
Importator: A&A Naturomedica BIO-Dietetic Group srl, Luptatorilor 56 Bucuresti (0721 328 509 sau www.depozitbio.ro). ACTIVITATE INSPECTATA SI CERTIFICATA DE AUSTRIA BIO GARANTIE, RO-ECO-018.
Continut:
Suc obtinut prin presare la rece din Struguri Albi, Aronia, Soc si Mure, Pulpa de Capsuni (20%) si zahar din struguri, imbogatit cu Gluconat Feros si Vitamina C. Alergeni: 0.
Informatii nutritionale la 100 ml: Continut energetic 314 Kj (75 Kcal); Grasimi - 0,1 g (din care Saturate sub 0,1 g); Glucide - 17 g (din care Zaharurile fructelor 16,7 g); Proteine - 0,2 g; Fibre - 0,2 g; Sodiu - 0,025 g; Fier II (din Gluconatul Feros) – 17 mg/ 121% VNR; Vitamina C – 73 mg/ 91%.
Informatii nutritionale per portia de 30 ml: Continut energetic 94,2 Kj (22,5 Kcal); Grasimi - 0,03 g (din care Saturate sub 0,03 g); Glucide - 5,1 g (din care Zaharurile fructelor 5,01 g); Proteine - 0,06 g; Fibre - 0,06 g; Sodiu - 0,0075 g; Fier II (din Gluconatul Feros) – 5,1 mg/ 36,3% VNR; Vitamina C – 21,9 mg/ 27,3% VNR; (VNR = Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011)
Mod de utilizare: portiile pot fi consumate ca atare sau ca si toping, aromatizand prin amestecare ceaiurile, apa de baut, iaurturile, deserturile, inghetata, prajiturile etc.
Care sunt rolurile acestei combinatii de Vitamina C si Fier bivalent?
Micronutrientii indeplinesc functii multiple in organism, dar nu intordeauna pot fi sintetizati de catre acesta. De aceea trebuiesc adusi din exterior prin alimentatie. Astfel, Vitamina C Èi Gluconatul Feros, cu care este fortifiat acest aliment au – sumar – urmatoarele functii:
Vitamina C contribuie la:
â Mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice si dupa acestea.
â Formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, a sistemului osos, a ligamentelor, gingiilor si dintilor.
â Metabolismul energetic normal.
â Functionarea normalÄ a sistemului nervos.
â Mentinerea sanatatii psihice.
â Functionarea normala sistemului imunitar.
â Protejarea celulelor impotriva stress-ului oxidativ.
â Reducerea oboselii si extenuarii.
â Regenerarea formei reduse a Vitaminei E.
â Cresterea absorbtiei fierului.
Fierul (Gluconatul Feros) contribuie la:
â Metabolismul energetic normal.
â Formarea normala a globulelor roaii si hemoglobinei.
â Transportul normal al oxigenului in corp.
â Functionarea normala a sistemului imunitar.
â Reducerea oboselii si extenuarii.
â Procesul de diviziune celulara.
Administrare:
Agitati inainte de fiecare utilizare! Consumati, insurubati capacul si pastrati doar la frigider! Turbiditatile sunt insemnele calitatii. Se datoreaza imbutelierii imediat dupa presarea la rece, procedeu urmarit indeaproape de Casa Noastra. Sticla este speciala si protejeaza micronutrientii impotriva ultravioletelor!

Suc DETOX, Ecologic BIO RABENHORST - 750ml
20.56 lei
100% fructe. 9 vegetale speciale prin continutul lor detoxifiant!
Ingrediente: Sucuri obtinute prin presare la rece din Mere*, Sfecla rosie*(13%), Ananas*, Fructul pasiunii*, Pulpa de Mango*, Pulpa de Acerola (Cireasa de Antille)*, Pulpa de Kiwi*, Matcha - Pulbere de Ceai verde*(0,2%) si Spirulina*(0,1%). Marcate * - ingrediente provenite din Agricultura Ecologica. Alergeni 0
Net 750 ml. A se consuma de preferinta, pîna la data inscriptionata pe ambalaj
Agitati înainte de fiecare utilizare! Serviti, însurubati capacul si pastrati doar la frigider! Turbiditatile sunt însemnele calitatii. Se datoreaza îmbutelierii imediat dupa presarea la rece, procedeu urmarit îndeaproape de Casa Noastra. Sticla este speciala si protejeaza micronutrientii împotriva ultravioletelor!
Informatii nutritionale la 100ml: Energie 199kj (47kcal), Grasimi 0,5g (saturate sub 0,1g), Carbohidrati 11g (din care zaharurile fructelor 10g), Fibre 0,5g, Proteine 0,5g, Sare sub 0,03g, Vitamina C 20mg/25% VNR. (VNR – Valoarea Nutritionala de Referinta).
Mesaj: Vitamina C contribuie la:
Mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice si dupa acestea.
Formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, a sistemului osos, a ligamentelor, gingiilor Èi dintilor.
Metabolismul energetic normal.
Functionarea normala a sistemului nervos.
Mentinerea sanatatii psihice.
FuncÈionarea normala a sistemului imunitar.
Protejarea celulelor impotriva stress-ului oxidativ.
Reducerea oboselii si extenuarii.
Regenerarea formei reduse a Vitaminei E.
Cresterea absorbtiei fierului.

Nectar din Visine Bio - RABENHORST - 125 ml
4.69 lei
Bio. Produs Bio de cea mai inalta calitate.
Ingrediente: suc obtinut prin presarea la rece a visinelor (peste 58%) si zahar de trestie provenite de pe Culturi Agricole Certificate Organic si apa. Sticla speciala ce asigura protectia nutrientilor impotriva ultavioletelor. Disponibil si la sticle de 750ml.
Marca a producatorului german HausRabenhorst O. LauffsGmbh& Co. KG companie pioniera pe piata produselor dietetice si organice si totodata “Numarul 1 din Germania in productia sucurilor organice functionale High Quality”, va propune cele mai sanatoase si savuroase bauturi pe care le-ati putea intalni…
HAUS RABENHORST – Scurta prezentare a METODEI DE PRODUCTIE si de IMBUTELIERE „Vom merge oricat de departe pentru a obtine cea mai inalta calitate a unui Suc” Fructele, legumele si ierburile aromatice atent selectionate, in functie de criterii foarte stricte, sosesc in Germania (uneori chiar pe calea aerului). In laboratoare performante aflate in manoasa Vale a Rinului, unde se afla sediul nostru, verificam calitatea organica a fiecarui tip de fruct importat folosind baremuri de 5 ori mai drastice decat cele aflate acum in vigoare in Germania. Apoi are loc sortarea manuala urmata de prelucrare numai prin procedeul PRESARII MECANICE LA RECE. Datorita ultra-tehnologiilor folosite, actiunea caldurii, luminii precum si a contactului cu oxigenul au fost reduse la minimum (practic, sunt inexistente). Pastrarea nealterata a calitatilor organoleptice (gust, miros, savoare, culoare) si micronutritionale (vitamine, oligoelemente, fitohormoni, aminoacizi, enzime, fermenti si alte substante farmacologic si nutritional active) este primordiala si de aceea s-a investit intr-o linie de imbuteliere unica la nivel Mondial pentru domeniul alimentar. Aceasta instalatie foloseste anumite tipuri de sticle (cu mase aproape egale cu cele ale continutului de suc si cu o compozitie speciala ce confera greutatea crescuta si protectia anti-UV). Aceste sticle, sunt incalzite la aproximativ 90º C inaintea imbutelierii. Sucurile, incalzite si ele pentru foarte scurt timp (10 – 20 sec la 80 - 90º C in functie de compozitia micronutritionala a fructelor / legumelor), sunt transferate sub vid in sticlele incinse apoi se aplica un anume tip de capac. In final, intregul ansamblu este supus unei raciri relativ bruste (ce are loc in 90 – 120 secunde) pana la 15- 20º C. Acest proces de racire fortata se obtine cu ajutorulunui aerosolului de apa rece (4 - 6º C) trimis sub presiune peste sticlele fierbinti. Astfel, prin gradientul de contractia dintre sticlÄ, capac si suc (contractie mai mare a sucului fierbinte, fata de aceea a tipului special de sticla si de cea a capacului) are loc creerea efectului de Vacum-Vid ce prezerva pentru mult timp, intacte, calitatile organoleptice si micronutritionale mai sus amintite. Mai mult, datorita compozitiei si greutatii sticlei precum si a constructiei speciale a capacului, fenomenul Vacum-vid se va repeta la scara redusa si in frigiderul clientului, atunci cand Dansul va pune la pastrat un suc deja inceput. Site-uri: www.rabenhorst.de www.depozitbio.ro - Agent Oficial. Pentru revanzatori. www.farmaciaortomoleculara.ro - retail on-line.
Rabenhorst are 5 elemente cheie pe care le respecta cu strictete:
1. Utilizeaza doar cele mai bune fructe, cu cea mai lunga perioada de viata
2. Se prepara numai Suc Pur de Fructe
3. Procesul de umplere a sticlelor confera o conservare foarte mare
4. Controale de calitate foarte stricte si regulate
5. Recipiente cu un grad foarte inalt de protectie, cu o forma unica si un branding curat.
Super Pure Juices
100% Suc Pur cu intreaga bogatie de sanantate a ingredientelor natural, din fructe alese cu mare atentie si DOAR dupa o singura presare Rabenhorst ofera tot ce-i mai bun din natura!
Indicative Juices
Variante cu indicatii clare a beneficiilor pentru sanatate, la fel si pentru o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos, cu Arome Intense!
Vitesse
Cele mai indragite sunt sucurile pure cu adaos de vitamine si minerale, fiecare cu efecte benefice individuale asupra sanatatii! Acestea imbratiseaza bogatia pe care natura ne-a oferit-o adaugand un plus de sanantate!
Plus Juices
RABENHORST reuseste sa multumeasca pe toata lumea, producand sucurile de cea mai buna calitate pentru persoanele cu dorinte speciale, cum ar fi cei care opteaza pentru o dieta vegetariana sau vegana. Aceste sucuri aduc o cantitate mare de Fier si Vitamina C!
Multi-Fruit Juices
Sucuri compuse intr-o armonie desavarsita, pure si din fructe Cultivate Organic, de o calitate extreme de mare. O placere unica!
Fruit Juices & Nectars
Facute din suc pur de fructe! Organice si de o calitate nemainintalnita. Rasfat unic!
Vegetable Juices
Vegetale sectionate din cele mai bune zone de agricole. Sucuri de cea mai inalta puritate – Organice! Premiate multiplu (German Quality Award).
Smoothies
Sucuri pure inconjurate de cat mai mult din fruct prin pulpa 100% Naturala! Comoara de Vitamine!

