Termeni si Conditii

Detalii
  • 23 Oct 2017
  • 3 comentarii
Share

Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Continutul site-ului www.farmaciaortomoleculara.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, programe, etc.) este proprietatea S.C. A&A Nutritional Naturomedica srl si a furnizorilor sai. Acest continut este aparat de “Legea dreptului de autor” si de cele privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C. A&A Nutritional Naturomedica srl a oricaror dintre aceste elemente se pedepseste conform legilor in vigoare.

Informatiile furnizate de Dvs. noua sunt utilizate numai cu scopul pentru care au fost introduse (efectuarea/ livrarea comenzilor conform legislatiei in vigoare si asigurarea informarii Dvs. cu noutatile in domeni). Nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajam spam-ul si nu facem publice datele furnizate de clientii fara a le cere acordul explicit in acest sens.

Preturile produselor sunt actualizate zilnic. Disponibilitatea produselor se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii dar sunteti instiintati telefonic sau prin e-mail vis a vis de eventualele modificari ale stocului. In cazul in care o comanda cuprinde atat produse aflate pe stoc cat si produse la comanda, pentru a diminua termenul de livrare exista posibilitatea de a livra in mai multe etape. Pentru aceste situatii, un operator al call-center-ului va sta in permanent contact cu Dvs.

La platile prin virament bancar, produsele se vor livra dupa confirmarea platii de catre beneficiar a contravalorii produselor. Produsele se tin rezervate maxim 3 zile de la primirea comenzii. Daca dupa expirarea acestui termen nu se confirma intrarea banilor in cont comanda va fi anulata.

Pentru comenzile ce contin produse ce necesita plata unui avans, se va emite factura de avans, iar comanda la furnizor se va face abia dupa confirmarea dovezii platii de catre beneficiar. In cazul platii prin virament bancar, dovada de efctuare a platii se va trimite fie prin fax, fie pe e-mail.

Costurile de livrare (cuprind parte din cheltuielile de ambalare si expeditie) sunt urmatoarele indiferent de valoarea comenzii:

- 21,00 RON - atat pentru livrarile in Bucuresti (efectuate de Fancourier sau Agentul nostru) cat si pentru oricare alta localitate care are locatie Fancourier.

Abonarea la Newsletter se face personal atunci cand doriti sa primiti informatii despre noutatile in domeniu si despre produsele si ofertele noastre sau automat in urma unei corespondente Dvs. cu unul dintre conturile de e-mail naturomedica.ro (office@farmaciaortomoleculara.ro , dr.albu@naturomedica.ro ) sau in urma unei comenzi finalizate pe magazinul on-line. Va puteti dezabona, trimitand mesajuj "dezabonare" la adresa de e-mail de pe care News-ul a fost emis! 

3 comentarii

Avatar MURARASU MARIA

MURARASU MARIA

02 Sep 2018

SUNT PRODUSE DE CALITATE

Image

Farmacia Ortomoleculara.Ro

25 Mar 2019

Multumim!

Echipa Farmacia Ortomoleculara

Avatar Naghi Gabriel

Naghi Gabriel

05 Noi 2019

Mulțumesc pentru rapiditate. Ieri am comandat azi am și primit comanda. Mulțumesc.

Avatar Naghi Gabriel

Naghi Gabriel

05 Noi 2019

Mulțumesc pentru rapiditate. Ieri am comandat azi am și primit comanda. Mulțumesc.

Adauga comentariul tau

Pentru detalii privind stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, vezi detalii.