Taxe de ambalare, expeditie si livrare

Imagine articol
Share

Taxe de ambalare, expeditie si livrare

In scopul de a ne satisface intr-o masura si mai mare clientii, am hotarat sa suportam o parte mai consistenta sau chiar in totalitate unele taxele de ambalare, expeditie si livrare. Facem totul in beneficiul Dumneavoastra, astfel incat sa va puteti permite un acces si mai bun la produse dietetice High Class si la alimente sanatoase!

Doamnele, Domnisoarele si Domnii care comanda la noi, vor beneficia de o imbunatatire a taxelor de ambalare si expeditie!

 

* TAXA DE LIVRARE 0 (ZERO) la livrarea prin  FANCOURIER pentru oricare comanda de minimum 200 RON ce contine si produse de la laboratoarele CATALYSIS S.L, - Madrid daca aveti PRESCRIPTIE MEDICALA (RETETA DE LA MEDICUL DVS.). Aceasta facilitate va este oferita de Reprezentanta acestor laboratoare farmaceutice! PENTRU A PUTEA BENEFICIA DE ACEASTA ELIMINARE A TAXEI DE TRANSPORT VA RUGAM SA SPECIFICATI IN CADRUL FORMULARULUI DE COMANDA ON-LINE / TELEFONIC: MEDICUL, UNITATEA MEDICALA si DATA PRESCRIPTIEI.

** Daca pana acum taxa care trebuia s-o platiti era 12 RON pentru Serviciul de Coletarie al Postei Romane, 21 RON pentru cel de Prioripost al Postei Romane si 21 RON pentru Fancourier, pentru toate coletele care aveau valori de pana in 300 Lei va aducem la cunostinta ca din 5  iunie 2015, beneficiati de urmatoarele imbunatatiri ale acestor conditii:

 

Tip livrare

Sub 250 Lei

De la 250 Lei

Coletarie* (Posta Romana)

12 Lei

 

 

0 Lei

Prioripost* (Posta Romana)

 

21 Lei

 

Fancourier (Curier Rapid)

Consilier Vanzari**

Abonatii Dr.Albu Selections®

12 sau 21 Lei

 

 

 

*Serviciile Postei Romane se utilizeaza doar in conditiile in care va exprimati explicit aceasta dorinta sau in localitatea dvs. nu exista Agentie a Fancourier Expres.

**Serviciu Premium adus de www.farmaciaortomoleculara.ro– High Class Virtual Concept Store, in care produsele comandate va sunt livrate de un Consilier de Vanzari dedicat Dumneavoastra. Rolul acestora este acela de a va aduce la cunostinta noi produse si totodata de a va ajuta ca in viitor sa faceti cele mai bune alegeri.

ATENTIE! Comenzile care contin si sticle de suc RABENHORST si ROTBACKCHEN pot fi trimise pin serviciile Postei Romane (Coletarie si Prioripost) DOAR PE RASPUNDEREA CLIENTULUI! Desi ne luam toate precautiile legate de ambalare, ne este imposibil sa garantam integritatea acestor sticle la transportul prin Posta Romana (Coletarie si Prioripost).

Adauga comentariul tau