Suc Partial Fermentat Lactic din Legume Bio - RABENHORST - 750ml
15.53 lei
Bio. Produs Bio, Dietetic de cea mai inalta calitate.
Continut:
Sucuri obtinute prin presarea la rece si apoi partiala fermentatie lactica din: Rosii*, Morcovi*, Sfecla Rosie*,
Castraveti*, Telina*, Varza Murata (varza*, sare de mare), Ceapa*, Lamaie*, Marar*, Busuioc*, Leustean*, Patrunjel*, Sare
de mare. Marcate * -provenite de pe Culturi Agricole Certificate Organic. Alergeni: telina.
Administrare:
150 - 200ml pe zi, rece sau fierbinte, inainte de doua dintre mesele principale ale zilei
Agitati înainte de utilizare! A se consuma odata! Turbiditatile sunt însemnele calitatii. Se datoreaza îmbutelierii imediat
dupa presarea la rece, procedeu urmarit îndeaproape de Casa Noastra.
Marca a producatorului german HausRabenhorst O. LauffsGmbh& Co. KG companie pioniera pe piata produselor dietetice si organice si totodata “Numarul 1 din Germania in productia sucurilor organice functionale High Quality”, va propune cele mai sanatoase si savuroase bauturi pe care le-ati putea intalni…
HAUS RABENHORST – Scurta prezentare a METODEI DE PRODUCTIE si de IMBUTELIERE „Vom merge oricat de departe pentru a obtine cea mai inalta calitate a unui Suc” Fructele, legumele si ierburile aromatice atent selectionate, in functie de criterii foarte stricte, sosesc in Germania (uneori chiar pe calea aerului). In laboratoare performante aflate in manoasa Vale a Rinului, unde se afla sediul nostru, verificam calitatea organica a fiecarui tip de fruct importat folosind baremuri de 5 ori mai drastice decat cele aflate acum in vigoare in Germania. Apoi are loc sortarea manuala urmata de prelucrare numai prin procedeul PRESARII MECANICE LA RECE. Datorita ultra-tehnologiilor folosite, actiunea caldurii, luminii precum si a contactului cu oxigenul au fost reduse la minimum (practic, sunt inexistente). Pastrarea nealterata a calitatilor organoleptice (gust, miros, savoare, culoare) si micronutritionale (vitamine, oligoelemente, fitohormoni, aminoacizi, enzime, fermenti si alte substante farmacologic si nutritional active) este primordiala si de aceea s-a investit intr-o linie de imbuteliere unica la nivel Mondial pentru domeniul alimentar. Aceasta instalatie foloseste anumite tipuri de sticle (cu mase aproape egale cu cele ale continutului de suc si cu o compozitie speciala ce confera greutatea crescuta si protectia anti-UV). Aceste sticle, sunt incalzite la aproximativ 90º C inaintea imbutelierii. Sucurile, incalzite si ele pentru foarte scurt timp (10 – 20 sec la 80 - 90º C in functie de compozitia micronutritionala a fructelor / legumelor), sunt transferate sub vid in sticlele incinse apoi se aplica un anume tip de capac. In final, intregul ansamblu este supus unei raciri relativ bruste (ce are loc in 90 – 120 secunde) pana la 15- 20º C. Acest proces de racire fortata se obtine cu ajutorulunui aerosolului de apa rece (4 - 6º C) trimis sub presiune peste sticlele fierbinti. Astfel, prin gradientul de contractia dintre sticlÄ, capac si suc (contractie mai mare a sucului fierbinte, fata de aceea a tipului special de sticla si de cea a capacului) are loc creerea efectului de Vacum-Vid ce prezerva pentru mult timp, intacte, calitatile organoleptice si micronutritionale mai sus amintite. Mai mult, datorita compozitiei si greutatii sticlei precum si a constructiei speciale a capacului, fenomenul Vacum-vid se va repeta la scara redusa si in frigiderul clientului, atunci cand Dansul va pune la pastrat un suc deja inceput. Site-uri: www.rabenhorst.de www.depozitbio.ro - Agent Oficial. Pentru revanzatori. www.farmaciaortomoleculara.ro - retail on-line.
Rabenhorst are 5 elemente cheie pe care le respecta cu strictete:
1. Utilizeaza doar cele mai bune fructe, cu cea mai lunga perioada de viata
2. Se prepara numai Suc Pur de Fructe
3. Procesul de umplere a sticlelor confera o conservare foarte mare
4. Controale de calitate foarte stricte si regulate
5. Recipiente cu un grad foarte inalt de protectie, cu o forma unica si un branding curat.
Super Pure Juices
100% Suc Pur cu intreaga bogatie de sanantate a ingredientelor natural, din fructe alese cu mare atentie si DOAR dupa o singura presare Rabenhorst ofera tot ce-i mai bun din natura!
Indicative Juices
Variante cu indicatii clare a beneficiilor pentru sanatate, la fel si pentru o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos, cu Arome Intense!
Vitesse
Cele mai indragite sunt sucurile pure cu adaos de vitamine si minerale, fiecare cu efecte benefice individuale asupra sanatatii! Acestea imbratiseaza bogatia pe care natura ne-a oferit-o adaugand un plus de sanantate!
Plus Juices
RABENHORST reuseste sa multumeasca pe toata lumea, producand sucurile de cea mai buna calitate pentru persoanele cu dorinte speciale, cum ar fi cei care opteaza pentru o dieta vegetariana sau vegana. Aceste sucuri aduc o cantitate mare de Fier si Vitamina C!
Multi-Fruit Juices
Sucuri compuse intr-o armonie desavarsita, pure si din fructe Cultivate Organic, de o calitate extreme de mare. O placere unica!
Fruit Juice & Nectars
Facute din suc pur de fructe! Organice si de o calitate nemainintalnita. Rasfat unic!
Vegetable Juices
Vegetale sectionate din cele mai bune zone de agricole. Sucuri de cea mai inalta puritate – Organice! Premiate multiplu (German Quality Award).
Smoothies
Sucuri pure inconjurate de cat mai mult din fruct prin pulpa 100% Naturala! Comoara de Vitamine!

