Ulei pentru Mama si Copil Bio cu DHA - Bio VITAQUELL - 250ml

Ulei pentru Mama si Copil Bio cu DHA - Bio VITAQUELL - 250ml

Pret initial: 81.49 lei cu TVA

Pret special: 69.60 lei cu TVA

Discount: 11.89 lei

Stoc epuizat, disponibil in 2 saptamani

Cod produs:10410 Producator:Fauser Vitaquell Gmbh - Produse lista A - Germania
0721 328 509
office@farmaciaortomoleculara.ro
 

Bio. Produs Bio si Dietetic de cea mai inalta calitate

Contine: ulei Bio obtinut prin amestecul in anumite proportii de uleiuri de rapita, de floarea soarelui, de migdale, și 2,3% DHA pur, extras din alge marine din culturi ecologice. Toate provenite de pe Culturi Organice Certificate Organic.

Ca baza pentru Uleiul nostru pentru  Mama si Copil, folosim uleiurile vegetale Vitaquell presate la rece, din cultivare organica controlata, care sunt fabricate exclusiv din seminte proaspete, germinabile si controlate de reziduuri. Aceasta compozitie de ulei este apoi purificata cu atentie in conformitate cu specificatiile aprobate prin regulamentul organic CE (nu se utilizează agenti de extractie si nici un pamant de albire activ). Cu acest proces, se elimina aromele puternice si substantele care insotesc grasimea.

In alimentatia sugarilor, se atrage in mod repetat atentia asupra unui aport adecvat de acizi grasi omega-3. Acestea sunt importante pentru dezvoltarea sugarilor in ultimul trimestru de sarcina, precum si in lapte si alimente complementare, deoarece sunt necesare pentru dezvoltarea celulelor cerebrale si nervoase, precum si pentru retina ochiului. Aportul de DHA corect la varstele mici si in viata prenatala, pare probabil sa imbunatatească nivelurile cognitive si intelectuale precum si performantele vizuale ale copilului.

Avantajele acizilor grasi:
Uleiul Vitaquell Mother & Child are un raport echilibrat intre acizii grasi omega-3 si omega-6 de 1: 5 cerut de DGE (Societatea Germana pentru Nutritie). Acesti doi acizi grasi sunt atat de importanti in dieta noastra, deoarece organismul uman nu ii poate produce singur si sunt esentiali pentru viata.
Uleiul vegetal pur de alge continut este, de asemenea, o sursă ideala de DHA (acid docosahexaenoic). Asimilarea materna de DHA contribuie la dezvoltarea normala a ochilor, inimii si creierului la fat si la sugarul alaptat. Efectul pozitiv apare cu un aport de cel putin 200 mg DHA pe zi peste doza zilnica de acizi grasi omega-3 recomandata pentru adulti (adica cel putin 250 mg DHA si EPA).

1 comentariu

Avatar igret daniela

igret daniela

10 Feb 2016

as dori sa stiu daca livrati si in Anglia

Image

Farmacia Ortomoleculara.Ro

25 Mar 2019

Buna ziua,

De obicei livram in Europa cu cheltuielile de expeditie platite totalmente de client. Nu am livrat in Anglia, dar orice are un inceput!

Multumim,

Echipa Farmacia Ortomoleculara

Adauga comentariul tau

Pentru detalii privind stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, vezi detalii.