Ulei virgin de In de prima presare la rece Raw Food Bio - NaturGreen - 250ml

Ulei virgin de In de prima presare la rece Raw Food Bio - NaturGreen - 250ml

Pret initial: 28.78 lei cu TVA

Pret special: 24.58 lei cu TVA

Discount: 4.2 lei

104 buc in stoc, disponibil imediat

Cod produs:502209 Producator:NaturGreen - Spania
0721 328 509
office@farmaciaortomoleculara.ro
 

Descriere:

Unul dintre cele mai bune uleiuri de in Bio existente actualmente pe piata spaniola!

Este uleiul cu carea avem o lunga experienta in compozitia Cremei Dr. ALBU – vedeti http://www.luptacucancerul.ro/crema-dr-albu-alimentul-care-infometeaza-cancerul/

Ulei de in de la NaturGreen este un ulei de prima presare din seminte de in. Pe tot parcursul obtinerii (de la recoltarea semintelor si pana la imbutelierea uleiului) este garantat faptul ca un s-au depasit temperatura de 42C°, ceea ce aduce acest ulei in gama produselor Raw Food.

Fata de uleiul de in de la Vitaquell vine cu doua mari avantaje: este Bio si are o perioada de viata mult mai generoasa dupa imbuteliere. Chiar si asa, dupa desigilarea sticlei, pastrati-o tot in frigider si consumati-o in maximum 3 – 4 saptamani! Asa va puteti bucura din plin de maximum de proprietati acestui exceptional ulei bio de in!

Este deosebit de bogat in grasimi polinesaturate (peste 72%). Din cele 72g de PUFA existenti in 100g ulei, 53g sunt reprezentate de acid α-linolenic (acid gras esential omega 3 cu catena scurta, foarte important atat pentru functiile sale cat si pentru faptul ca reprezinta precursorul in organism pentru acizii omega 3 DHA si EPHA) si 19g de acid linoleic (acid gras esential omega 6). Mai mult, alaturi de acestea gasim inca 19g de acid oleic (acid mononesaturat cu rol important in mentinerea sanatatii cardiovasculare).

Administrare:

O lingura din acest ulei (aproximativ 10 ml) aduce aproape 9 grame de acizi grasi nesaturati, dintre care aproape 5,3 g de acid α-linolenic, acid gras esential de tip omega 3 cu catena scurta.

Utilizarea acizilor grasi nesaturati in loc de acizi grasi saturati in dieta, ca parte a unui regim alimentar variat și echilibrat si stil de viata sanatos, aduce reducerea nivelul colesterolului in sange. Colesterolul sangvin crescut este unul dintre factorii de risc ai bolilor de coronariene.

Prin proportia sa de 2,7g omega 3 la numai 1 g Omega 6, asociata cu bogatia de acid alpha linolenic, poate fi utilizat in dietética pentru scaderea statusului pro-inflamator a organismului.

Acest ulei de in de prima presare si Raw Food de la Bio NaturGreen este una dintre cele mai bune alegeri in interventiile dietetice destínate pacientiilor cu cancer in vederea constructiei dietelor ketogenice precum Crema Budwig sau mai avansata Crema Dr. ALBU

Proprietatile cele mai cunoscute ale acestui ulei sunt aduse de:
• Acidul alpfa-linolenic (α-linolenic) - care contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului in sange, atunci cand exista un aport zilnic de 2 g.
• Acidul linoleic care contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului in sange, atunci cand exista un aport zilnic de 10 g.
• Acidul oleic care contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului in sange, atunci cand grasimile nesaturate inlocuiesc grasimile saturate din alimentatie.
• Bogatia totala de Acizii grasi mononesaturati (MUFA) si Acizii grasi polinesaturati (PUFA) care contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului in sange, atunci cand grasimile nesaturate inlocuiesc grasimile saturate din dieta. (MUFA si PUFA sunt grasimi nesaturate).

Adauga comentariul tau

Pentru detalii privind stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, vezi detalii.