Suc din Legume B-AKTIV Bio - RABENHORST (dupa Reteta lui Rudolf Breuss) - 750ml
18.10 lei
Produs Bio, Dietetic si Fito-terapeutic de cea mai inalta calitate.
Continut: Suc obtinut prin presarea la rece si apoi supus fermentatiei lactice de: Sfecla Rosie*, Morcov*,
Telina*, Cartofi* si Ridichii*. Marcate* - provenite de pe Culturi Agricole Certificate Organic. Alergeni: telina
Suc obtinut dupa reteta traditionala a lui Rudolf Breuss.
Administrare: Cate 150ml-200ml suc, inainte de doua dintre mesele principale. Agitati înainte de fiecare utilizare!
Serviti, insurubati capacul si pastrati la frigider pana la 5 zile.
Marca a producatorului german HausRabenhorst O. LauffsGmbh& Co. KG companie pioniera pe piata produselor dietetice si organice si totodata “Numarul 1 din Germania in productia sucurilor organice functionale High Quality”, va propune cele mai sanatoase si savuroase bauturi pe care le-ati putea intalni…
HAUS RABENHORST – Scurta prezentare a METODEI DE PRODUCTIE si de IMBUTELIERE „Vom merge oricat de departe pentru a obtine cea mai inalta calitate a unui Suc” Fructele, legumele si ierburile aromatice atent selectionate, in functie de criterii foarte stricte, sosesc in Germania (uneori chiar pe calea aerului). In laboratoare performante aflate in manoasa Vale a Rinului, unde se afla sediul nostru, verificam calitatea organica a fiecarui tip de fruct importat folosind baremuri de 5 ori mai drastice decat cele aflate acum in vigoare in Germania. Apoi are loc sortarea manuala urmata de prelucrare numai prin procedeul PRESARII MECANICE LA RECE. Datorita ultra-tehnologiilor folosite, actiunea caldurii, luminii precum si a contactului cu oxigenul au fost reduse la minimum (practic, sunt inexistente). Pastrarea nealterata a calitatilor organoleptice (gust, miros, savoare, culoare) si micronutritionale (vitamine, oligoelemente, fitohormoni, aminoacizi, enzime, fermenti si alte substante farmacologic si nutritional active) este primordiala si de aceea s-a investit intr-o linie de imbuteliere unica la nivel Mondial pentru domeniul alimentar. Aceasta instalatie foloseste anumite tipuri de sticle (cu mase aproape egale cu cele ale continutului de suc si cu o compozitie speciala ce confera greutatea crescuta si protectia anti-UV). Aceste sticle, sunt incalzite la aproximativ 90º C inaintea imbutelierii. Sucurile, incalzite si ele pentru foarte scurt timp (10 – 20 sec la 80 - 90º C in functie de compozitia micronutritionala a fructelor / legumelor), sunt transferate sub vid in sticlele incinse apoi se aplica un anume tip de capac. In final, intregul ansamblu este supus unei raciri relativ bruste (ce are loc in 90 – 120 secunde) pana la 15- 20º C. Acest proces de racire fortata se obtine cu ajutorulunui aerosolului de apa rece (4 - 6º C) trimis sub presiune peste sticlele fierbinti. Astfel, prin gradientul de contractia dintre sticlÄ, capac si suc (contractie mai mare a sucului fierbinte, fata de aceea a tipului special de sticla si de cea a capacului) are loc creerea efectului de Vacum-Vid ce prezerva pentru mult timp, intacte, calitatile organoleptice si micronutritionale mai sus amintite. Mai mult, datorita compozitiei si greutatii sticlei precum si a constructiei speciale a capacului, fenomenul Vacum-vid se va repeta la scara redusa si in frigiderul clientului, atunci cand Dansul va pune la pastrat un suc deja inceput.
Rabenhorst are 5 elemente cheie pe care le respecta cu strictete:
1. Utilizeaza doar cele mai bune fructe, cu cea mai lunga perioada de viata
2. Se prepara numai Suc Pur de Fructe
3. Procesul de umplere a sticlelor confera o conservare foarte mare
4. Controale de calitate foarte stricte si regulate
5. Recipiente cu un grad foarte inalt de protectie, cu o forma unica si un branding curat.
Super Pure Juices 100% Suc Pur cu intreaga bogatie de sanantate a ingredientelor natural, din fructe alese cu mare atentie si DOAR dupa o singura presare Rabenhorst ofera tot ce-i mai bun din natura!
Indicative Juices Variante cu indicatii clare a beneficiilor pentru sanatate, la fel si pentru o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos, cu Arome Intense!
Vitesse Cele mai indragite sunt sucurile pure cu adaos de vitamine si minerale, fiecare cu efecte benefice individuale asupra sanatatii! Acestea imbratiseaza bogatia pe care natura ne-a oferit-o adaugand un plus de sanantate!
Plus Juices RABENHORST reuseste sa multumeasca pe toata lumea, producand sucurile de cea mai buna calitate pentru persoanele cu dorinte speciale, cum ar fi cei care opteaza pentru o dieta vegetariana sau vegana. Aceste sucuri aduc o cantitate mare de Fier si Vitamina C!
Multi-Fruit Juices Sucuri compuse intr-o armonie desavarsita, pure si din fructe Cultivate Organic, de o calitate extreme de mare. O placere unica!
Fruit Juices & Nectars Facute din suc pur de fructe! Organice si de o calitate nemainintalnita. Rasfat unic!
Vegetable Juices
Vegetale sectionate din cele mai bune zone de agricole. Sucuri de cea mai inalta puritate – Organice! Premiate multiplu (German Quality Award)
Smoothies Sucuri pure inconjurate de cat mai mult din fruct prin pulpa 100% Naturala! Comoara de Vitamine!

Suc de Sfecla Rosie Bio - RABENHORST - 750ml
16.65 lei
Bio. Produs Bio de cea mai inalta calitate.
Ingrediente: Sucuri obtinute prin presare la rece din Sfecla Rosie* si Lamaie*. *Provenite de pe cultura certifícate Organic si Apa. Alergeni 0.
Marca a producatorului german HausRabenhorst O. LauffsGmbh& Co. KG companie pioniera pe piata produselor dietetice si organice si totodata “Numarul 1 din Germania in productia sucurilor organice functionale High Quality”, va propune cele mai sanatoase si savuroase bauturi pe care le-ati putea intalni…
HAUS RABENHORST – Scurta prezentare a METODEI DE PRODUCTIE si de IMBUTELIERE „Vom merge oricat de departe pentru a obtine cea mai inalta calitate a unui Suc” Fructele, legumele si ierburile aromatice atent selectionate, in functie de criterii foarte stricte, sosesc in Germania (uneori chiar pe calea aerului). In laboratoare performante aflate in manoasa Vale a Rinului, unde se afla sediul nostru, verificam calitatea organica a fiecarui tip de fruct importat folosind baremuri de 5 ori mai drastice decat cele aflate acum in vigoare in Germania. Apoi are loc sortarea manuala urmata de prelucrare numai prin procedeul PRESARII MECANICE LA RECE. Datorita ultra-tehnologiilor folosite, actiunea caldurii, luminii precum si a contactului cu oxigenul au fost reduse la minimum (practic, sunt inexistente). Pastrarea nealterata a calitatilor organoleptice (gust, miros, savoare, culoare) si micronutritionale (vitamine, oligoelemente, fitohormoni, aminoacizi, enzime, fermenti si alte substante farmacologic si nutritional active) este primordiala si de aceea s-a investit intr-o linie de imbuteliere unica la nivel Mondial pentru domeniul alimentar. Aceasta instalatie foloseste anumite tipuri de sticle (cu mase aproape egale cu cele ale continutului de suc si cu o compozitie speciala ce confera greutatea crescuta si protectia anti-UV). Aceste sticle, sunt incalzite la aproximativ 90º C inaintea imbutelierii. Sucurile, incalzite si ele pentru foarte scurt timp (10 – 20 sec la 80 - 90º C in functie de compozitia micronutritionala a fructelor / legumelor), sunt transferate sub vid in sticlele incinse apoi se aplica un anume tip de capac. In final, intregul ansamblu este supus unei raciri relativ bruste (ce are loc in 90 – 120 secunde) pana la 15- 20º C. Acest proces de racire fortata se obtine cu ajutorulunui aerosolului de apa rece (4 - 6º C) trimis sub presiune peste sticlele fierbinti. Astfel, prin gradientul de contractia dintre sticlÄ, capac si suc (contractie mai mare a sucului fierbinte, fata de aceea a tipului special de sticla si de cea a capacului) are loc creerea efectului de Vacum-Vid ce prezerva pentru mult timp, intacte, calitatile organoleptice si micronutritionale mai sus amintite. Mai mult, datorita compozitiei si greutatii sticlei precum si a constructiei speciale a capacului, fenomenul Vacum-vid se va repeta la scara redusa si in frigiderul clientului, atunci cand Dansul va pune la pastrat un suc deja inceput. Site-uri: www.rabenhorst.de www.depozitbio.ro - Agent Oficial. Pentru revanzatori. www.farmaciaortomoleculara.ro - retail on-line.
Rabenhorst are 5 elemente cheie pe care le respecta cu strictete:
1. Utilizeaza doar cele mai bune fructe, cu cea mai lunga perioada de viata
2. Se prepara numai Suc Pur de Fructe
3. Procesul de umplere a sticlelor confera o conservare foarte mare
4. Controale de calitate foarte stricte si regulate
5. Recipiente cu un grad foarte inalt de protectie, cu o forma unica si un branding curat.
Super Pure Juices
100% Suc Pur cu intreaga bogatie de sanantate a ingredientelor natural, din fructe alese cu mare atentie si DOAR dupa o singura presare Rabenhorst ofera tot ce-i mai bun din natura!
Indicative Juices
Variante cu indicatii clare a beneficiilor pentru sanatate, la fel si pentru o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos, cu Arome Intense!
Vitesse
Cele mai indragite sunt sucurile pure cu adaos de vitamine si minerale, fiecare cu efecte benefice individuale asupra sanatatii! Acestea imbratiseaza bogatia pe care natura ne-a oferit-o adaugand un plus de sanantate!
Plus Juices
RABENHORST reuseste sa multumeasca pe toata lumea, producand sucurile de cea mai buna calitate pentru persoanele cu dorinte speciale, cum ar fi cei care opteaza pentru o dieta vegetariana sau vegana. Aceste sucuri aduc o cantitate mare de Fier si Vitamina C!
Multi-Fruit Juices
Sucuri compuse intr-o armonie desavarsita, pure si din fructe Cultivate Organic, de o calitate extreme de mare. O placere unica!
Fruit Juices & Nectars
Facute din suc pur de fructe! Organice si de o calitate nemainintalnita. Rasfat unic!
Vegetable Juices
Vegetale sectionate din cele mai bune zone de agricole. Sucuri de cea mai inalta puritate – Organice! Premiate multiplu (German Quality Award).
Smoothies
Sucuri pure inconjurate de cat mai mult din fruct prin pulpa 100% Naturala! Comoara de Vitamine!

