TESTARE NUTRITIONALA

TESTARE NUTRITIONALA - consilierii nostri va vor ajuta sa-l alegeti pe cel mai potrivit pentru Dvs.! [1]

TESTARE NUTRITIONALA - consilierii nostri va vor ajuta sa-l alegeti pe cel mai potrivit pentru Dvs.!

In nutritie si dietetica - la fel ca si in medicina conventionala - exista unele situatii in care luarea unei decizii cat mai corecte de catre specialist poate fi ajutata de unele teste. Aceste TESTE NUTRITIONALE sunt utilizate in cadrul situatiilor mai speciale, pentru definirea nevoilor nutritionale individualizate ale pacientului.

De obicei, aceste tipuri de teste aduc specialistului informatii valoroase despre interactiunea factorilor dietetici (macronutrienti, micronutrienti, compusi xenobiotici) cu genetica sau sistemul imunitar. Exista mai multe tipuri de astfel de teste dintre care le enumeram pe cele nutrigenetice, pe cele care dozeaza anumite tipuri de Ig (IgA, IgG policlonare, IgG4) sau testele de transformare limfoblastica dar nu numai, fiecare venind cu avantajele, dezavantajele, beneficiile si limitarile proprii si DIN ACEST MOTIV ESTE NECESARA ALEGEREA LOR CU MARE DISCERNAMANT.

Aceste tipuri de teste NU IDENTIFICA ALERGIILE ALIMENTARE CLASICE (prin dozarea de IgE specifice), PENTRU ACESTEA TREBUIND SA VA ADRESATI SPECIALISTULUI ALERGOLOG! 

Aceste tipuri de teste NU INLOCUIESC TESTELE SAU TRATAMENTELE MEDICALE, insa atunci cand sunt bine alese se pot constitui in instrumente foarte utile, aducand informatii suplimentare astfel incat pacientul sa beneficieze de un tratament medical de cea mai buna calitate in care - prin colaborarea specialistilor - alaturi de terapia medicala sa se asocieze si cele nutritionala (regim igieno-dietetic si de suplimentare micronutritionala) si de lifestyle personalizate cazului.

PENTRU CA SPECIALISTII NOSTRI SA VA INDREPTE CATRE ALEGEREA CELUI MAI POTRIVIT TEST CAZULUI DVS. VA RUGAM SA NE SCRIETI PE office@farmaciaortomoleculara.ro . Mesajul Dvs. va fi redirectionat exact unde trebuie iar raspunsul nu se va lasa mult timp asteptat!

RETINETI CA NU IN TOATE CAZURILE CEL MAI SCUMP TEST ESTE SI CEL MAI POTRIVIT DIN PUNCTUL DE VEDERE AL RAPORTULUI COSTURI / BENEFICII precum si ca UNEORI, DACA TESTUL NU ESTE ALES CU DISCERNAMANR, PUTETI FACE CHELTUIELI NEJUSTIFICATE DEOARECE INFORMATIILE ADUSE DE ACESTA POT FI INCOMPLETE SAU DE MIC INTERES PENTRU SITUATIA DUMNEAVOASTRA!

 

Surse: nutritiongenome.com (Foto)

 

Poza TEST LTT -15 %
TEST LTT

0.11 lei

0.13 lei