Superalimente si Superfructe. Pagina 1

Superalimente si Superfructe pentru toata familia [40]

Superalimente si Superfructe pentru toata familia

Super-alimente Bio si Dietetice clasificate la High si Premium Quality

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Articole recomandate
Poza Stiati ca….pulberea de sfecla rosie poate fi un aliment functional de exceptie si in tratamentul afectiunilor cardiovasculare si al steatozei hepatice?!

Stiati ca….pulberea de sfecla rosie poate fi un aliment functional de exceptie si in tratamentul afectiunilor cardiovasculare si al steatozei hepatice?!

" ... Dar – desi poate aduce beneficii foarte mari in multe situatii - consumul pe termen lung a unor cantitati semnificative zilnice de sfecla rosie organica (peste 200 – 250 g) poate reprezenta o adevarata provocare pentru cei mai multi dintre noi, atat prin prisma cantitatii care trebuie consumata, dar mai ales a sursei de sfecla organica si a prepararii ei. Mai mult, fierberea conduce la deprecierea continutului micronutritional atat prin temperatura dar mai ales prin extractia si diluarea micronutrientilor in lichidul de fierbere. De aceea, atunci cand trebuie sa mizam pe bogatul sau continut micronutritional (mai ales betaina si antioxidantii interesandu-ne in Centrul nostru) preferam fie ..."

Citeste mai mult