Suc Partial Fermentat Lactic din Varza Murata Bio - RABENHORST - 750ml
16.65 lei
Bio. Produs Bio si Dietetic cu continut caloric scazut.
Continut:
Suc obtinut prin presarea la rece si apoi partiala fermentatie lactica a Verzei Murate provenite de pe Culturi Agricole Certificate Organic. Sticla speciala cu protectie anti-UV.
Administrare: 125 - 150 ml/zi.
Marca a producatorului german HausRabenhorst O. LauffsGmbh& Co. KG companie pioniera pe piata produselor dietetice si organice si totodata “Numarul 1 din Germania in productia sucurilor organice functionale High Quality”, va propune cele mai sanatoase si savuroase bauturi pe care le-ati putea intalni…
HAUS RABENHORST – Scurta prezentare a METODEI DE PRODUCTIE si de IMBUTELIERE „Vom merge oricat de departe pentru a obtine cea mai inalta calitate a unui Suc” Fructele, legumele si ierburile aromatice atent selectionate, in functie de criterii foarte stricte, sosesc in Germania (uneori chiar pe calea aerului). In laboratoare performante aflate in manoasa Vale a Rinului, unde se afla sediul nostru, verificam calitatea organica a fiecarui tip de fruct importat folosind baremuri de 5 ori mai drastice decat cele aflate acum in vigoare in Germania. Apoi are loc sortarea manuala urmata de prelucrare numai prin procedeul PRESARII MECANICE LA RECE. Datorita ultra-tehnologiilor folosite, actiunea caldurii, luminii precum si a contactului cu oxigenul au fost reduse la minimum (practic, sunt inexistente). Pastrarea nealterata a calitatilor organoleptice (gust, miros, savoare, culoare) si micronutritionale (vitamine, oligoelemente, fitohormoni, aminoacizi, enzime, fermenti si alte substante farmacologic si nutritional active) este primordiala si de aceea s-a investit intr-o linie de imbuteliere unica la nivel Mondial pentru domeniul alimentar. Aceasta instalatie foloseste anumite tipuri de sticle (cu mase aproape egale cu cele ale continutului de suc si cu o compozitie speciala ce confera greutatea crescuta si protectia anti-UV). Aceste sticle, sunt incalzite la aproximativ 90º C inaintea imbutelierii. Sucurile, incalzite si ele pentru foarte scurt timp (10 – 20 sec la 80 - 90º C in functie de compozitia micronutritionala a fructelor / legumelor), sunt transferate sub vid in sticlele incinse apoi se aplica un anume tip de capac. In final, intregul ansamblu este supus unei raciri relativ bruste (ce are loc in 90 – 120 secunde) pana la 15- 20º C. Acest proces de racire fortata se obtine cu ajutorulunui aerosolului de apa rece (4 - 6º C) trimis sub presiune peste sticlele fierbinti. Astfel, prin gradientul de contractia dintre sticlÄ, capac si suc (contractie mai mare a sucului fierbinte, fata de aceea a tipului special de sticla si de cea a capacului) are loc creerea efectului de Vacum-Vid ce prezerva pentru mult timp, intacte, calitatile organoleptice si micronutritionale mai sus amintite. Mai mult, datorita compozitiei si greutatii sticlei precum si a constructiei speciale a capacului, fenomenul Vacum-vid se va repeta la scara redusa si in frigiderul clientului, atunci cand Dansul va pune la pastrat un suc deja inceput. Site-uri: www.rabenhorst.de www.depozitbio.ro - Agent Oficial. Pentru revanzatori. www.farmaciaortomoleculara.ro - retail on-line.
Rabenhorst are 5 elemente cheie pe care le respecta cu strictete:
1. Utilizeaza doar cele mai bune fructe, cu cea mai lunga perioada de viata
2. Se prepara numai Suc Pur de Fructe
3. Procesul de umplere a sticlelor confera o conservare foarte mare
4. Controale de calitate foarte stricte si regulate
5. Recipiente cu un grad foarte inalt de protectie, cu o forma unica si un branding curat.
Super Pure Juices
100% Suc Pur cu intreaga bogatie de sanantate a ingredientelor natural, din fructe alese cu mare atentie si DOAR dupa o singura presare Rabenhorst ofera tot ce-i mai bun din natura!
Indicative Juices
Variante cu indicatii clare a beneficiilor pentru sanatate, la fel si pentru o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos, cu Arome Intense!
Vitesse
Cele mai indragite sunt sucurile pure cu adaos de vitamine si minerale, fiecare cu efecte benefice individuale asupra sanatatii! Acestea imbratiseaza bogatia pe care natura ne-a oferit-o adaugand un plus de sanantate!
Plus Juices
RABENHORST reuseste sa multumeasca pe toata lumea, producand sucurile de cea mai buna calitate pentru persoanele cu dorinte speciale, cum ar fi cei care opteaza pentru o dieta vegetariana sau vegana. Aceste sucuri aduc o cantitate mare de Fier si Vitamina C!
Multi-Fruit Juices
Sucuri compuse intr-o armonie desavarsita, pure si din fructe Cultivate Organic, de o calitate extreme de mare. O placere unica!
Fruit Juices & Nectars
Facute din suc pur de fructe! Organice si de o calitate nemainintalnita. Rasfat unic!
Vegetable Juices
Vegetale sectionate din cele mai bune zone de agricole. Sucuri de cea mai inalta puritate – Organice! Premiate multiplu (German Quality Award).
Smoothies
Sucuri pure inconjurate de cat mai mult din fruct prin pulpa 100% Naturala! Comoara de Vitamine!

Suc Mama Direct-Extract de Goji - RABENHORST - 330ml
33.41 lei
Descriere:
Produs Dietetic de cea mai inalta calitate.
Proprietati:
Datorita bogatiei în substante antioxidante, sucul de Goji este sensibil la atacul oxidativ. De aceea, imediat
dupa presarea la rece, suntem nevoiti sa-l protejam împotriva oxidarii, prin adaugarea de cantitati minime de acid
ascorbic (Vitamina C) si citric.
Continut:
99,6% suc direct, obtinut prin presarea la rece a fructelor de Goji, protejat contra oxidarii prin adaos de acid
ascorbic (Vit. C), acid citric si sticla protectiva împotriva ultravioletelor.
Administrare:
Macar 30 ml zilnic, înainte de micul dejun, pur sau diluat, îndulcit sau nu. Agitati înainte de fiecare utilizare!
Serviti, însurubati capacul si pastrati la frigider pâna la 14 zile. Turbiditatile sunt însemnele calitatii. Se datoreaza
îmbutelierii imediat dupa presarea la rece,procedeu urmarit îndeaproape de Casa Noastra.

