Ulei virgin de Argan Crud de prima presare la rece Raw Food Bio - NaturGreen - 250ml

Ulei virgin de Argan Crud de prima presare la rece Raw Food Bio - NaturGreen - 250ml

Pret initial: 103.33 lei cu TVA

Pret special: 88.26 lei cu TVA

Discount: 15.07 lei

8 buc in stoc, disponibil imediat

Cod produs:502612 Producator:NaturGreen - Spania
0721 328 509
office@farmaciaortomoleculara.ro
 

Descriere:

Uleiul crud de argan se obtine prin presarea la rece a semintelor de argan. El are o aroma intensa, delicioasa si
inconfundabila care este extrem de apreciata in Noua Bucatatrie Franceza. Un ulei absolut unic!

Continut:

100% ulei obtinut la prima presare la rece a semintelor de Argan provenite de pe Culturi Agricole Certificate
Organic. Sticla cu protectie anti-UV.

Administrare:

Se poate utiliza si in gatitul la temperaturi mari dar, datorita pretului si a caracteristicilor sale organoleptice si nutritionale
uimitoare, este bine sa fie utilizat crud! Este minunat in salatele rafintate, in elaborarea vinegrettelor de top si in finisarea
tocanelor, pastelor si altor feluri de inalta clasa. Pentru inaltele sale calitati nutritionale, acest ulei este minunat de
utilizat atat in demersurile culinare de inalta clasa cat si in cosmetologia de lux. Este de preferat sa fie consumat crud!

Aurul lichid al Marocului... Nuanta chihlimbarului inchis si sofisticatul gust fac din acest ulei extra-dietetic si obtinut prin presarea la rece a samburilor de argan, acel ingredient secret dorit de maestrii bucatariei rafinate internationalesi dar ... mai ales de femeile sofisticate ce-si doresc prelungirea... tineretii tenului. Nicio crema, lapte de corp sau parfum nu va aduce mai multa senzualitate decat adierea fina ce-o infiripa trupul unei femei inmiresmat cu cateva grame de ulei de argan de exceptionala calitate!

Podusu de fata este cel mai inalt calitativ fabricat in Spania. Ceea ce-l deosebeste de similarul sau german, de la Fauser Vitaquell Gmbh si ceea ce-i asigura un pret mult mai accesibil este faptul ca semintele de argan ale acestui sortiment spaniol NU sunt inobilate prin pasaj digestiv caprin (capre salbatice) iar pasta de argan este obtinuta prin malaxarea mecanica, in Spania.

Adauga comentariul tau

Pentru detalii privind stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, vezi detalii.