Ulei Presat la Rece Pentru Prajit - VITAQUELL - 500ml

Ulei Presat la Rece Pentru Prajit - VITAQUELL - 500ml

Pret initial: 27.34 lei cu TVA

Pret special: 23.35 lei cu TVA

Discount: 3.99 lei

Stoc epuizat, disponibil in 2 saptamani

Cod produs:10365 Producator:Fauser Vitaquell Gmbh - Produse lista A - Germania
0721 328 509
office@farmaciaortomoleculara.ro
 

Produs Dietetic de cea mai inalta calitate. Fauser Vitaquell Gmbh este producatorul unora dintre cele mai inalt calitative uleiuri vegetale existente la nivel nondial. Uleiurile Vitaquell provin numai din presarea la rece a semintelor oleaginoase din care sunt obtinute. Sunt uleiuri FARA GLUTEN, LACTOZA, PROTEINE DIN LAPTE, OU sau DROJDII, cu un continut extrem de strict de SODIU si fara CONSRVANTI, COLORANTI sau alte E-uri. Intotdeauna se prefera recipientele (sticla speciala, tabla alimentara etc.) care protejeaza continutul impotriva actiunii razelor ultraviolete si eventuala contaminare cu ftalati.

Acetst Ulei pentru Gatit Fierbinte, este un ulei foarte pur obtinut prin presare la rece dintr-o anume varietate de Floarea Soarelui. Este destinat exclusiv gatitului la temperaturi inalte si indeosebi prajitului. Dupa presarea la rece au fost folosite unele metode fizice de dezodorizare si desaborizare astfel incat uleiul sa beneficieze de un gust cu totul neutru.

Contine un procent mic de acizi grasi saturati si unul foarte mare de acid oleic (acid gras mononesaturat) ceea ce-i confera un punct de fumigatie foarte inalt, facandu-l ideal pentru prajire, frigere sau alte modalitati de gatit la temperaturi mari.

Adauga comentariul tau

Pentru detalii privind stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, vezi detalii.