Suc Mama de Rodie Bio - RABENHORST - 330ml
20.78 lei
Bio. Produs Bio si Dietetic de cea mai inalta calitate.
Consumul a 33 ml echivaleaza cu cel al 125 g fruct proaspat!
Contine: Rodii Certificate Biologic.
Marca a producatorului german HausRabenhorst O. LauffsGmbh& Co. KG companie pioniera pe piata produselor dietetice si organice si totodata “Numarul 1 din Germania in productia sucurilor organice functionale High Quality”, va propune cele mai sanatoase si savuroase bauturi pe care le-ati putea intalni…
HAUS RABENHORST – Scurta prezentare a METODEI DE PRODUCTIE si de IMBUTELIERE „Vom merge oricat de departe pentru a obtine cea mai inalta calitate a unui Suc” Fructele, legumele si ierburile aromatice atent selectionate, in functie de criterii foarte stricte, sosesc in Germania (uneori chiar pe calea aerului). In laboratoare performante aflate in manoasa Vale a Rinului, unde se afla sediul nostru, verificam calitatea organica a fiecarui tip de fruct importat folosind baremuri de 5 ori mai drastice decat cele aflate acum in vigoare in Germania. Apoi are loc sortarea manuala urmata de prelucrare numai prin procedeul PRESARII MECANICE LA RECE. Datorita ultra-tehnologiilor folosite, actiunea caldurii, luminii precum si a contactului cu oxigenul au fost reduse la minimum (practic, sunt inexistente). Pastrarea nealterata a calitatilor organoleptice (gust, miros, savoare, culoare) si micronutritionale (vitamine, oligoelemente, fitohormoni, aminoacizi, enzime, fermenti si alte substante farmacologic si nutritional active) este primordiala si de aceea s-a investit intr-o linie de imbuteliere unica la nivel Mondial pentru domeniul alimentar. Aceasta instalatie foloseste anumite tipuri de sticle (cu mase aproape egale cu cele ale continutului de suc si cu o compozitie speciala ce confera greutatea crescuta si protectia anti-UV). Aceste sticle, sunt incalzite la aproximativ 90º C inaintea imbutelierii. Sucurile, incalzite si ele pentru foarte scurt timp (10 – 20 sec la 80 - 90º C in functie de compozitia micronutritionala a fructelor / legumelor), sunt transferate sub vid in sticlele incinse apoi se aplica un anume tip de capac. In final, intregul ansamblu este supus unei raciri relativ bruste (ce are loc in 90 – 120 secunde) pana la 15- 20º C. Acest proces de racire fortata se obtine cu ajutorulunui aerosolului de apa rece (4 - 6º C) trimis sub presiune peste sticlele fierbinti. Astfel, prin gradientul de contractia dintre sticlÄ, capac si suc (contractie mai mare a sucului fierbinte, fata de aceea a tipului special de sticla si de cea a capacului) are loc creerea efectului de Vacum-Vid ce prezerva pentru mult timp, intacte, calitatile organoleptice si micronutritionale mai sus amintite. Mai mult, datorita compozitiei si greutatii sticlei precum si a constructiei speciale a capacului, fenomenul Vacum-vid se va repeta la scara redusa si in frigiderul clientului, atunci cand Dansul va pune la pastrat un suc deja inceput. Site-uri: www.rabenhorst.de www.depozitbio.ro - Agent Oficial. Pentru revanzatori. www.farmaciaortomoleculara.ro - retail on-line.
Rabenhorst are 5 elemente cheie pe care le respecta cu strictete:
1. Utilizeaza doar cele mai bune fructe, cu cea mai lunga perioada de viata
2. Se prepara numai Suc Pur de Fructe
3. Procesul de umplere a sticlelor confera o conservare foarte mare
4. Controale de calitate foarte stricte si regulate
5. Recipiente cu un grad foarte inalt de protectie, cu o forma unica si un branding curat.
Super Pure Juices
100% Suc Pur cu intreaga bogatie de sanantate a ingredientelor natural, din fructe alese cu mare atentie si DOAR dupa o singura presare Rabenhorst ofera tot ce-i mai bun din natura!
Indicative Juices
Variante cu indicatii clare a beneficiilor pentru sanatate, la fel si pentru o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos, cu Arome Intense!
Vitesse
Cele mai indragite sunt sucurile pure cu adaos de vitamine si minerale, fiecare cu efecte benefice individuale asupra sanatatii! Acestea imbratiseaza bogatia pe care natura ne-a oferit-o adaugand un plus de sanantate!
Plus Juices
RABENHORST reuseste sa multumeasca pe toata lumea, producand sucurile de cea mai buna calitate pentru persoanele cu dorinte speciale, cum ar fi cei care opteaza pentru o dieta vegetariana sau vegana. Aceste sucuri aduc o cantitate mare de Fier si Vitamina C!
Multi-Fruit Juices
Sucuri compuse intr-o armonie desavarsita, pure si din fructe Cultivate Organic, de o calitate extreme de mare. O placere unica!
Fruit Juices & Nectars
Facute din suc pur de fructe! Organice si de o calitate nemainintalnita. Rasfat unic!
Vegetable Juices
Vegetale sectionate din cele mai bune zone de agricole. Sucuri de cea mai inalta puritate – Organice! Premiate multiplu (German Quality Award).
Smoothies
Sucuri pure inconjurate de cat mai mult din fruct prin pulpa 100% Naturala! Comoara de Vitamine!

Suc Mama de Afine Salbatice Bio - RABENHORST - 330ml
26.70 lei
Descriere:
Bio. Elixir fito-nutritional de cea mai inalta calitate.
Continut:
Suc Mama de Afine Salbatice provenite de pe Culturi Agricole Certificate Organic.
Administrare:
Minim 30ml/zi. Consumul a 33 ml echivaleaza cu cel al 125 g fruct proaspat!

Nectar din Visine Bio - RABENHORST - 750 ml
22.23 lei
Descriere:
Bio. Produs Bio de cea mai inalta calitate.
Proprietati:
Sticla speciala ce asigura protectia nutrientilor impotriva ultavioletelor. Disponibil si la sticle de 125ml.
Continut:
Suc obtinut prin presarea la rece a visinelor (peste 58%) si zahar de trestie provenite de pe Culturi Agricole Certificate Organic si apa.

Suc Mama de Aronia Bio - RABENHORST - 330ml
16.65 lei
Descriere:
100% Suc Mama din Aronia Melanocapra (Aronia). Fara adaos de zahar
Descoperiti gustul unic al fructelor salbatice de Aronia! Oferiti organismului luxul de a beneficia de cei mai importanti
antioxidanti strânsi de natura într-un fruct... Aronia! Vi l-am presat la rece, cu mare grija!
Nativ din America de Nord, acest fruct de padure, prin exuberanta sa micronutritionala a cucerit un loc de frunte atat in
arsenalul nutritionistilor de inalta clasa cat si a publicului larg. Mai rar un fruct cu asemenea bogatie fitonutritionala!
Continut:
100% Suc Mama , obtinut prin presarea la rece a fructelor de Aronia Melanocapra provenite de pe Culturi
Agricole Certificate Organic.
Administrare:
30-50 ml zilnic, înainte de micul dejun, pur sau diluat, îndulcit sau nu. Agitati înainte de fiecare utilizare! Serviti,
însurubati capacul si pastrati la frigider pâna la 14 zile. Turbiditatile sunt însemnele calitatii. Se datoreaza îmbutelierii
imediat dupa presarea la rece, procedeu urmarit îndeaproape de Casa Noastra. Sticla este speciala si protejeaza
micronutrientii impotriva ultravioletelor!
Marca a producatorului german HausRabenhorst O. LauffsGmbh& Co. KG companie pioniera pe piata produselor dietetice si organice si totodata “Numarul 1 din Germania in productia sucurilor organice functionale High Quality”, va propune cele mai sanatoase si savuroase bauturi pe care le-ati putea intalni…
HAUS RABENHORST – Scurta prezentare a METODEI DE PRODUCTIE si de IMBUTELIERE „Vom merge oricat de departe pentru a obtine cea mai inalta calitate a unui Suc” Fructele, legumele si ierburile aromatice atent selectionate, in functie de criterii foarte stricte, sosesc in Germania (uneori chiar pe calea aerului). In laboratoare performante aflate in manoasa Vale a Rinului, unde se afla sediul nostru, verificam calitatea organica a fiecarui tip de fruct importat folosind baremuri de 5 ori mai drastice decat cele aflate acum in vigoare in Germania. Apoi are loc sortarea manuala urmata de prelucrare numai prin procedeul PRESARII MECANICE LA RECE. Datorita ultra-tehnologiilor folosite, actiunea caldurii, luminii precum si a contactului cu oxigenul au fost reduse la minimum (practic, sunt inexistente). Pastrarea nealterata a calitatilor organoleptice (gust, miros, savoare, culoare) si micronutritionale (vitamine, oligoelemente, fitohormoni, aminoacizi, enzime, fermenti si alte substante farmacologic si nutritional active) este primordiala si de aceea s-a investit intr-o linie de imbuteliere unica la nivel Mondial pentru domeniul alimentar. Aceasta instalatie foloseste anumite tipuri de sticle (cu mase aproape egale cu cele ale continutului de suc si cu o compozitie speciala ce confera greutatea crescuta si protectia anti-UV). Aceste sticle, sunt incalzite la aproximativ 90º C inaintea imbutelierii. Sucurile, incalzite si ele pentru foarte scurt timp (10 – 20 sec la 80 - 90º C in functie de compozitia micronutritionala a fructelor / legumelor), sunt transferate sub vid in sticlele incinse apoi se aplica un anume tip de capac. In final, intregul ansamblu este supus unei raciri relativ bruste (ce are loc in 90 – 120 secunde) pana la 15- 20º C. Acest proces de racire fortata se obtine cu ajutorulunui aerosolului de apa rece (4 - 6º C) trimis sub presiune peste sticlele fierbinti. Astfel, prin gradientul de contractia dintre sticlÄ, capac si suc (contractie mai mare a sucului fierbinte, fata de aceea a tipului special de sticla si de cea a capacului) are loc creerea efectului de Vacum-Vid ce prezerva pentru mult timp, intacte, calitatile organoleptice si micronutritionale mai sus amintite. Mai mult, datorita compozitiei si greutatii sticlei precum si a constructiei speciale a capacului, fenomenul Vacum-vid se va repeta la scara redusa si in frigiderul clientului, atunci cand Dansul va pune la pastrat un suc deja inceput. Site-uri: www.rabenhorst.de www.depozitbio.ro - Agent Oficial. Pentru revanzatori. www.farmaciaortomoleculara.ro - retail on-line.
Rabenhorst are 5 elemente cheie pe care le respecta cu strictete:
1. Utilizeaza doar cele mai bune fructe, cu cea mai lunga perioada de viata
2. Se prepara numai Suc Pur de Fructe
3. Procesul de umplere a sticlelor confera o conservare foarte mare
4. Controale de calitate foarte stricte si regulate
5. Recipiente cu un grad foarte inalt de protectie, cu o forma unica si un branding curat.
Super Pure Juices
100% Suc Pur cu intreaga bogatie de sanantate a ingredientelor natural, din fructe alese cu mare atentie si DOAR dupa o singura presare Rabenhorst ofera tot ce-i mai bun din natura!
Indicative Juices
Variante cu indicatii clare a beneficiilor pentru sanatate, la fel si pentru o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos, cu Arome Intense!
Vitesse
Cele mai indragite sunt sucurile pure cu adaos de vitamine si minerale, fiecare cu efecte benefice individuale asupra sanatatii! Acestea imbratiseaza bogatia pe care natura ne-a oferit-o adaugand un plus de sanantate!
Plus Juices
RABENHORST reuseste sa multumeasca pe toata lumea, producand sucurile de cea mai buna calitate pentru persoanele cu dorinte speciale, cum ar fi cei care opteaza pentru o dieta vegetariana sau vegana. Aceste sucuri aduc o cantitate mare de Fier si Vitamina C!
Multi-Fruit Juices
Sucuri compuse intr-o armonie desavarsita, pure si din fructe Cultivate Organic, de o calitate extreme de mare. O placere unica!
Fruit Juices & Nectars
Facute din suc pur de fructe! Organice si de o calitate nemainintalnita. Rasfat unic!
Vegetable Juices
Vegetale sectionate din cele mai bune zone de agricole. Sucuri de cea mai inalta puritate – Organice! Premiate multiplu (German Quality Award).
Smoothies
Sucuri pure inconjurate de cat mai mult din fruct prin pulpa 100% Naturala! Comoara de Vitamine!

Suc Mama de Merisor Canadian / CRANBERRY / Afine Rosii - RABENHORST - 330ml
20.33 lei
Produs Dietetic de cea mai inalta calitate
Contine: 100% suc mama din Afine de Cultura provenite din America de Nord
Consumul a 33 ml echivaleaza cu cel al 125 g fruct proaspat!
Marca a producatorului german HausRabenhorst O. LauffsGmbh& Co. KG companie pioniera pe piata produselor dietetice si organice si totodata “Numarul 1 din Germania in productia sucurilor organice functionale High Quality”, va propune cele mai sanatoase si savuroase bauturi pe care le-ati putea intalni…
HAUS RABENHORST – Scurta prezentare a METODEI DE PRODUCTIE si de IMBUTELIERE „Vom merge oricat de departe pentru a obtine cea mai inalta calitate a unui Suc” Fructele, legumele si ierburile aromatice atent selectionate, in functie de criterii foarte stricte, sosesc in Germania (uneori chiar pe calea aerului). In laboratoare performante aflate in manoasa Vale a Rinului, unde se afla sediul nostru, verificam calitatea organica a fiecarui tip de fruct importat folosind baremuri de 5 ori mai drastice decat cele aflate acum in vigoare in Germania. Apoi are loc sortarea manuala urmata de prelucrare numai prin procedeul PRESARII MECANICE LA RECE. Datorita ultra-tehnologiilor folosite, actiunea caldurii, luminii precum si a contactului cu oxigenul au fost reduse la minimum (practic, sunt inexistente). Pastrarea nealterata a calitatilor organoleptice (gust, miros, savoare, culoare) si micronutritionale (vitamine, oligoelemente, fitohormoni, aminoacizi, enzime, fermenti si alte substante farmacologic si nutritional active) este primordiala si de aceea s-a investit intr-o linie de imbuteliere unica la nivel Mondial pentru domeniul alimentar. Aceasta instalatie foloseste anumite tipuri de sticle (cu mase aproape egale cu cele ale continutului de suc si cu o compozitie speciala ce confera greutatea crescuta si protectia anti-UV). Aceste sticle, sunt incalzite la aproximativ 90º C inaintea imbutelierii. Sucurile, incalzite si ele pentru foarte scurt timp (10 – 20 sec la 80 - 90º C in functie de compozitia micronutritionala a fructelor / legumelor), sunt transferate sub vid in sticlele incinse apoi se aplica un anume tip de capac. In final, intregul ansamblu este supus unei raciri relativ bruste (ce are loc in 90 – 120 secunde) pana la 15- 20º C. Acest proces de racire fortata se obtine cu ajutorulunui aerosolului de apa rece (4 - 6º C) trimis sub presiune peste sticlele fierbinti. Astfel, prin gradientul de contractia dintre sticlÄ, capac si suc (contractie mai mare a sucului fierbinte, fata de aceea a tipului special de sticla si de cea a capacului) are loc creerea efectului de Vacum-Vid ce prezerva pentru mult timp, intacte, calitatile organoleptice si micronutritionale mai sus amintite. Mai mult, datorita compozitiei si greutatii sticlei precum si a constructiei speciale a capacului, fenomenul Vacum-vid se va repeta la scara redusa si in frigiderul clientului, atunci cand Dansul va pune la pastrat un suc deja inceput. Site-uri: www.rabenhorst.de www.depozitbio.ro - Agent Oficial. Pentru revanzatori. www.farmaciaortomoleculara.ro - retail on-line.
Rabenhorst are 5 elemente cheie pe care le respecta cu strictete:
1. Utilizeaza doar cele mai bune fructe, cu cea mai lunga perioada de viata
2. Se prepara numai Suc Pur de Fructe
3. Procesul de umplere a sticlelor confera o conservare foarte mare
4. Controale de calitate foarte stricte si regulate
5. Recipiente cu un grad foarte inalt de protectie, cu o forma unica si un branding curat.
Super Pure Juices
100% Suc Pur cu intreaga bogatie de sanantate a ingredientelor natural, din fructe alese cu mare atentie si DOAR dupa o singura presare Rabenhorst ofera tot ce-i mai bun din natura!
Indicative Juices
Variante cu indicatii clare a beneficiilor pentru sanatate, la fel si pentru o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos, cu Arome Intense!
Vitesse
Cele mai indragite sunt sucurile pure cu adaos de vitamine si minerale, fiecare cu efecte benefice individuale asupra sanatatii! Acestea imbratiseaza bogatia pe care natura ne-a oferit-o adaugand un plus de sanantate!
Plus Juices
RABENHORST reuseste sa multumeasca pe toata lumea, producand sucurile de cea mai buna calitate pentru persoanele cu dorinte speciale, cum ar fi cei care opteaza pentru o dieta vegetariana sau vegana. Aceste sucuri aduc o cantitate mare de Fier si Vitamina C!
Multi-Fruit Juices
Sucuri compuse intr-o armonie desavarsita, pure si din fructe Cultivate Organic, de o calitate extreme de mare. O placere unica!
Fruit Juices & Nectars
Facute din suc pur de fructe! Organice si de o calitate nemainintalnita. Rasfat unic!
Vegetable Juices
Vegetale sectionate din cele mai bune zone de agricole. Sucuri de cea mai inalta puritate – Organice! Premiate multiplu (German Quality Award).
Smoothies
Sucuri pure inconjurate de cat mai mult din fruct prin pulpa 100% Naturala! Comoara de Vitamine!

Suc de Mere si Mango Bio - RABENHORST - 125 ml
5.14 lei
Descriere:
Bio. Produs Bio de cea mai inalta calitate.
Continut:
100% Extract Direct prin presarea la rece a Merelor si pulpei de Mango provenite de pe Culturi Agricole Certificate Organic. 100% fruct. Fara adaos de zahar. Sicla speciala asigura protectia nutrientilor impotriva razelor UV. Disponibil si la sticle de 750 ml.

Suc de Mere si Mango Bio - RABENHORST - 750 ml
20.56 lei
Descriere:
Produs Bio de cea mai inalta calitate. 100% Extract Direct prin presarea la rece a Merelor si pulpei de Mango provenite de pe Culturi Agricole Certificate Organic. 100% fruct. Fara adaos de zahar. Sicla speciala asigura protectia nutrientilor impotriva razelor UV. Disponibil si la sticle de 125 ml.
Administrare:
Potrivit pentru diversificarea alimentatiei la sugar!
Piure de Catina Alba Neindulcita cu 500mg Vitamina C/100ml - RABENHORST - 450 ml
42.34 lei

Piure de Catina Alba Neindulcita cu 500mg Vitamina C/100ml - RABENHORST - 450 ml
42.34 lei
Descriere:
Piure de Catina Neîndulcit. 99% fruct zdrobit, completat cu pulbere de Acerola (cireasa de Anttile). Fara adaos de
zahar!
Gustul fin al catinei albe este condimentat de nota gustativa aparte, distincta si suava a cireselor anttileze. Rasfatativa
organismul cu aceasta sursa majora de vitamina C naturala. Sa nu Va lipseasca niciodata daca sunteti o persoana
foarte activa fizic sau intelectual, sunteti fumator activ sau pasiv, aveti tendinta la cresterea colesterolului sau lucrati în
conditii toxice sau de stress. Vitamina C joaca roluri vitale. Implicarea sa în importante procese biologice responsabile
de mentinerea tineretii si vigorii organismului precum si a sanatatii celulare o fac indispensabila.
Continut:
30 - 50ml (3 - 5 linguri) pe zi. Aceasta cantitate asigura - pe langa alti compusi fitonutritionali activi adusi de
Catina Alba - si un supliment zilnic de Vitamina C de 250 - 415% din D.Z.R. Agitati înainte de fiecare utilizare! Serviti,
însurubati capacul si pastrati doar la frigider! Turbiditatile sunt însemnele calitatii. Se datoreaza îmbutelierii imediat dupa
presarea la rece, procedeu urmarit îndeaproape de Casa Noastra. Sticla este speciala si protejeaza micronutrientii
împotriva ultravioletelor!
Marca a producatorului german HausRabenhorst O. LauffsGmbh& Co. KG companie pioniera pe piata produselor dietetice si organice si totodata “Numarul 1 din Germania in productia sucurilor organice functionale High Quality”, va propune cele mai sanatoase si savuroase bauturi pe care le-ati putea intalni…
HAUS RABENHORST – Scurta prezentare a METODEI DE PRODUCTIE si de IMBUTELIERE „Vom merge oricat de departe pentru a obtine cea mai inalta calitate a unui Suc” Fructele, legumele si ierburile aromatice atent selectionate, in functie de criterii foarte stricte, sosesc in Germania (uneori chiar pe calea aerului). In laboratoare performante aflate in manoasa Vale a Rinului, unde se afla sediul nostru, verificam calitatea organica a fiecarui tip de fruct importat folosind baremuri de 5 ori mai drastice decat cele aflate acum in vigoare in Germania. Apoi are loc sortarea manuala urmata de prelucrare numai prin procedeul PRESARII MECANICE LA RECE. Datorita ultra-tehnologiilor folosite, actiunea caldurii, luminii precum si a contactului cu oxigenul au fost reduse la minimum (practic, sunt inexistente). Pastrarea nealterata a calitatilor organoleptice (gust, miros, savoare, culoare) si micronutritionale (vitamine, oligoelemente, fitohormoni, aminoacizi, enzime, fermenti si alte substante farmacologic si nutritional active) este primordiala si de aceea s-a investit intr-o linie de imbuteliere unica la nivel Mondial pentru domeniul alimentar. Aceasta instalatie foloseste anumite tipuri de sticle (cu mase aproape egale cu cele ale continutului de suc si cu o compozitie speciala ce confera greutatea crescuta si protectia anti-UV). Aceste sticle, sunt incalzite la aproximativ 90º C inaintea imbutelierii. Sucurile, incalzite si ele pentru foarte scurt timp (10 – 20 sec la 80 - 90º C in functie de compozitia micronutritionala a fructelor / legumelor), sunt transferate sub vid in sticlele incinse apoi se aplica un anume tip de capac. In final, intregul ansamblu este supus unei raciri relativ bruste (ce are loc in 90 – 120 secunde) pana la 15- 20º C. Acest proces de racire fortata se obtine cu ajutorulunui aerosolului de apa rece (4 - 6º C) trimis sub presiune peste sticlele fierbinti. Astfel, prin gradientul de contractia dintre sticlÄ, capac si suc (contractie mai mare a sucului fierbinte, fata de aceea a tipului special de sticla si de cea a capacului) are loc creerea efectului de Vacum-Vid ce prezerva pentru mult timp, intacte, calitatile organoleptice si micronutritionale mai sus amintite. Mai mult, datorita compozitiei si greutatii sticlei precum si a constructiei speciale a capacului, fenomenul Vacum-vid se va repeta la scara redusa si in frigiderul clientului, atunci cand Dansul va pune la pastrat un suc deja inceput. Site-uri: www.rabenhorst.de www.depozitbio.ro - Agent Oficial. Pentru revanzatori. www.farmaciaortomoleculara.ro - retail on-line.
Rabenhorst are 5 elemente cheie pe care le respecta cu strictete:
1. Utilizeaza doar cele mai bune fructe, cu cea mai lunga perioada de viata
2. Se prepara numai Suc Pur de Fructe
3. Procesul de umplere a sticlelor confera o conservare foarte mare
4. Controale de calitate foarte stricte si regulate
5. Recipiente cu un grad foarte inalt de protectie, cu o forma unica si un branding curat.
Super Pure Juices
100% Suc Pur cu intreaga bogatie de sanantate a ingredientelor natural, din fructe alese cu mare atentie si DOAR dupa o singura presare Rabenhorst ofera tot ce-i mai bun din natura!
Indicative Juices
Variante cu indicatii clare a beneficiilor pentru sanatate, la fel si pentru o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos, cu Arome Intense!
Vitesse
Cele mai indragite sunt sucurile pure cu adaos de vitamine si minerale, fiecare cu efecte benefice individuale asupra sanatatii! Acestea imbratiseaza bogatia pe care natura ne-a oferit-o adaugand un plus de sanantate!
Plus Juices
RABENHORST reuseste sa multumeasca pe toata lumea, producand sucurile de cea mai buna calitate pentru persoanele cu dorinte speciale, cum ar fi cei care opteaza pentru o dieta vegetariana sau vegana. Aceste sucuri aduc o cantitate mare de Fier si Vitamina C!
Multi-Fruit Juices
Sucuri compuse intr-o armonie desavarsita, pure si din fructe Cultivate Organic, de o calitate extreme de mare. O placere unica!
Fruit Juices & Nectars
Facute din suc pur de fructe! Organice si de o calitate nemainintalnita. Rasfat unic!
Vegetable Juices
Vegetale sectionate din cele mai bune zone de agricole. Sucurui de cea mai inalta puritate – Organice! Premiate multiplu (German Quality Award).
Smoothies
Sucuri pure inconjurate de cat mai mult din fruct prin pulpa 100% Naturala! Comoara de Vitamine!

Suc de Ananas Bio - RABENHORST - 750 ml
26.70 lei
Descriere:
Produs Bio de cea mai inalta calitate.
Continut:
suc 100% Extract Direct (pur) obtinut prin presarea la rece a pulpei de Ananas provine de pe Culturi
Agricole Certificate Organic.
Administrare:
De preferat la temperatura camerei sau usor racit, ca si un vin rosu. Realul ajutor dat de acest suc il veti afla in
cursul meselor copioase, greu digerabile. Ideal pentru curele alimentare de dezintoxicare si depurare. Agitati înainte de
fiecare utilizare! Serviti, însurubati capacul si pastrati la frigider pâna la 5 zile.Turbiditatile sunt însemnele calitatii. Se
datoreaza îmbutelierii imediat dupa presarea la rece, procedeu urmarit îndeaproape de Casa Noastra. Sticla este
speciala si protejeaza micronutrientii împotriva ultravioletelor!

Nectar de Portocale si Catina Alba - RABENHORST - 750 ml
18.10 lei
Descriere:
Rasfatativa copilul cu aceasta gustoasa sursa majora de vitamina C naturala. Sa nu-i lipseasca in lungile zile ale
anotimpurilor umede sau reci! Bucurati-va de acest delicios nectar obtinut prin prelucrarea atenta a celor mai gustoase
portocale braziliene si a catinei albe europene de cea mai buna calitate.
Proprietati:
Catina Alba este o sursa micronutritionalã
bogatã mai ales in perioda de iarna-primavara a Emisferei Boreale. Aduce vitaminele C, E, B1, B2, PP precum si alti
antioxidanti ce sprijinã organismului în mentinerea unei bune imunitati, în protejarea arterelor si a capilarelor sangvine,
în functionarea optimã a sistemului nervos. Vitamina C joaca roluri vitale, fiind implicata în importante procese biologice
responsabile de mentinerea tineretii si vigorii organismului precum si a sanatatii fiecarei celule.
Continut:
Sucuri obtinute prin presarea la rece a portocalelor brazilene (63%) si a Catinei Albe (7%), sirop de zahar
invertit, apa.
Administrare:
Macar 150ml/ziccare asigura 100% din D.Z.R (Doza Zilnica Recomandata) de Vitamina C. Agitati înainte de
fiecare utilizare! Serviti, însurubati capacul si pastrati la frigider pâna la 5 zile.Turbiditatile sunt însemnele calitatii. Se
datoreaza îmbutelierii imediat dupa presarea la rece, procedeu urmarit îndeaproape de Casa Noastra. Sticla este
speciala si protejeaza micronutrientii împotriva ultravioletelor!

Suc Sange de Fier - EISENBLUT - RABENHORST - 450 ml
44.13 lei
Produs Dietetic de cea mai inalta calitate
Contine: sucuri obtinute prin presare la rece din Pere, Lamaie, Coacaze Negre, Struguri, Mure, Extract de plante 2g/100ml (contine: apa, coaja de Macese 31% - Bot. Rosa canina, flori de Musetel 27% - Bot. Chamomilla recutita, Hamei - Bot. Humulus lupulus, Rozmarin - Bot. Rosmarinus officinalis, Anason - Bot. Pimpinella anisum, Fenicul 7% - Bot. Foeniculum vulgare, boabe de Ienupar - Bot. Juniperus communis), faina din seminte de roscove, aroma naturala de portocale, toate Certificate Biologic, Gluconat Feros 600mg/100ml, Vitaminele C, B1, B2, B6, B12.
Marca a producatorului german HausRabenhorst O. LauffsGmbh& Co. KG companie pioniera pe piata produselor dietetice si organice si totodata “Numarul 1 din Germania in productia sucurilor organice functionale High Quality”, va propune cele mai sanatoase si savuroase bauturi pe care le-ati putea intalni…
HAUS RABENHORST – Scurta prezentare a METODEI DE PRODUCTIE si de IMBUTELIERE „Vom merge oricat de departe pentru a obtine cea mai inalta calitate a unui Suc” Fructele, legumele si ierburile aromatice atent selectionate, in functie de criterii foarte stricte, sosesc in Germania (uneori chiar pe calea aerului). In laboratoare performante aflate in manoasa Vale a Rinului, unde se afla sediul nostru, verificam calitatea organica a fiecarui tip de fruct importat folosind baremuri de 5 ori mai drastice decat cele aflate acum in vigoare in Germania. Apoi are loc sortarea manuala urmata de prelucrare numai prin procedeul PRESARII MECANICE LA RECE. Datorita ultra-tehnologiilor folosite, actiunea caldurii, luminii precum si a contactului cu oxigenul au fost reduse la minimum (practic, sunt inexistente). Pastrarea nealterata a calitatilor organoleptice (gust, miros, savoare, culoare) si micronutritionale (vitamine, oligoelemente, fitohormoni, aminoacizi, enzime, fermenti si alte substante farmacologic si nutritional active) este primordiala si de aceea s-a investit intr-o linie de imbuteliere unica la nivel Mondial pentru domeniul alimentar. Aceasta instalatie foloseste anumite tipuri de sticle (cu mase aproape egale cu cele ale continutului de suc si cu o compozitie speciala ce confera greutatea crescuta si protectia anti-UV). Aceste sticle, sunt incalzite la aproximativ 90º C inaintea imbutelierii. Sucurile, incalzite si ele pentru foarte scurt timp (10 – 20 sec la 80 - 90º C in functie de compozitia micronutritionala a fructelor / legumelor), sunt transferate sub vid in sticlele incinse apoi se aplica un anume tip de capac. In final, intregul ansamblu este supus unei raciri relativ bruste (ce are loc in 90 – 120 secunde) pana la 15- 20º C. Acest proces de racire fortata se obtine cu ajutorulunui aerosolului de apa rece (4 - 6º C) trimis sub presiune peste sticlele fierbinti. Astfel, prin gradientul de contractia dintre sticlÄ, capac si suc (contractie mai mare a sucului fierbinte, fata de aceea a tipului special de sticla si de cea a capacului) are loc creerea efectului de Vacum-Vid ce prezerva pentru mult timp, intacte, calitatile organoleptice si micronutritionale mai sus amintite. Mai mult, datorita compozitiei si greutatii sticlei precum si a constructiei speciale a capacului, fenomenul Vacum-vid se va repeta la scara redusa si in frigiderul clientului, atunci cand Dansul va pune la pastrat un suc deja inceput. Site-uri: www.rabenhorst.de www.depozitbio.ro - Agent Oficial. Pentru revanzatori. www.farmaciaortomoleculara.ro - retail on-line.
Rabenhorst are 5 elemente cheie pe care le respecta cu strictete:
1. Utilizeaza doar cele mai bune fructe, cu cea mai lunga perioada de viata
2. Se prepara numai Suc Pur de Fructe
3. Procesul de umplere a sticlelor confera o conservare foarte mare
4. Controale de calitate foarte stricte si regulate
5. Recipiente cu un grad foarte inalt de protectie, cu o forma unica si un branding curat.
Super Pure Juices
100% Suc Pur cu intreaga bogatie de sanantate a ingredientelor natural, din fructe alese cu mare atentie si DOAR dupa o singura presare Rabenhorst ofera tot ce-i mai bun din natura!
Indicative Juices
Variante cu indicatii clare a beneficiilor pentru sanatate, la fel si pentru o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos, cu Arome Intense!
Vitesse
Cele mai indragite sunt sucurile pure cu adaos de vitamine si minerale, fiecare cu efecte benefice individuale asupra sanatatii! Acestea imbratiseaza bogatia pe care natura ne-a oferit-o adaugand un plus de sanantate!
Plus Juices
RABENHORST reuseste sa multumeasca pe toata lumea, producand sucurile de cea mai buna calitate pentru persoanele cu dorinte speciale, cum ar fi cei care opteaza pentru o dieta vegetariana sau vegana. Aceste sucuri aduc o cantitate mare de Fier si Vitamina C!
Multi-Fruit Juices
Sucuri compuse intr-o armonie desavarsita, pure si din fructe Cultivate Organic, de o calitate extreme de mare. O placere unica!
Fruit Juices & Nectars
Facute din suc pur de fructe! Organice si de o calitate nemainintalnita. Rasfat unic!
Vegetable Juices
Vegetale sectionate din cele mai bune zone de agricole. Sucuri de cea mai inalta puritate – Organice! Premiate multiplu (German Quality Award).
Smoothies
Sucuri pure inconjurate de cat mai mult din fruct prin pulpa 100% Naturala! Comoara de Vitamine!

Stiati ca….pulberea de sfecla rosie poate fi un aliment functional de exceptie si in tratamentul afectiunilor cardiovasculare si al steatozei hepatice?!
" ... Dar – desi poate aduce beneficii foarte mari in multe situatii - consumul pe termen lung a unor cantitati semnificative zilnice de sfecla rosie organica (peste 200 – 250 g) poate reprezenta o adevarata provocare pentru cei mai multi dintre noi, atat prin prisma cantitatii care trebuie consumata, dar mai ales a sursei de sfecla organica si a prepararii ei. Mai mult, fierberea conduce la deprecierea continutului micronutritional atat prin temperatura dar mai ales prin extractia si diluarea micronutrientilor in lichidul de fierbere. De aceea, atunci cand trebuie sa mizam pe bogatul sau continut micronutritional (mai ales betaina si antioxidantii interesandu-ne in Centrul nostru) preferam fie ..."
Citeste mai multContact
- Suna-ne la 0721 328 509
- office@farmaciaortomoleculara.ro
- Politica cookies
Newsletter
Aboneaza-te acum
Fii alturi de noi si nu rata noile promotii!
© 2009-2019 A&A NATUROMEDICA BIO-DIETETIC GROUP SRL. ANPC